|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Tajné akce StB - 40 dílný dokument
| Autor |
Zpráva |
|
Starosta
STD člen
|
 Tajné akce StB - 40 dílný dokument
Dokument Tajné akce StB (1/40) - začíná dnes ve 22:10 na CT1.
Mohlo by to být zajímavé. Myslíte, že to bude pozdeji k dohledani nekde v archivu online?
První díl:
Akce Pavouk
Totalitní režim nezákonně registroval Židy kvůli jejich původu. Úřady dokonce využívaly seznamy, které za války pořídilo gestapo.
Dokumentární cyklus o metodách komunistické tajné policie v bývalém Československu.
Režie: J. Novák
_________________ Starosta
-- Si vis pacem, para bellum --
|
| pon 05.1.2009, 18:13 |
|
 |
|
Esbe
|
Vcera jsem to sledoval...byla to sila. Jak STB prevzalo praci kterou rozjelo za valky gestapo... hnus 
_________________ Life can be fun
|
| úte 06.1.2009, 10:12 |
|
 |
|
pida363
|
_________________ nenaser mě...
|
| úte 06.1.2009, 11:56 |
|
 |
|
de-luxe
|
strašně zpracované, zmateně natočené..neznalec historie se dozví "senzační informace" co nemají hlavu a patu a nejsou v žádných souvislostech, historik z oboru nad tím asi musí kroutit hlavou... pro mě je to nepřínosný...doporučuju si spíš k tomuhle problému přečíst odbornou literaturu, zajít si do badatelny ÚSTRu... o činnosti StB si teda laik z tohohle paskvilu představu neudělá
|
| ned 18.1.2009, 9:32 |
|
 |
|
de-luxe
|
I když uznávám, že série se ještě pořádně nerozběhla..věřím, že se to může zlepšit...
|
| ned 18.1.2009, 9:36 |
|
 |
|
ferda68
|
Musím říci, že jsem se docela těšil na tento cyklus a každé pondělí netrpělivě čekám na další díl. Ale je pravda, že by to mohlo být propracovanější. Ale jsem rád za takové dokumenty ať lidi vidí co se dělo.
_________________ "Raději se dvakrát zeptat a být za blbého, než to jednou zkusit, a být bez zbrojáku "
GLOCK 19
|
| stř 25.2.2009, 12:55 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|