|
|
|
Stavitelná spoušť GlockPro Trigger
| Autor |
Zpráva |
|
Honza.S
|
 Re: Stavitelná spoušť GlockPro Trigger
To nevim,ptal jsem se,jestli je nutne to zakapnout a bylo mi receno,tam ted davaji neco jako locklite,je to pruzne a drzi to sroubky stale i po prestelovani.Vic k tomu nevim.Ted jsou ale na dva tydny v zahranici na vystave...
_________________ G17 3.gen. Olive
|
| ned 15.1.2012, 19:50 |
|
 |
|
KMK
|
prodává se i set, který je již továrně nastavený a šroub pro zadní doraz zalepený. doladí se akorát předek a zalepí. mě se to povolilo bez zalepení po cca 200 ranách. výrobce doporučuje zalepit Loctitem. jsou různé druhy a některé se dají třeba po nahřátí zase rozhýbat. na všech zbraních jsem to nastavil a zalepil a od té doby nemám potřebu to nějak štelovat... jinak šroubky jsou dost titěrné a bez zajištění se určitě časem povolí. 
_________________ kolik Glocků máš, tolikrát jsi člověkem...
|
| čtv 19.1.2012, 12:16 |
|
 |
|
Honza.S
|
Dnes namontovano,skvela vecicka,od vyroby nastaveno idealne.
_________________ G17 3.gen. Olive
|
| sob 21.1.2012, 14:49 |
|
 |
|
Doom
|
Mám tuhle spušť už asi půl roku, od prodejce byla nastavena téměř stejně jak standartní, takže jsem to pošteloval na co nejmenší chod, kvůli čemuž jsem si jí pořídil. Výsledek je ten, že spoušť šlape tak, že její chod jsem zkrátil na cca 6-7mm (beru podle konce spouště k lučíku), a červená pojistka dělá o něco hezčí design. Jediný co mě štve, že mi ta horní packa na tom táhle dře o závěr při montáž a demontáži závěru o dost víc než standartní spoušť.
|
| ned 11.3.2012, 20:53 |
|
 |
|
fanatiX
|
Mám túto spúšť na G35. Podľa glockshop: "Chod spouště lze zkrátit na minimum se zachováním všech bezpečnostních mechanismů: Tak toto nie je pravda!!!
Pribalený manuál píše: "Nenastavujte volný chod za bod, kdy poistka spoušte (na obr. červená) není zajištena, s ohledem na určitou minimální rezervu!"
Aj pri takomto nastavení však dochádza na G35 k vyradeniu blokacie uderníku! Na to aby fungovali všetky poistky na G35 treba mat volný chod nastavený takmer ako na original glock spústi. Potom vsak nemá zmysel vyhadzovat prachy za takúto celú spusť ale stačí kúpiť iba domček so stavitelným resetom.
|
| sob 28.4.2012, 19:18 |
|
|