Prodejce/Střelnice - Praha - Střelecký servis


Osobní zkušenosti s prodejci, s obsluhou střelnic apod.

Uživatelský avatar

VIP člen

Příspěvky: 13302

Registrován: stř 30.3.2005, 10:20

Zbraň: GLOCK 19

Bydliště: mám

Prodejce/Střelnice - Praha - Střelecký servis

Příspěvek od S474N » ned 24.5.2009, 11:48

:arrow: Typ: Prodejce/Střelnice
:arrow: Město: Praha
:arrow: Název: STŘELECKÝ SERVIS s.r.o
:arrow: Web: http://www.streleckyservis.cz/

Majitel a provozovatel v jedne osobe, pan Ondra svemu remeslu velmi rozumi a hlavne je to opravdu zdatny obchodnik. Mohu rici, ze by prodal cokoliv i mrtvole. Je pomerne dost znamo, ze je "tezce na penize" a kdyz citi kseft, tak je milionovy. Na strelnici si ovsem necha pomalu zaplatit i vydychany vzduch. Od par lidi jsem slysel o "vlaznejsim" pristupu v pripade reklamaci.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek
Uživatelský avatar

Příspěvky: 932

Registrován: pon 15.5.2006, 13:59

Zbraň: GLOCK

Bydliště: Všude a nikde

Příspěvek od provarenec » pon 25.5.2009, 15:01

Já jsem si tam šel koipit střelecké bríle. Po příchodu do prodejny pozdravím, odpověď žádná... Otevřel vitrínu, já si pro jedny šáhnul. Hned na mě vyhrknul: "Nešahejte na to! Já vám to budu podávat!" Jedny jsem si koupil, šli jsme to zaplatit.

Pochválil jsem ho, že tam má dost zbraní a jestli mi může půjčit "tadyhleten" revolver, že plánuju takový nějaký koupit. Než otevřel skříňku, řekl: "Ale rychle, teď mi volal zákazník že už je na cestě." Měl jsem 100 chutí se zeptat: A co jsem do prdele já??? :roll:

Souhrn: Jednání se zákazníkem povýšený až arogantní tón - hrůza. Celkový dojem byl tak špatný, že jsem tam od té doby nebyl a půjdu tam jen v případě nejvyšší nouze. Nedovedu si představit, že bych tam utratil nějakých 20 tisíc za zbraň.
Glock 26, CZ 858 Tactical, Glock 17, Mossberg A590, Glock 27

Příspěvky: 88

Registrován: stř 24.10.2007, 20:37

Příspěvek od dong » pon 25.5.2009, 15:24

Ja mam zase opacnou zkusenost, koupil tam svoji G17 a byl jsem 100% spokojen.
Pravda byl jsem objednan na zkouseni Glocku. Tak sem byl vybaven 4ks Gecek (chtel jsem vyzkouset jeste razi .45) nejakymi naboji a odeslan na stav. (po uvodnim predvedeni ovladani apod.). Pote sem si vybral zda G19 ci G17 (bez problemu poradili a vyslovili svuj nazor na vec, ukazali prislusenstvi, vymenili stojinu spouste a zachyt...), zaplatil neco pres 18 tisic za zbran + vystrilene naboje a sel dom. Po cca 2 hodinach pritomnosti na me nikdo arogantni nebyl.

Příspěvky: 664

Registrován: čtv 29.5.2008, 20:57

Bydliště: Praha

Příspěvek od cityshark » pon 25.5.2009, 15:57

Tak ja mam taky veskrze pozitivni zkusenost. Byl jsem tam koupit boucho, a a po case prodlouzeny zachyt zasobniku a zaveru. Namontoval zadara, a pak jsem jeste chtel nejaky naboje s tim, ze jsem za 5 minut back, ze si skocim do bankace, ponevadz jsem si zapomnel vzit dost penez. Tak prej at to neresim, ze mu to dam priste. Tak se i stalo, a pripominal jsem se mu s tim ja.

