VIDEO: Muž s pistolí v ruce přepadl prodejnu na Tř. Svornost


Události o zbraních ve světě i u nás, trestné činy se zbraní, apod.

Uživatelský avatar

VIP člen

Příspěvky: 13302

Registrován: stř 30.3.2005, 10:20

Zbraň: GLOCK 19

Bydliště: mám

VIDEO: Muž s pistolí v ruce přepadl prodejnu na Tř. Svornost

Příspěvek od S474N » čtv 23.3.2017, 15:16

VIDEO: Muž s pistolí v ruce přepadl prodejnu na Tř. Svornosti. Jeho počínání zachytila kamera

V pondělí 20. března večer přepadl s pistolí v ruce zatím neznámý muž prodejnu potravin na Tř. Svornosti v Olomouci. Žena mu odmítla peníze vydat, načež muž z prodejny z nepořízenou utekl.

Přepadení se stalo kolem třičtvrtě na sedm večer. Muž, který vstoupil do prodejny, měl na sobě černou mikinu s kapucí přes hlavu a černobílý šátek přes obličej. „Přistoupil k prodejnímu pultu a pod pohrůžkou krátké střelné zbraně, kterou držel v ruce a se slovy: „Peníze, peníze“, požadoval po obsluze vydání finanční hotovosti. Žena mu odmítla finanční hotovost vydat, načež muž z prodejny utekl neznámo kam. Ke zranění osob ani ke škodě na majetku nedošlo," řekla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Na základě kamerového záznamu mají policisté přesný popis muže. Je střední postavy, měl na sobě tmavě modré rifle, černou bundu bez nápisu, s kapucí přes hlavu a přes obličej byl maskován černobílým šátkem. Na nohou měl šedou turistickou obuv, na zádech batoh černé barvy.

Kriminalisté případ prověřují pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupež, za který pachateli, v případě jeho zjištění, hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od dvou do deseti let.

„Pokud by někdo z občanů muže z kamerového záznamu nebo přiložených fotografií poznal, nebo by disponoval informacemi, které by vedly ke zjištění jeho totožnosti a objasnění případu, ať neprodleně kontaktuje olomoucké kriminalisty buď osobně, nebo telefonicky, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158," řekla Urbánková.

Puvodni odkaz:
:arrow: http://www.olomouckadrbna.cz/krimi/4454 ... ource=copy
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek
Uživatelský avatar

Příspěvky: 269

Registrován: úte 26.4.2016, 19:07

Zbraň: GLOCK 17 Gen4

Bydliště: Kunnersdorf

Re: VIDEO: Muž s pistolí v ruce přepadl prodejnu na Tř. Svor

Příspěvek od Pepíno » čtv 23.3.2017, 19:38

Ty žluťáci maj stejně kliku. :lol: Nejenom když jdeš něco reklamovat tak "nerožumim nemluvim .češki" Ale voni to praktikujou i na zloděje

Zpět na „Černá kronika“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz