|
|
|
| Autor |
Zpráva |
|
ikar
|
M a r c e l: Tak si je sundej ty vybrani.
_________________ --- IkaR ---
!!! Radeji byt souzen jednim, nez nesen ctyrmi !!!
kdo jinemu jamu kopa, ten si prijde na docela slusne penize
|
| úte 28.3.2006, 15:54 |
|
 |
|
M a r c e l
|
na fungl novym qeru v zaruce ? to se mi teda fakt nechce ...
_________________ M a r c e l
nejdůležitější je stát na správné straně hlavně B-)))
|
| úte 28.3.2006, 16:03 |
|
 |
|
riskman
|
V jakém časovém rozmezí se vyráběli jednotlivé druhy rámů? Díky za info
|
| ned 20.8.2006, 23:24 |
|
 |
|
LAKIM
|
 Re: starý nebo nový rám?
Starý nebo nový-ja mám po včerejšku ten nejnovější made in Lakim V. Neseděl mě ůchop už na mojem bývalém G19 III. Na mé nové IV vybrání na prsty opět tlačilo skoro do prostřed prstů. Co s tím? Včera jsem to nenávratně pořešil, a zbytečný plast šel pryč. Asi deset minut trpělivé práce s mou mikro bruskou (fortunou). Pro ty spokojené kolegy kterým to vybrání pasuje : Proč jsi nešel do 17 ? Odpovědˇ: 19 je na nošení pro mě lepší a na střílení mých 100-150 ran 2x za měsíc super ! Je to prostě nádeník a zbytečný plast se musí holt tak jak bradavice odstranit ! A co záruka ! Já ji neřeším, rám se dá koupit za relativně slušný peníz a z prodejem v brzké době nepočítám. Už mám objednaný skejtˇácký grip a te n nalepím na předek pažbičky. Když se odlepí , tak ten zbylí mě vydrží asi na hodně dlouho. Ještě dodám že při nákupu nového G jsem byl pro tuto ůpravu plně rozhodnut ! S tím Gaston už počítal a proto jsou ty rámy plastové Vy odpůrci reciklátů ! (to je pro nepřihlášené odpůrce Glocka !)
|
| sob 03.9.2011, 13:52 |
|
 |
|
lo3k
|
Mam novy ram s tim vybranim,nevsiml jsem si niceho co by mne pri uchopu otravovalo,nicmene uvital bych moznos volby,pri koupi se rozhodnout jestli koupim ram s vybranim nebo bez,ja bych koupil bez vybrani i presto ze mi neprekazi,nevadi,netlaci a pod. 
_________________ Oderint,dum metuant.
|
| ned 04.9.2011, 7:24 |
|
 |
|
LAKIM
|
Přesně tak, možnost výběru rámu s vybráním nebo bez by nebyla marná . Až mě přijde grip, tak kousek nalepím na místo po vybrání a nebude to mít chybu.
Přílohy:
P1020765.JPG [ 107.36 KiB | Zobrazeno 250 krát ]
|
| ned 04.9.2011, 16:21 |
|
 |
|
LAKIM
|
Tak ještě dodatečně k ůpravě rámu na mém G IV. Původně jsem chtěl dát grip po celé přední ploše pažbičky, ale nakonec jsem je dal pouze na odsrtaněný materiál. V této ůpravě zatím drží grip po 3 stříleních po 100 a po 3 čištění . Až nebudou držet, tak ustřihnu nový a znovu nalepím. (mám ještě gripu habaděj)
|
| sob 05.11.2011, 14:46 |
|
|