A s jeho pani jsem komunikoval tak 2x a taky byla velice prijemna.
Uživatelský avatar

Příspěvky: 36

Registrován: pát 08.5.2009, 9:48

Bydliště: Praha

Příspěvek od Horst » čtv 28.5.2009, 19:07

Jak to píšu, takový je můj dojem z prodejců
www.alliancze.cz
www.zbranebrymova.com
www.tanfoglio.cz
www.proarms.cz
www.streleckyservis.eu

U Ondry jsem dělal zbroják a tak jsem tam koupil Glock 17 a etc...
Alliancze_ ochota , ochota, ochota, výbornej prodavač, dobrý wwwčka
Tanfoglio dobře poradil_puškaři,lovci,trap
Proarms profesional
Brymová ohromný přehled co se týká zbraní,krásnej obchod, dobrý wwwčka

Sečteno,podtrženo.....Pokud srovnám ochotu prodejců zbraní a střeliva tak lepší 2.
Nejmocnější je ten, kdo přemůže sám sebe.
Uživatelský avatar

Příspěvky: 103

Registrován: sob 29.3.2008, 1:19

Zbraň: Glock G30, ZVI Kevin

Příspěvek od KonradF » pát 29.5.2009, 9:44

Kupoval jsem u něj obě moje současné zbraně.Při nákupu první jsme se nějak zakecali(kupoval jsem ještě pouzdro,munici)a až když jsem nasedal do auta,tak jsem si uvědomil že jsem nic neplatil.A to šlo asi o dvacetosm tisíc.Bylo to ještě v první prodejně někde na Pražského povstání.Gločka jsem kupoval na Chodovské a byl jsem opět s přístupem velice spokojený.Takže to asi nelze paušalizovat. :D
škodu nezjistí,kdo si odjistí.
Walther P99,Glock G30,ZVI Kevin
Uživatelský avatar

VIP člen

Příspěvky: 13302

Registrován: stř 30.3.2005, 10:20

Zbraň: GLOCK 19

Bydliště: mám

Příspěvek od S474N » pát 29.5.2009, 10:07

KonradF: prave proto vznikla tahle sekce, aby se mohl kazdy vyjadrit. *4*
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek
Uživatelský avatar

Příspěvky: 36

Registrován: pát 08.5.2009, 9:48

Bydliště: Praha

Příspěvek od Horst » pát 29.5.2009, 19:15

Když to tak zvažuju, pak po zkušenostech které mám bych si asi Ondru nevybral. Může to být moje chyba a hodnocení je založeno jenom na mém pocitu. V současné době mám dost zkušeností týkajících se jmenovaných prodejců. Je pravda že pokud bych chtěl projevit svobodnou vůli, pak bych zašel k Allianczi nebo k Brymové.
Podle místa bydliště jsem byl přiřazen na Rajskou a tak žádný projev svobodné vůle. No a Odbor zbraní na čtyřce s úředníma hodinama jenom v pondělí a středu, tak to je kapitola na samostatné vlákno. Odbor je povinen vydat ZP bez zbytečných průtahů. Tak to by mě zajímalo co to v praxi znamená.
Ondra má asi smůlu, že je na to většinou sám s paní. No a může toho býti více než je zdrávo a potřebno. I když z jeho bývalého působení na Chodovské prý zůstalo mnoho nezodpovězeno. Bez urážky pane Ondra. :P
Nejmocnější je ten, kdo přemůže sám sebe.

Příspěvky: 210

Registrován: stř 30.1.2008, 14:18

Bydliště: praha,stredni cechy

Příspěvek od mateus » sob 30.5.2009, 20:05

Copak zůztalo nezodpovězeno?Můžeš to rozvinout,když jsi to nakousl...
Uživatelský avatar

Příspěvky: 36

Registrován: pát 08.5.2009, 9:48

Bydliště: Praha

Příspěvek od Horst » sob 30.5.2009, 20:54

mateus píše:Copak zůztalo nezodpovězeno?Můžeš to rozvinout,když jsi to nakousl...
Nebudu Ondru pomlouvat za jeho zády. Zajdi si do jeho předešlých lovišť a pokud tě to skutečně zajímá, pak se zeptej konkrétně sám.
Může se stát že to tady bude studovat nějakej práskač a pak se bude jmenovaný dost divit. Jde jenom vo prachy.
Co člověk to názor. Ondra má asi největší střelecký areál v Praze, spolupracuje se špičkou instruktorů, provoz střelnice ,tak to bude taky asi mazec. Na CZ trhu je x let a spolupracuje s každou fa v oboru. Odpověz si sám je to zloduch nebo dobrej obchodník ? Já říkám, vždy je něco za něco. Můžu to posoudit , protože neznám jenom SSV.
Příklad: U Tanfoglia říkám, koupím to .Cena 11t. je to laciný a mě to bude stačit. Majitel a prodavač mi říká _ NEKUPUJ TO.
ALLIANCZE -majitel mi volá dvakrát týdně a omlouvá se mi že jmenovaná zbraň není ještě v CZ.
BRYMOVÁ : Nechala mě vosahat skoro všechno co má v prodejně. Prostě si na mě udělala čas.
MAGNUM: Před zkouškama sem si tam rozebral a vosahal asi šest druhů zbraní. Byl jsem tam třikrát a i když jako elév, tak se mi tam věnovali na 100%.
SSV tak díky jim mám zbroják a jako poděkování jsem si tam koupil Glock.
No a na základě osobních zkušeností se nemusím bát říct svůj názor.
Bylo mi ctí že jsem měl za instruktora Mgr. Černýho. Také díky němu má SSV svoje místo na trhu a to oprávněně.
Nejmocnější je ten, kdo přemůže sám sebe.
Uživatelský avatar

