Střelec zabíjel v domě v americkém Arkansasu. Tři lidé zemře

Příspěvek od PatrikChrz » ned 04.5.2014, 9:04

Střelec zabíjel v domě v americkém Arkansasu. Tři lidé zemřeli
4. května 2014 7:22
Tři lidi zabil a další čtyři zranil střelec v americkém Jonesboro. Střílel na rodinné sešlosti. Dva ze zraněných bojují o život. Jeho samotného pak nalezla policie mrtvého na sedadle auta.
Ilustrační foto
Ilustrační foto | foto: Profimedia.cz
Střelec, který v sobotu v Jonesboro v americkém státu Arkansas zastřelil dva muže a třináctiletou dívku a další čtyři lidi poranil, sám podlehl střelnému zranění. Podle místní policie ještě není jasné, zda se podezřelý sám zastřelil, oznámila v neděli agentura AP.

Střelec nejprve začal střílet v domu, kde se zřejmě odehrávala nějaká rodinná slavnost či shromáždění. Zabil zde jednoho muže a dívku a zranil čtyři další lidi.

"Ranění byli převezeni do nemocnice, dva chlapci ve věku osmi a deseti let jsou v kritickém stavu," uvedl seržant Doug Formon na tiskové konferenci.

Policie byla o střelbě vyrozuměna telefonicky, podobně jako o dalším střílení v jednom podniku, kde nalezla zastřeleného muže. Později farmář či kolemjedoucí motorista upozornil policii na auto stojící uprostřed silnice.

Hlídka nalezla ve voze mrtvého podezřelého, spočíval na řidičově sedadle. Motiv činu policie ještě nezná, ani neví, zda mezi podezřelým a oběťmi byl nějaký vztah. To se vyšetřuje. Totožnost podezřelého a obětí Formon neuvedl, protože nejprve mají být vyrozuměni všichni příbuzní.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/tri-mrtvi-po-str ... ranicni_jp