Střelba v Ostopovicích: v rodinném domě našli dva mrtvé. Pod

Příspěvek od S474N » pon 25.3.2019, 19:02

Střelba v Ostopovicích: v rodinném domě našli dva mrtvé. Podle médií zastřelil syn vlastní matku, pak sebe

V Ostopovicích na Brněnsku se dnes střílelo. V rodinném domě zůstali ležet dva mrtví lidé – muž středního a žena staršího věku. Kriminalisté zjišťují, co přesně se stalo. Server Blesk.cz píše o vraždě matky z rukou syna, který pak obrátil zbraň proti sobě.

„Na místě došlo k násilnému trestnému činu. Případ si převzali kriminalisté, zjišťují, k čemu došlo," řekla policejní mluvčí Petra Hrůzová. Více informací vzhledem k probíhajícímu vyšetřování říct nemůže. Kriminalisté místo vyšetřují od 10:30.

„Odehrálo se to v jednom z domů u hlavního tahu, ale podrobnosti neznám. Vím, že se tam střílelo, že tam byl policejní zásah a že jsou tam mrtví. Odehrálo se to někdy v ranních hodinách, někdy mezi osmou a devátou,“ řekl ČTK starosta Jan Symon. „Jsme z toho šokovaní, v myšlenkách jsme s pozůstalými. Nic víc v tuto chvíli asi udělat nemůžeme,“ dodal starosta.

Muž středního a žena staršího věku už nejevili známky života
„Naši operátoři vyslali na místo jednu posádku lékařskou, jednu posádku bez lékaře a inspektora provozu, na místě byli dva lidé, kteří už nejevili známky života. Šlo o muže středního věku a o starší ženu . Už jsme jim bohužel nemohli pomoci,“ prohlásila mluvčí záchranářů Michaela Bothová.

Média spekulují o vraždě matky z rukou vlastního syna
Policisté žádné bližší informace k vyšetřování nesdělují. Server Blesk.cz přišel s nepotvrzenou informací, že měl v Ostopovicích střílet syn na vlastní matku a poté obrátit zbraň proti sobě.

Puvodni odkaz:
:arrow: https://m.brnenskadrbna.cz/zpravy/krimi ... -lide.html
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek