|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
SRAZY a "SCHŮZE" střelců Taktické malorážky
| Autor |
Zpráva |
|
Grinch
Pořadatel "TM"
|
 SRAZY a "SCHŮZE" střelců Taktické malorážky
Vážení střelci, takže prvním srazem pro zájemce bych navrhoval toto:
Sobota 03.12.2011 - tak nějak mám na celý den povolenku do Brna a tak se chci optat, kdo by měl čas a chuť se sejít na klasickém místě na Šelepce v Brně. Klidně už někdy odpoledne, posedět, pokecat a pojíst či popít, jak bude libo.
Kdo měl objednané ty věci z BestPatronu, tak bych je tam mohl vzít a vůbec bysme mohli potlachat...
Tak kdo by měl zájem, tak prosím napiště ať se slezem a pokecáme.
Čas upřesníme, ale já víceméně se budu muset zabavit na celý den, tak budu k dispozici...
Martin
Naposledy upravil Grinch dne stř 30.11.2011, 12:29, celkově upraveno 2
|
| stř 30.11.2011, 10:36 |
|
 |
|
S474N
VIP člen
|
 Re: Srazy a "schůze" střelců Taktické malorážky
Selebku neznam, jen Selepku  . Zkusim to doma nadhodit a treba se vokazem 
_________________ | MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."
|
| stř 30.11.2011, 10:51 |
|
 |
|
Grinch
Pořadatel "TM"
|
 Re: Srazy a "schůze" střelců Taktické malorážky
Opraveno  jo klidně, uvidíme kolik by bylo lidí a zda by mělo cenu dopředu bookovat stoly
| stř 30.11.2011, 10:54 |
|
 |
|
Haness
|
 Re: SRAZY a "SCHŮZE" střelců Taktické malorážky
Já přijdu, jen napiš čas 
|
| stř 30.11.2011, 12:38 |
|
 |
|
Grinch
Pořadatel "TM"
|
já budu v Brně cca od 10 a tak do 8 večer.. pojedu vlakem, takabych měl tak nějak zhruba dobrej čas na spoj... EDIT:Osobně bych navrhoval klidně už tak od 3 odpoledne ať se tam neunudím k smrti:D ale vydržím klidně i tak do 8-9 večer, tak jak kdo dostanete opušťáky 
| stř 30.11.2011, 12:45 |
|
 |
|
Grinch
Pořadatel "TM"
|
Takže já tuhle sobotu budu muset odhvízdat celý týden se marně snažím vykurýrovat a včerejší takistické střelby na Libavé tomu nepřidaly, takže sobotu proležím Zkusím doma domluvit, že by věci od Vortexu dojely ráno do Brna vlakem... Tak sry a snad dáme do Vánoc další sezení... PROSÍM HLAVNĚ BRŇÁKY O NADHOZENÍ TERMÍNU, KTERÝ JIM VYHOVUJE aby se nás sešlo co nejvíce...Díky a pěknývíkend
| pát 02.12.2011, 10:20 |
|
 |
|
Haness
|
Zdravím, nejde někdo tuto sobotu do Technického muzea v Brně zkouknout CZ 805 BREN? Jestli ano tak se tam můžeme potkat, půjdu tam na tu hlavní přednášku v 15.00 hodin. http://www.technicalmuseum.cz/images/stories/akce_vystavy/akce/labyrint_poznani/doprovodne_programy/tmb_zbrojovka.pdfHaness
|
| úte 14.2.2012, 21:48 |
|
 |
|
S474N
VIP člen
|
Haness: uz je to ve srazech: 18-02-2012-technicke-muzeum-brno-prezentace-cz-805-bren-t8413.htmlKdyztak se tam pripis, ja se tam urcite chystam.
_________________ | MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."
|
| úte 14.2.2012, 23:52 |
|
 |
|
Grinch
Pořadatel "TM"
|
Takže pro všechny zájemce Taktické malorážky:
POKUD BY SE NĚKDO DALŠÍ PÁTEK 4.5. VYSKYTOVAL V BRNĚ, TAK OD 14 DO CCA 18 PLÁNUJI POSEZENÍ NA ŠELEPCE.
Kdo by chtěl pokecat a posedět, tak sem dejte prosím vědět, ať zamluvím patřičný počet míst.
Martin
| pát 27.4.2012, 11:04 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|