První pistole GLOCK - závit na tlumič a laser?


Debata o pistolích GLOCK

Uživatelský avatar

Příspěvky: 11

Registrován: čtv 04.9.2014, 14:01

Bydliště: Praha

První pistole GLOCK - závit na tlumič a laser?

Příspěvek od Milano » čtv 04.9.2014, 14:30

Ahoj kluci,

Tak mne trvalo asi 3 dny než jsem se prokousal topíkem (GLOCK novy majitel - pochlubte se ostatním s novým kvérem) nejaké info a utvrzuje mne, že G19 buse asi ideál. G17 bude asi dost velká a 26 malá... Ale hrozně předbíhám (CelejJá), protože nemam ještě ani papír od doktora a ani nezačínám s ZP Ale hned po výplatě volám do Střelecké školy Fišer http://www.strelecka-skola.cz/ a chtěl bych se přihlásit + doktor potvrzení. A protože nemam co sem dát zatím za fotku, tak přidám jednu + s otázkou...

Chtěl bych tedy G19 se závitem... Zatim jsem se nedočetl na co je, ale asi bych řekl na tlumič a to je ta otázka: Je povolenej v ČR, dá se koupit a máte ho někdo...? Tak jak je na fotce kočka, tak bych jí chtěl a jestě s Red Dot Laser Sight Tactical LED Flashlight 2in1 viz druhá fotka a odkaz http://www.aliexpress.com/store/product ... 47516.html Nee nejsem blázen. Jen jsem se dostal do věku, kdy mne to chytlo už ne jen na Plystationu a presněji z Battlfieldu :D :D

Edit: Po objevení tohoto topiku jak-funguje-zbranovy-tlumic-hluku-t1400-40.html Jsem teda o něco chytřejší, že tlumič je zakázanej což moc neřešim (Nemam rád nesmyslné zákazy), ale ta cena 20.000? A muška nic moc a podle youtube to neni tiché jak ve filmu Což znamená, když se vykašlu na tlumič , tak mi je asi G19 se závitem k ničemu...??? Nebo máte jiný názor Pánové...? Děkuji

Dále se hlavně těšim na Střelnice a proto se jestě zeptám, vim že tam mohu jen s osobou co má ZP, tak kdybych se mohl k němu někdy přidat a třeba si vyzkoušet G/17/19/26 byl bych moc happy než jí objednám. Jsem z Prahy 5 a auto mam taky jen s časem horší, ale to je o domluvě.

PS: Platim oběd!!!

Děkuji za pomoc a snad se uvidíme...

Pěkný den

Milan :)

PS: Znám moc dobře fora všeho druhu a někteří lidé jsou zvláštní a vědí asi všechno, takže bych se nerad dostal do křížku s někym. Nejsem nejmladší a Přizdisráč taky ne a fakt to myslim vážně a zajímaj mě rady, info apod... Taky rád časem pomohu! ;)
Naposledy upravil(a) Milano dne pát 05.9.2014, 9:17, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar

VIP člen

Příspěvky: 13302

Registrován: stř 30.3.2005, 10:20

Zbraň: GLOCK 19

Bydliště: mám

Re: První pistol Glock/Milano

Příspěvek od S474N » čtv 04.9.2014, 14:39

Tak na tlumic rovnou zapomen a na ten laser taky. Nejdriv zacni prectenim zakona a potom si udelej papiry. No jeste me tak napada, jestli nebude snazsi se na to vykaslat uplne a koupit si nejakej airsoft s radobytlumicem. *3*
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek
Uživatelský avatar

Příspěvky: 11

Registrován: čtv 04.9.2014, 14:01

Bydliště: Praha

Re: První pistole GLOCK - závit na tlumič a laser?

Příspěvek od Milano » čtv 04.9.2014, 14:45

Díky za zprávu.

