Střelba v rychnovské restauraci: Ženu převezli v kritickém s

Příspěvek od S474N » pát 12.7.2019, 21:49

Střelba v rychnovské restauraci: Ženu převezli v kritickém stavu do nemocnice

V Rychnově nad Kněžnou se ve čtvrtek kolem osmé hodiny večer střílelo. V restauraci U Zvonu na náměstí postřelil muž svou ženu. Podle svědectví lidí na facebookové stránce Žijeme Rychnovskem se tak stalo po vzájemné hádce. Útočník byl zadržen.

Oznámení o střelbě přijala policie krátce po 20. hodině. „Hlídka policistů, která na místo přijela jako první, nalezla na místě těžce zraněnou ženu a zadržela muže, který je z činu podezřelý. Nikdo další z hostů ani personálu podniku nebyl ohrožen,“ uvedla policejní mluvčí Ivana Ježková s tím, že na místo ihned vyjeli kriminalisté.

„Ti zde stále pracují a zajišťují veškeré informace a důkazy potřebné k objasnění tohoto činu,“ dodala Ježková s tím, že více informací uvolní police v pátek dopoledne.

Podle informací serveru tn.cz se střelba strhla po vzájemné hádce manželského páru v restauraci. Žena je v kritickém stavu v nemocnici, kam ji transportoval vrtulník.

Rodinná rozepře byla tento týden důvodem střelby také v Kostelci nad Labem. Ve středu večer tam šestapadesátiletý muž postřelil dvaaosmdesátiletou ženu z legálně držené zbraně. Muž je v policejní cele, policie jej podezírá z pokusu o vraždu.

Puvodni odkaz:
:arrow: https://www.novinky.cz/krimi/510258-str ... cnice.html
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek