Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 25.5.2012, 14:18

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 Sdružená objednávka Liberec 
Autor Zpráva

Příspěvek Sdružená objednávka Liberec
Našlo by se na Liberecku dostatek lidí, abysme se dostali na cenu 3,10 Kč? Já to ale organizovat nemůžu, nemám na to čas, ale měl bych zájem o 1000 ks. A nevíte někdo, jaký používá ta alsa pro materiál na střely? Jestli je to ocel nebo tombak, tak bych asi zájem neměl...

čtv 19.1.2012, 22:50

Příspěvek Re: Sdružená objednávka Liberec
Je to tombak...železo plátované mědi

pát 20.1.2012, 6:43

Což o to, já bych to v Liberci mohl zorganizovat, převzít a objednavatelé by si to vyzvedli u mě na servise nebo případně doma v jbc, v tom nevidím žádný problém.

Jen je střílím na střelnici v Liberci Bunkr, tam jsou za 3.8 a při odběru nad 500ks za 3.5 ale v so jsem dal 150ks a tak 5ks bylo selhačů resp. na druhý cvaknutí odpálili a tak ca 10ks hilzna v okýnku, a co stříleli vedle v boxu kluci tak je nosili na výměnu protože stříleli z Glocka tak se s tím nechtěli znovu sr.t, bez problému vyměnili.

Večer budu mít ještě nějaký jednání o ceně za GECO 9L od Gunshop, tak kdyžtak zítra nahodím kolik je nabídka, standartně je mají za 4.5kč.

Edit: Tak ty Geca bude ten člověk teprve zjišťovat, pak dám vědět.

úte 21.2.2012, 17:26
Profil Zobrazit autorovy stránky

tak kdyby někdo z libereckých chtěl přebíjený od alsa pro tak nechť se ozve, co jsme se bavili tak není problém odebrat třeba jen 2000ks při tomto množství bude cena 3.3kč a dovezou až ke mě, dělají jen 9x19 a tuším, že p. Marcinek povídal že, od 20.3 budou i 7,62x39 za cenu stejnou, tak kdyžtak písněte kdo by kolik chtěl a já to pak objednám. :-)

EDIT: tak jelikož je na liberecku mrtvo, přidal jsem se s objednávkou k pražskejm.

stř 07.3.2012, 17:37
Profil Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]