Bylo mi jasné, že když se na todle zeptám, tak to bude jak štouchnout do vosího hnízda... :D :bomb: Ale Já bych nespal! :lol: :lol: Já si myslim, že na chatě v lese nemusim až tak brát na zákon zřetel - to jsem asi zapoměl napsat. :) Takže OK na tlumič kašlu a tím pádem G19 bez závitu?!

Na ZP se vrhnu jen co to půjde měl jsem ted dost placení :oops: Air Soft fakt ne, díky! :lol:

Shi

Příspěvky: 685

Registrován: ned 04.3.2007, 13:13

Re: První pistole GLOCK - závit na tlumič a laser?

Příspěvek od Shi » čtv 04.9.2014, 15:02

Milano píše: Já si myslim, že na chatě v lese nemusim až tak brát na zákon zřetel - to jsem asi zapoměl napsat.
No přesnět takové držitele zbrojního průkazu potřebujeme k tomu, abychom o právo držet zbraně hodně rychle přišli úplně všichni. Buďte té dobroty, nevymýšlejte hovadiny a jakožto začátečník zapomeňet na to, že zákon dodržovat nebudete.

To, co jste napsal je asi takové, jako by člověk, který se teprve chystal udělat si řidičák, začal rozvíjet teorie o tom, že v noci v obci stejně není potřeba dodržovat omezení rychlosti.

Laser i tlumič jsou zakázané doplňky a je na ně potřeba výjimka, kterou téměř jistě nedostanete. Že je blbost tyto dvě věci zakazovat je sice naprostá pravda, ale lidé, kteří o tom rozhodují, jsou zcela nekompetentní a tak se s tím zákazem musíme smířit.
Závit na zbrani být může, to ničemu nevadí.

Střílet můžete jenom na střelnici, na chatě vám tlumič stejně k ničemu nebude. A pokud už předem počítáte s tím, že zákony (které ještě ani neznáte) dodržovat nebudete, tak si prosím zbrojní průkaz vůbec nedělejte. Dělal byste tím ostudu a medvědí službu všem, kteří si váží toho, že jsme jedna z mála evropských zemí, kde občané mají v této oblasti rozumná práva.
Uživatelský avatar

Příspěvky: 11

Registrován: čtv 04.9.2014, 14:01

Bydliště: Praha

Re: První pistole GLOCK - závit na tlumič a laser?

Příspěvek od Milano » čtv 04.9.2014, 15:18

Rozumim a krásně, chytře napsané!!! Beru vše zpět a jakobych nic nenapsal a zákony respektuji... ;) Takže bez závitu! :)
Uživatelský avatar

Příspěvky: 544

Registrován: stř 14.5.2014, 17:13

Bydliště: Praha

Re: První pistole GLOCK - závit na tlumič a laser?

Příspěvek od Rough boy » čtv 04.9.2014, 17:14

Shi píše: Laser i tlumič jsou zakázané doplňky a je na ně potřeba výjimka, kterou téměř jistě nedostanete. Že je blbost tyto dvě věci zakazovat je sice naprostá pravda, ale lidé, kteří o tom rozhodují, jsou zcela nekompetentní a tak se s tím zákazem musíme smířit.
No, když to tak čtu, tak jsem vlastně trochu rád...nerad bych šel do lesa na houby a někde tam exnul, páč mi takovejhle ostrostřelec, co si myslí že po 50ti metrech kulka už nic neudělá, nevědomky a potichu prostřelil palici :roll: . Jinak Shi, asi není co dodat k Tvému příspěvku 8-)

A Milane, nejdřív si raději udělej ZP, pak vybírej zbraň. Nebo si aspoň přečti zákon. Poněvadš jak jsi se dozvěděl, Tvůj výběr byl díky základní neznalosti zákona relativně zbytečný. To není počítačová hra. A v dnešní době, kor v Praze jsem neslyšel, že by byla nějaká hojná úspěšnost na zkouškách. Konkrétně nás prolezlo 5 z 15ti, na opravky se přihlásilo 6 a nikdo z nich to ani opakovaně nedal. A kdosi psal, že měl stejného komisaře a pustil jen 5 z 26ti...
Jinak přeji hodně štěstí a rozum do hrsti :wink:
Uživatelský avatar

Příspěvky: 11

Registrován: čtv 04.9.2014, 14:01

Bydliště: Praha

Re: První pistole GLOCK - závit na tlumič a laser?

