Šikanovaná a ponížená gdaňská gymnazistka se oběsila


Události o zbraních ve světě i u nás, trestné činy se zbraní, apod.

Exot fóra
Exot fóra

Příspěvky: 978

Registrován: pon 10.4.2006, 21:56

Šikanovaná a ponížená gdaňská gymnazistka se oběsila

Příspěvek od Stepan » pon 30.10.2006, 13:06

Čtrnáctiletá studentka se oběsila, aby se nemusela vrátit do gdaňského gymnázia, kde ji krutě šikanovala a sexuálně ponižovala parta spolužáků, kterým v tom ostatní žáci nebránili.
26.10. 2006 14:21

GDAŇSK - "Když si během hodiny polštiny učitelka odběhla ze třídy, pět spolužáků popadlo Aňu, hodili ji na lavici a stáhli jí kalhoty s kalhotkami. Osahávali ji, chechtali se, kleli a dělali, jako že ji znásilňují. Jeden si nahrál asi dvacetiminutovou scénku na mobil. Když se učitelka vrátila, nikdo neřekl, co se stalo," vylíčil šikanu list Gazeta Wyborcza.

Ponížená dívka ještě před návratem učitelky utekla domů, kde ji rodiče našli oběšenou.

Pět útočníků, které mezitím vyslechla policie, pocházelo stejně jako jejich oběť ze vsi Kielpin nedaleko Gdaňsku, kterou obývají zámožní farmáři z kašubské menšiny. Pár násilníků mělo na svědomí i další výtržnické kousky, po rozdání vysvědčení zdemolovali auta pedagogů, vše se však ututlalo.

"Kluci se chtěli předvést. Byla to dobrá zábava. Nikoho nenapadlo, že to nevydrží," dozvěděli se reportéři od spolužáků, než jim ředitelství školy pod hrozbou důtky zakázalo hovořit s novináři. Média se pozastavují nad tím, že škola dosud nepovolala na pomoc žádného psychologa, školské úřady naopak obviňují média, že "dělají nezdravou senzaci".

"Co ještě musejí spáchat školní bandité, aby si všichni uvědomili, jak těžce nemocná je polská škola? Učitelé ztrácejí autoritu, žáci si mohou dovolit čím dál více a zneužívají to tím nejsprostším způsobem," napsala Rzeczpospolita

Ještě před gdaňskou tragédií přišel vicepremiér a ministr školství Roman Giertych s kontroverzním nápadem vyloučit mladé výtržníky z řádných škol a zřídit pro ně speciální zařízení. Experti však pochybovali o "sociálním vyloučení" jako té správné cestě k nápravě poměrů.

http://www.novinky.cz//09/94/39.html

Příspěvky: 1523

Registrován: stř 02.8.2006, 14:14

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od Mistral » pon 30.10.2006, 13:10

Hajzli ve škole a srabácký vedení, to je ta nejhorší kombinace.

Zpět na „Černá kronika“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz