V Oldřichově údajně střílel bývalý policista, zraněný muž sk

Příspěvek od rotwajlerdick » stř 25.2.2015, 18:17

V Oldřichově údajně střílel bývalý policista, zraněný muž skončil v nemocnici

Oldřichov - Dlouholeté spory mezi dvěma muži z Teplicka vyvrcholily v úterý odpoledne střelbou, a to přímo na ulici poblíž autoservisu v Oldřichově u Duchcova. Po incidentu skončil jeden z nich v tratolišti krve a posléze byl převezen se střelným zraněním břicha do nemocnice. Střelec má být údajně bývalý policista. Případ si večer převzali kriminalisté krajské policie.

Ti se přitom zabývají závažnými zločiny. Zda vyšetřovatelé případ kvalifikují jako trestný čin pokus o vraždu nebo ublížení na zdraví, zatím policisté nechtějí komentovat. Podle krajské policejní mluvčí Veroniky Hyšplerové byl střelec krátce po incidentu zadržen a skončil v policejní cele.

Policisté místo střelby obehnali páskou a komunikaci a okolí uzavřeli. Přes noc je hlídají policisté a ve středu ráno by se na místo měli kriminalisté opět vrátit a hledat další stopy. Ještě večer policie nechala auto údajného střelce odtáhnout. Redakci e-teplicko.cz se podařilo kontaktovat očitého svědka Lukáše Ondrouška, který krátce po střelbě projížděl v autě místem incidentu.

"Nejprve jsem se domníval, že toho muže porazilo auto. S přítelkyní jsme zastavili a šli jsme ke zraněnému muži, který ležel na vozovce. Poblíž stáli další muži, kteří řekli, že muž byl postřelen. Opodál stál i podezřelý pachatel s pistolí. Pak už přijeli policisté a muže, který střílel zadrželi. Já se věnoval zraněnému krvácejícímu muži do příjezdu teplické záchranky," líčil nepříjemný zážitek Lukáš Ondroušek.

Zpravodajský portál e-teplicko.cz o krvavém incidentu v Oldřichově informoval jako první. Původní reportáž si můžete přečíst ZDE.

Původní odkaz:
:arrow: http://www.e-teplicko.cz/zpravy/2268-vi ... -nemocnici
zabijte je vsechny buh si je prebere