Příspěvek od Milano » čtv 04.9.2014, 18:02

Tak jestě jsem nenapsal, že les patří nám (mě)... ale jedno neřešme už čekal jsem tyto odpovědi. ;) Hmm hezký statistiky a kde byl problém? Já nikoho střílet proboha nechci! :) A moje otázka byla hlavně o závitu... ;) Ale ok ozvu se až udělám (snad) ZP!

Exot fóra
Exot fóra

Příspěvky: 978

Registrován: pon 10.4.2006, 21:56

Re: První pistole GLOCK - závit na tlumič a laser?

Příspěvek od Stepan » čtv 04.9.2014, 18:36

Milano píše:ale jedno neřešme už čekal jsem tyto odpovědi. ;)
Jaké TYTO? Chtěl jsi slyšet jiné? Které ti schválí porušování podle tvého názoru "nesmyslných zákazů"?

Jestli patříš k lidem, kteří se cítí nevázáni zákonem, kteří mají pocit, že si můžou dělat, co chtějí, tak si opravdu zbrojní průkaz a zbraně nepořizuj. Nikdo z nás tě jako člena legálně ozbrojené veřejnosti nechce.

Příspěvky: 1596

Registrován: stř 21.3.2012, 9:17

Zbraň: 3 kusy

Bydliště: Praha

Re: První pistole GLOCK - závit na tlumič a laser?

Příspěvek od Carloss » čtv 04.9.2014, 18:47

Ještě dodám, že o závitu to tu není. Ten si klidně měj. Ten není zakázaný. Ale na zbraň na nošení k osobní ochraně mi přijde docela k ničemu. Ta by měla být spíše malá vhodná ke skrytému nošení, a tohle ji zbytečně zvětšuje. Něco jiného jsou "velké" zbraně, kde si závit umím představit. Taky se mi líbí HK USP tactical. Ale asi... určitě... bych to nenosil.
ČZ 85, ČZ 50, Walther PPK, NP22, Auto-Ordnance 1911A1 WWII, SIG P239, BARK9
Uživatelský avatar

Příspěvky: 11

Registrován: čtv 04.9.2014, 14:01

Bydliště: Praha

Re: První pistole GLOCK - závit na tlumič a laser?

Příspěvek od Milano » čtv 04.9.2014, 18:51

A Stěpán jde už i po mne...?? :D :D Určitě všichni jezdite v obci a městě 50tkou, že? ;) Jak jsem psal už to neřešte. Šlo mi hlavně o závit a upřímně je mi fakt jedno co chceš a nechceš. Vim jak se chovat ;) Až mne budeš znát osobně a dobře, tak pak mne poučuj... :) Jde mi hlavně o střelnice! Že Já se vždy zaregistruji na nějaké forum a napíšu provokativní text... dobře mi tak! :lol: :inlove:

Carloss díky, že hned neůtočíš..., Já jsem nepsal k osobnímu nošení, ale jen Váš názor na závit a zatim čtu jen o zákoně... :roll: Když si ho budu chtít koupit, tak stejně koupim a nikdo to nebude vědět. To samé s tim laserem... že jsme 20 let za USA kde maj všechno dovolé za to Já nemohu. ;)

:listen:

Shooting Glock 19 9mm suppressed w/ AAC Tirant 9 …: http://youtu.be/eYJkfwpiCtw


Holly on the G19 with TiRant suppressed: http://youtu.be/b39siGhiGCQ


Suppressed G19: http://youtu.be/doveicyE0co
Naposledy upravil(a) MujGLOCK.com dne čtv 04.9.2014, 20:55, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky! Porušení bodu 6 pravidel!

