Re: SPHINX 3000
Selag píše:Pouzder na Sphinxe teda moc není.Zatím sem používal upravenou služební Dastu na G 17 - jen sem ji musel rozšířit, ale dneska mi objednala skorosnacha
tohle pouzdro:
http://www.usaholsters.com/Sphinx-3000- ... -Revolvers
Tak uvidíme, jak dlouho budu čekat a jestli padne. Už teď mám trošku obavy. Safariland má zvláštní způsob zajištění - výklopné poutko přes závěr se spuštěným kohoutem. A já tam mám stavitelné hledí, které je vyšší než normální. Tak aby to šlo. Ale zase tak velký problém by to nebyl, je to pouzdro na střelnici, tak může být poutko stále odklopené. Hlavně aby pistole v pouzdře dobře seděla
Tak bych udělal závěr této objednávky. Na první pokus bylo zasláno pouzdro na pistoli SW v .45 ACP. Vráceno zpět a požadováno objednané pouzdro na Sphinx 3000. Po 4 měsících od objednání dorazilo pouzdro s označením Sphinx 3000. Na pistoli stejný nápis, tak sem nepředpokládal žádnou zradu. Ale opak je pravdou. Pistole do pouzdra nejde zasunout a kdyby se podařilo ji tam po lučík dostat, tak lučík už je opravdu nepřekonatelný problém. Ptal sem se dovozce pistolí Sphinx, co tak může být špatně a jeho odpověď mě šokovala. Prý se to všeobecně ví, že Safariland dělá na Sphinx pouzdra, která na Sphinx nepasují.

Na střelnici jsem do tohoto pouzdra zkoušel CZ 75, G, SW MP a prostě nic. Možná tak nějaká 1911. Tak že uvažuji co dál. Jestli jim to vrátit a dlouho se přetahovat o vrácení peněz, nebo to prostě založit do skříně a zapomenout.