Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 25.5.2012, 19:18

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 131 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
 Tactical 858 vs Hermex 
Autor Zpráva

Příspěvek 
no to byl taky hlavni duvod proc jsem ho nakonec nekoupil (jeste krome toho, ze ho prodejce cenove dost nadsadil, kdyz uz teda nejsou, 7000Kc). Konzultoval jsem to s puskarem, ktery dela upravy tehle zbrani a rekl mi NEBRAT. Pry se dost casto stava, ze treba po 500 vystrelech jde hlaven k cipku a vykladal mi toho o nich vic spatnyho... Zkratka rikal pockej si na neco levnejsiho, ze casem budou, nebo mam koupit neco vystrilenyho s mizernou hlavni na inzerat a neni problem hlaven vymenit. Kdyz sem tam byl tak na jeden kousek daval nejakou tezkou hlaven a obri ustovku, nadhera 8)

sob 21.10.2006, 11:37
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak jsem konečně sehnal a koupil. Ale nakonec to není ani 858 ani CZH. Koupil jsem pušku FSN-01. Je to obdobná úprava sa 58, ale od jiného úpravce. Nemáte ji náhodou někdo? Jsou nějaké postřehy? Zbraň je kompletně černěná a oproti Hermexu mi přijde úprava "vnitřku" na pohled šetrnější, s 858 nemohu srovnat. Ještě jsem nestřílel tak uvidím, věřím že budu spokojen.

sob 03.2.2007, 13:10
Profil ICQ

Příspěvek 
Hoď sem nějaké foto a cenu. :)

sob 03.2.2007, 13:41
Profil ICQ

Příspěvek 
No já to koupil v Multiagro Slatina. Puška je z dílny jistého pana Petra Novohradského. Dal jsem za ni 5500, ale to asi jen proto, že mi ji za tu cenu prodejce asi před čtvrt rokem slíbil(jinak říkal myslím něco o 6300 bez DPH, ale nevím, kde by to mělo být).Od chvíle co mi řekl, že budou jsem mu volal skoro každej týden, abych to neprošvihl a v podstatě si to u něj vymodlil :) . Když jsem od něho odjížděl tak už tam měl posledních pár (2) kousků. ptal jsem se jestli budou a říkal, že by mohli, ale že to výrobce má spíš v plánu teď dělat na vývoz. Ale možná, že jsou někde v obchodě, protože Multiagro je i velkoobchod. Jinak nikde na webu jsem fotky neviděl, ale možná nějaký udělám. Nic od toho ale nečekej, je to prostě 58

sob 03.2.2007, 14:46
Profil ICQ
VIP člen

Příspěvek 
...aneb nakupujte rychle, nez je pozaviraj *40**47*.

Obrázek

sob 03.2.2007, 14:48
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
ja pred 3 tydny koupil u novotneho v praze, sice stala 7k, ale myslim ze by jeste nejakou 858 tactical mit mohli

sob 03.2.2007, 15:18
Profil ICQ

Příspěvek 
Satan:No snad ne... Ale kdyz jsem to privezl na policii tak se me hned ptal, jestli jsem si do toho koupil i naboje. Rekl jsem, ze ne a on, ze to je dobre, jinak bych mu je tam musel hned nechat. Tak mi blesklo hlavou neco o zadni casti tela a mel jsem sto chuti to otocit a hned si je jet koupit, ale uz mi bylo lito nafty...

sob 03.2.2007, 15:18
Profil ICQ
VIP člen

Příspěvek 
Sobull: no rekneme, ze u teto firmy - co vim, neni vsechno koser.

Obrázek

sob 03.2.2007, 15:27

Příspěvek 
Satan: No i to je mozne. O tom ja nic nevim a asi ani vedet nechci :) . Bral jsem toho u nich uz vic a vzdycky v pohode. A pokud jde o tuhle pusku, jsou jen prodejci...

sob 03.2.2007, 15:56
Profil ICQ
VIP člen

Příspěvek 
Sobull: vsak ja taky nic primeho nevim, vsechno je jenom z doslechu. Zrovna ted v patek na AVIMu na ne dosla rec.

Obrázek

sob 03.2.2007, 16:07

Příspěvek 
Satan: JJ ja taky ledacos slysel, ale co mi neni rovno po tom je mi... Prodavaji dobre a relativne levne veci a to je pro me dulezite. A jejich pristup k zakaznikovi byl taky vzdy prikladny.

Tom: Tak uz to maji hozene i na svych strankach. V sekci Nabidka-zbrane-Pusky, hned druha vec. Ja mam teda tu klasiku a ne to co je na obrazku.
http://tomaso.unet.cz/ma/indexxx.htm

ps: sekce kulomety je pomerne impozantni

sob 03.2.2007, 16:44
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 131 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7