Příspěvky: 1596

Registrován: stř 21.3.2012, 9:17

Zbraň: 3 kusy

Bydliště: Praha

Re: První pistole GLOCK - závit na tlumič a laser?

Příspěvek od Carloss » čtv 04.9.2014, 19:02

1. Nikdo implicitně nehodlá porušovat zákony. Ty tu o tom uvažuješ a ještě to veřejně píšeš. Podstatou je tedy nějaký elementární přístup k zákonnosti a základní respekt ke společnosti. A jestli jsi napsal vědomě provokativní text, tak při kapce inteligence jsi jistě předpokládal přiměřené reakce. Jestli jsi očekával něco jiného, třeba mlčení, tak jsi psát nemusel vůbec, natož pokládat dotaz. Ono ne nadarmo se říká, nepokládej otázky, pokud na ně nechceš odpovědi. A pokud jsi chtěl jiný odpovědi, jejichž obsah sis vysnil, tak jsi měl napsat někam jinam.

Jestli chceš užíva emejrické zákony, nikdo Ti v tom jistě bránit nebude. Ale doporučí Ti se jimi řídit tam, kde platěj. Tady holt platěj jiný. A projdi si, prosím, témata o "pro gun" politikách zemí po celém světě. Dozvíš se, že jsme druzí na světě hned za USA. Co bys chtěl víc, v kultuře, která je postavená na jiných základech, než ta americká???
ČZ 85, ČZ 50, Walther PPK, NP22, Auto-Ordnance 1911A1 WWII, SIG P239, BARK9
Uživatelský avatar

Příspěvky: 11

Registrován: čtv 04.9.2014, 14:01

Bydliště: Praha

Re: První pistole GLOCK - závit na tlumič a laser?

Příspěvek od Milano » čtv 04.9.2014, 19:08

Já neřikám, že budu zákon porušovat, ale když budu chtit nemusim ho v některých připadech respektovat a to na svém vlastním pozemku a nikdo to vědět nebude... V čem jsme druzí Karlos po USA? Pokud se mohu zeptat :)

Příspěvky: 1596

Registrován: stř 21.3.2012, 9:17

Zbraň: 3 kusy

Bydliště: Praha

Re: První pistole GLOCK - závit na tlumič a laser?

Příspěvek od Carloss » čtv 04.9.2014, 19:17

V prozbraňových zákonech. Porušování zákona je porušování zákona bez ohledu na to, kde. Pokud zákon stanoví, že je něco zakázané, pak je to zakázané. Až to nebude zakázané na vlastním pozemku, pak to nebude zakázané na vlastním pozemku. Pořád nechápu, co Tě vede k porušování zákonů a ještě se tím takhle veřejně holedbat... Přijde Ti to cool? Nebo ti přijde, že jsi nějaký nadčlověk? Nebo co jako????
ČZ 85, ČZ 50, Walther PPK, NP22, Auto-Ordnance 1911A1 WWII, SIG P239, BARK9
Uživatelský avatar

Příspěvky: 599

Registrován: čtv 10.4.2014, 21:26

Zbraň: Glock 19

Bydliště: Pečky

Re: První pistole GLOCK - závit na tlumič a laser?

Příspěvek od Bukowsky » čtv 04.9.2014, 19:19

Milano: Nechci být prorok, ale s tímhle přístupem tu daleko nedojdeš...Na Tvé prohlášení, které bych označil za buď provokativní, nebo vrcholně nezralé, už Ti tu zareagovalo XY lidí, pointa byla ve všech případech stejná. Proč to zkoušíš dál, místo toho, aby jsi se nad tím zamyslel?? Chceš tu někomu dokazovat, že doma si klidně můžeš rozstřílet kredenc a sousedka o tom nebude vědět? No a co - koho to zajímá?? Nebo tu očekáváš, že to někdo bude schvalovat a podporovat? Nepravděpodobné :wink:
Uživatelský avatar

Příspěvky: 11

Registrován: čtv 04.9.2014, 14:01

Bydliště: Praha

Re: První pistole GLOCK - závit na tlumič a laser?

