|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Střelnice Most - Čepirohy - ???
| Autor |
Zpráva |
|
solidus
|
 Střelnice Most - Čepirohy - ???
čao,
včera mě kamarád, bývalý sportovní střelce, dal info, že v Mostě Čepirohách je venkovní střelnice. Chvíli jsem to hledal, Camel trophy hadr, nakonec jsem to našel, ale ouha - žádné telefonní číslo a nikdo nikde.
nebyl jste tam někdo, nevíte, neznáte?
díky
_________________ How can you trust the freedom, when it´s not in your hands? GLOCK19
Naposledy upravil solidus dne čtv 20.8.2009, 15:20, celkově upraveno 1
|
| čtv 20.8.2009, 10:46 |
|
 |
|
solidus
|
 Re: Střelnice Most - Čepirohy - ???
+ http://zbranekvalitne.cz/strelnice/133-Dul_CSA střelnice taky kousek ode mně, nikde jsem nenašel číslo. vím, že existují nějaké seznamy střelnic, to jsem prošel, prošel tohle forum a strelectví ... a 
_________________ How can you trust the freedom, when it´s not in your hands? GLOCK19
|
| čtv 20.8.2009, 10:59 |
|
 |
|
Golem
|
Kde konkrétně v Čepirohách ta střelnice je? Máš nějaký důvod domnívat se, že je to legální schválená střelnice? Ony teoreticky ty špinavé díry mohou svádět k ledasčemu.
|
| pát 21.8.2009, 1:48 |
|
 |
|
solidus
|
Jak jsem psal, kolega kdysi střílel republiku atd. a chodil tam, nemám důvod mu nevěřit pokud pojedeš od Mostu, dáš se v Čepirohách za tiskárnou doprava (po levé ruce budeš mít tu buggy trať), podjedeš ty roury s vodou a po chvíli se dáš doprava do kopce po šutrech. za chvíli tam jsi. oplocenej objekt, uvnitř starý auta atd., značky pozor střelnice. našel jsem tam číslo na Důl Hrabák - tam mi paní řekla, že jim jen PČR, MP a "nějací lidé" vždy na měsíc dopředu nahlásí, jak budou střelby ... pořád věřím, že nějací lidé je veřejnost  )
|
| pát 21.8.2009, 7:07 |
|
 |
|
rx6
|
Ahoj,také jsem trochu zjišťoval jak je to se střelnicí v Čepirozích, ale údajně je pouze pro ozbrojené složky. Trénuje tam pouze PČR, nebo jen městská 
|
| úte 03.11.2009, 18:57 |
|
 |
|
solidus
|
čao, mám slíbený kontakt od člověka, co tam bydlí a dřív tam chodil střílet. prý se to dá dohodnout. uvidíme, když ano, dám sem vědět.
|
| stř 04.11.2009, 7:57 |
|
 |
|
vili
|
solidus maš SZ
Přílohy:
Poznámka: střelnice Důl ČSA Vysoká Pec
21122009(002).jpg [ 95.23 KiB | Zobrazeno 737 krát ]
|
| pon 28.12.2009, 9:04 |
|
 |
|
solidus
|
ahoj, díky, na SZ už jsem kouknul, není to přesně ta střelnice, kterou jsem myslel (časem hodim foto, zajedu tam), ale tohle je taky super a je to kousek. napíšu ti pak na mejl. musím letět. díky moc!
|
| pon 28.12.2009, 9:52 |
|
 |
|
microchip
|
Ahoj, střelnice Most - Čepirohy je funkční klubová střelnice kde se pořádají závody SČS, KVZ, střílí tam Městská policie Most atd...
|
| úte 02.3.2010, 21:21 |
|
 |
|
solidus
|
microchip: a je tedy reálné se tam "dostat"? zas tak moc toho kvůli času nenastřílím, ale z venku se mi to tam moc líbilo. hned jak se oteplí tak taky zajedu na střelnici viz. obrázky víše.
díky
|
| stř 03.3.2010, 7:49 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|