|
|
|
Souhlas vlastníka nemovitosti s držením zbraně
| Autor |
Zpráva |
|
kašpar
|
 Re: Souhlas vlastníka nemovitosti s držením zbraně
ohrazuji se proti použití kašpara jako hanlivý výraz  a máte to
_________________ ---------------------------------------- Hrdý občan České Banánové Republiky. Glock 19 4.Gen
|
| pát 13.1.2012, 16:12 |
|
 |
|
HV
MujGLOCK fotograf
Registrován: 05/2007 Příspěvky: 1291 Bydliště: Praha 10 - Horní Měcholupy
|
Tedy vy jste se do sebe pustili  V zásadě máte pravdu oba ale musíte ji na sebe pořádně vykřičet  Do Tesca, banky atp. jdu samozřejmě se zbraní a cedulka je mi u taťky Šmouly. Přesně jak píše Satanáš, je to něco, co nemá ale vůbec žádnou vymahatelnost neboť tě nikdo se zbraní nikdy neuvidí. A já se nebudu nechávat diskriminovat pro mě urážlivou cedulkou u vchodu do obchoďáku a tak ji jednoduše ignoruji. To, že si to neuvědomuje majitel objektu není moje věc. No a co, že jsem ozbrojen? Vadí to někomu??? To je diskriiiimiiiinaceeee, more.
|
| úte 17.1.2012, 13:21 |
|
 |
|
cmk
|
A tak to tu hlavne polopaticky vsichni piste 
_________________ -------------- Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku -------------- CZ75TS, G17, G26, Taurus 905, CZ 858 Tactical, Saiga 12K. Tanfoglio 1911 Whitness Custom, CZ 75 Zendl, Norinco NP44, Mossberg Maverick 88
|
| úte 17.1.2012, 13:36 |
|
 |
|
HV
MujGLOCK fotograf
Registrován: 05/2007 Příspěvky: 1291 Bydliště: Praha 10 - Horní Měcholupy
|
No já vidím spoustu lidí v MHD konzumovat potraviny a nápoje a taky jim nic nevyčítám. Jen poodstoupím aby mě nepolili 
|
| úte 17.1.2012, 13:43 |
|
 |
|
kolaCZek
|
Treba na Novych Butovicich je u hlavniho vchodi preskrtnuta zmrzlina a v prvnim patre kramek s kopeckovou zmrzlinou. Taky na to jebuuu... Tak proc bych nemohl ja? 
_________________ Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.
|
| úte 17.1.2012, 13:44 |
|
 |
|
E-Ryc
|
To znamena, ze mistni si zaplatit muzes  Stejne jako te z multikina vyhodi s vlastnim popcornem a colou. Takze kdyz si tam koupis pistoli, tak ji muzes nosit klidne na snure na krku  ))))
|
| úte 17.1.2012, 13:52 |
|
 |
|
kolaCZek
|
V tom pripade jdu zitra odpoledne sjizdet eskalatory na kole... 
_________________ Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.
|
| úte 17.1.2012, 14:15 |
|
|