Příspěvek od Milano » čtv 04.9.2014, 19:29

To už jsem taky pochopil klucí ;) Už mlčim a respektuji zákon! Omlouvám se, že jsem ve Vás probudil rozhořčení... ;)
Uživatelský avatar

Příspěvky: 544

Registrován: stř 14.5.2014, 17:13

Bydliště: Praha

Re: První pistole GLOCK - závit na tlumič a laser?

Příspěvek od Rough boy » čtv 04.9.2014, 19:30

Člověk by měl primárně uvážit, co jak a kde může porušit a jaký ho za to případně čeká postih. Konkrétně se vrátím k těm tlumičům - víš, proč jsou zakázané? Ne snad proto, aby se s nimy nedaly v tichosti páchat trestné činy. Lumpové si je seženou i napříč zákonem. Je to proto (a teď se neuraž), aby každý blb nezačal u sebe na zahradě střílet devítkou. Pokud by se to povolilo, tak bychom se asi divili, kolik by bylo najednou postřelených...třeba omylem sousedů.
Uživatelský avatar

Příspěvky: 11

Registrován: čtv 04.9.2014, 14:01

Bydliště: Praha

Re: První pistole GLOCK - závit na tlumič a laser?

Příspěvek od Milano » čtv 04.9.2014, 19:42

Když máš chatu na samotě u lesa, tak to řesit nemusíš, ale jinak máš pravdu. Až s Glockem půjdu přepadnout benzínku což v práci často vidim... dělám v Tv, tak potom chápu vaše připomínky. Tak už neřešme tlumiče a lasery apod věci. Já třeba do včerejška neveděl, že je to zakázané. Potom, ale nechápu proč tady má někdo G19 se závitem...? ;) Asi nějaký Haitman :lol: :lookround:
Přílohy

[Přípona jpeg byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]

Naposledy upravil(a) Milano dne pát 05.9.2014, 9:18, celkem upraveno 1 x.

Příspěvky: 264

Registrován: stř 06.11.2013, 21:07

Zbraň: G17 gen 4, g43

Bydliště: UH

Re: První pistole GLOCK - závit na tlumič a laser?

Příspěvek od Jurda » čtv 04.9.2014, 19:49

třeba si na ten závit našroubuje kompenzátor...
Uživatelský avatar

Příspěvky: 544

Registrován: stř 14.5.2014, 17:13

Bydliště: Praha

Re: První pistole GLOCK - závit na tlumič a laser?

Příspěvek od Rough boy » čtv 04.9.2014, 20:30

Milano píše:Když máš chatu na samotě u lesa, tak to řesit nemusíš...
Takže si postavím terč k lesejčku, budu to do něj práskat a najednou mi tam odněkud vběhne dcera? Ne, děkuji nechci. Tohle třeba já řešit prostě musím.
každopádně jestli se nemýlím, tak Tě znám z jednoho fóra, kde jsi řešil špatnou montáž LPG ve svém autě. Tenkrát jsi to tam řešil stejně horlivě a nenechal sis poradit, takže jsi sklidil podobný "úspěch", jest tak???
Uživatelský avatar

Příspěvky: 1842

Registrován: čtv 13.3.2014, 13:38

Bydliště: Plzensko

Re: První pistole GLOCK - závit na tlumič a laser?

Příspěvek od Int1m1thy » čtv 04.9.2014, 20:31

Milano: ne nemusis brat za zakon ohled ale naprasi te prvni kurva co te nema rada ;) a ver mi kurvy maji oci vsude... tlumic si na zbran muzes dat a koupit kdyz dostanes vyjimku... ze ji ty urcite nedostanes je jasny, to sami jako laser...

1. ma zavit protoze ho chtel
2. muze mit vyjimku
3. co nechapes na tom ze si lidi kupujou zbytecny veci
G17gen4

Zpět na „Pistole GLOCK“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz