SOUTĚŽNÍ DISCIPLÍNY - dotazy, návrhy, ...
| Autor |
Zpráva |
|
Haness
|
 Re: SOUTĚŽNÍ DISCIPLÍNY - dotazy, návrhy, ...
Já nejsem proti, může to být výhodné, ale taky nemusí.
Obvyklá délka násad je 130 cm takže u toho bude muset být každý nahrbený což bude hodně otázkou způsobu úchopu, těžko soudit bez vyzkoušení.
Pokud by to bylo bráno jako možnost, ne jako podmínka tak proč ne.
|
| úte 24.1.2012, 22:47 |
|
 |
|
jancz3rt
|
Cau vespolek, asi bych souhlasil s Hanessem, ze to je proste asi zbytecnost a ta vyska je akorat pro nas mene vzrostle Honza 
_________________ :: Glock 17 :: Hammerli X-Esse Long :: 2 x Suhl-150 :: ZKM 456-4 ::
|
| úte 24.1.2012, 23:43 |
|
 |
|
kitcarcup
|
Jsem pro vyzkoušení. Určitě jako možné spestření této položky to může být zajímavé, ovšem zachovat "možnost volby" střílet klasicky.
_________________ ZKM 452 Style + Leapers AccuShot 8-32x56 MilDot EZ-Tap + bipod Harris style 6-9"
|
| stř 25.1.2012, 0:20 |
|
 |
|
Balda
|
Ja sem PROTI. Když chci střílet s volnou tyčí tak si zajedu na myslivecké malorážkové závody K4M kde přesně to samé střílí na terč kamzíka. Když chci střílet taktiku , tak bud ve stoje bez opory , nebo si pušku opřu o něco stabilního.
|
| stř 25.1.2012, 0:29 |
|
 |
|
kolaCZek
|
Jak to tu ctu, tak si snad poridim malorajdu. Takovy vyfikundace, co tu vymejslite... To proste musim zkusit. 
_________________ Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.
|
| stř 25.1.2012, 8:18 |
|
 |
|
Ghost762
|
Ja bych byl spíš proti a to mluvim proti sobě bo moje nová flinta je těžká jako ku.... Ale souhlasím, že v rámci taktiky bych volnou tyč nezařazoval. Navíc je to nevýhoda pro jednoranky. Bude chybět jedna ruka. Ale klidně to můžem prubnout, jen bych neomezoval výšku tyče. Pro nás delší, by to stálo úplně za prd.
|
| stř 25.1.2012, 8:25 |
|
 |
|
S474N
VIP člen
|
jancz3rt píše: a ta vyska je akorat pro nas mene vzrostle Ahaaaa, tak uz vim proc vitr fouka smerem od Grinche 
_________________ | MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."
|
| stř 25.1.2012, 8:26 |
|
 |
|
Grinch
Pořadatel "TM"
|
Grinch by tu tyc napriklad vubec nepouzival protoze to neni zadna vyhoda ale opruz...
a prave proto mi prislo zajimave, kdo by se nechal nachytat...
takze priste bez blbych poznamek ju?:-)
| stř 25.1.2012, 8:35 |
|
 |
|
Grinch
Pořadatel "TM"
|
Jinak osobně jsem dle reakcí nakloněn tomu to nechat tak jak to bylo... ale tu tyč bych určitě vyzkoušel na nějakém závodě mimosoutěžně... jen proto si rozšířit obzory...
| stř 25.1.2012, 14:16 |
|
 |
|
karel.vp
|
Mě se to moc nelíbí 
_________________ ZKM 452-2 Varmint , Hawke 4-16x50 AO, DUTY P-07
|
| sob 28.1.2012, 8:15 |
|
 |
|
Ghost762
|
Tak jsem to zkoušel a stojí to za .... Nejen, že to překáží, ale ještě si tím podřete tubus optiky. Teda pokud je tyč delší a držíte ji z boku přitlačenou k pušce a máte něco s větším průměrem.
|
| stř 01.2.2012, 10:23 |
|
|