VIP člen

Příspěvky: 13302

Registrován: stř 30.3.2005, 10:20

Zbraň: GLOCK 19

Bydliště: mám

Příspěvek od S474N » sob 30.5.2009, 21:21

Horst: no toto tema bylo zalozeno proto, abychom se zde dovedeli konkretni veci. Byl bych take rad, kdybys to tady "dokousl".

V kazdem pripade jestli to bude negativni nebo pozitivni vubec nevadi. Nemusime si tady navzajem rikat jenom pozitiva a placat se po ramenou *4*.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek
Uživatelský avatar

Příspěvky: 36

Registrován: pát 08.5.2009, 9:48

Bydliště: Praha

Příspěvek od Horst » ned 31.5.2009, 9:38

Obecně lze asi říct, že provozování této živnosti je dost obtížné. Kolik lidí si kupuje zbraně . Bylo by zajímavé zjistit nějakou statistiku. Podle mého to bude nějakejch 400 tisíc lidí co má zbroják? Jak často se kupuje nová zbraň ? Já jsem přesvědčenej vo tom, že jediný na čem se nechá vydělávat, tak jsou služby zákazníkům. Přebíjené střelivo, pronájem střelnice, cateringy. No a ještě zákon o tom, že můžeš používat zbraň pouze na střelnici ( tedy pokud nejde o bla,bla,bla)
Tak schválně počítejme. Zkoušky stojí 1500. Odměna komisaři je 300,
Kolik stojí řidičák ?Kolik je v Praze autosalonů? Kolik stojí tenisový zákl.kurz, golfový kurz, potápěčský etc.etc. Řekl bych nepoměr. Za kolik by jsi dnes dělal tuhle práci. Tak 30 měsíčně ? Ceny v Praze na střelnicích jsou taky různý ? No a představa že budu chodit do práce v so a ne, no tak to bych se na to pěkně .....al.
Hele závěrem, někdo to tady psal že mu pan Ondra něco zapoměl naúčtovat. No a mě zase zapoměl dát účet. Může být ,že i reklamace bez paragonu může být problém jak je psáno v úvodu vlákna. Pokud mi to Ondra neuzná, tak si koupím jinou věc u jinýho prodejce.To že je u něj něco dražší než jinde, no tak to tam nekoupím. Jednoduchý jak facka. Kolik z nás v životě přistoupí na argument : Bez dokladu to je za tolik a s za tolik. Tohle není můj problém. Problém to je státu který není schopen zajistit zamezení únikům financí ze státní pokladny. Viz: Registrační pokladny.Můžu se divit lidem kteří znají tento systém a naučí se v něm žít? Asi je to veřejný tajemství, ale jsou to vesměs bejvalý policajti, nebo lidi kteří se pohybují v jejich těsném okolí. Co to byl svazarm ? Kdo mohl provozovat střelnici ? Kdo mohl mít zbraň. Kolik lidí by dnes muselo odevzdat zbrojáky? Kterej myslivec mohl mít kulovnici? Tohle nikdo nevyřeší. Snaží se prostě přežít. Mají plakat jako skláři že nemají co žrát a jsou bez práce ? Můžu s tím nesouhlasit, můžu o tom diskutovat, ale to je to jediný co s tím můžu dělat. Budeš chodit nakupovat jenom tam kde jsi byl spokojenej. Nebo snad né ? To si musí každej prodejce přebrat sám.
Já to beru jako životní zkušenost. No a taky je potřeba zohlednit Praha vs okolí. Praha je samostatný organismus. Zbroják jsem si chtěl udělat jen tak z hecu. Nepočítal jsem s tím že bych to udělal. Jaké bylo moje překvapení, když mi pan Černý řekl : Nyní přistoupíme k praktické zkoušce.
Díky tomuto krátkému intervalu v mém životě jsem poznal spoustu různých lidí, které bych jinak nepoznal. No a můj život je zase pestřejší i díky osobě pana Ondry. No a vo tom to je !!
(Příští měsíc jdu dělat zkoušky z místopisu na řidiče taxi :lol: )
Naposledy upravil(a) Horst dne ned 31.5.2009, 10:13, celkem upraveno 1 x.
Nejmocnější je ten, kdo přemůže sám sebe.
Uživatelský avatar

Příspěvky: 36

Registrován: pát 08.5.2009, 9:48

Bydliště: Praha

Příspěvek od Horst » ned 31.5.2009, 9:54

Něco jsem našel za rok 2008
Obrázek
Nejmocnější je ten, kdo přemůže sám sebe.
Uživatelský avatar

Příspěvky: 373

Registrován: úte 14.10.2008, 15:20

Zbraň: GLOCK

Bydliště: Praha 6

Příspěvek od Globus » ned 31.5.2009, 10:37

Asi jsem méně mentálně zdatnej jedinec, ale nějak Tě nepobírám.... :shock:
EMO s Glockem :lol:

Příspěvky: 210

Registrován: stř 30.1.2008, 14:18

Bydliště: praha,stredni cechy

Příspěvek od mateus » ned 31.5.2009, 11:01

taky jsem to nějak nepochopil,bo jsem asi trouba :roll:
Uživatelský avatar

Příspěvky: 508

Registrován: stř 17.10.2007, 10:26

Zbraň: GLOCK

Bydliště: Veselí nad Moravou/Praha

Příspěvek od snaper_mira » ned 31.5.2009, 11:02

Nevím, ale nějak jsem to taky trochu nepobral :shock:
Možná by bylo vhodné se držet tématu a napsat svoje zkušenosti se SS (tu fázi s řidičákem jsem vůbec nepochopil) :?
Fortis cadere, cedere non potest
(statečný muž padne, ale neustoupí)
Uživatelský avatar

Příspěvky: 266

Registrován: čtv 24.4.2008, 10:55

Zbraň: G19

Bydliště: Vysočina

Příspěvek od MiRaS » ned 31.5.2009, 13:11

Horst: Můžeš pro nás (asi natvrdlé jedince) co jsi tím vším co jsi napsal chtěl konkrétně říct? Prosím stručně, jasně a adresně. Díky.
Uživatelský avatar

VIP člen

Příspěvky: 1444

Registrován: pon 30.1.2006, 18:18

Zbraň: GLOCK

Bydliště: MATRIX, jako všichni

Příspěvek od Smith » ned 31.5.2009, 20:38

Horst: Příliš mnoho not, milý Mozarte, přílíš mnoho not! :roll:
"No jo, dvě dávky..." Vražkov, 6.9.2008, stage 5
Uživatelský avatar

Příspěvky: 103

Registrován: sob 29.3.2008, 1:19

Zbraň: Glock G30, ZVI Kevin

Příspěvek od KonradF » úte 02.6.2009, 19:42

Já jsem nepsal že mi Vondra něco zapoměl naůčtovat.Já jsem psal že až před krámem,u auta,jsem zjisti že mám pistoli,pouzdra,náboje a jestě i peníze.Protože jsme se zakecali. :)
škodu nezjistí,kdo si odjistí.
Walther P99,Glock G30,ZVI Kevin
Uživatelský avatar

Příspěvky: 14

Registrován: pon 19.10.2009, 14:11

Re: Prodejce/Střelnice - Praha - Střelecký servis

Příspěvek od nondxx » pát 22.1.2010, 10:44

Nedávno jsem kupoval ve střeleckém servisu Glock 19 a jsem spokojen.

Před nákupem jsem si tam byl vyzkoušet dvě zbraně a se vším mi ochotně poradili. Nabídli mě hodně příslušenství a úprav zbraně, ale nic min nenutili.

Nakonec jsem odešel s pistolí, pouzdrem a pár věcma na čištění. Rozhodně se u nich ukážu ještš na nějakém kurzu.

Jako další plus považuju dobře spracované www stránky a rychlou odpověď na email/telefon.

Zpět na „Zkušenosti s prodejci“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz