Stránka 5 z 6
Re: Pořádná flákota na gril
Napsal: úte 20.8.2013, 10:00
od Mistral
Re: Pořádná flákota na gril
Napsal: úte 20.8.2013, 13:39
od cmk
Tak jste me, kluci, nasrali... (kdo to ma furt cist)
Cestou z mesta jsem se stavil v Lidlu, hovezi tam nemeli, tak jsem vzal alespon neco, co na sobe melo napis "cerstva krkovice bez kosti" - 375g.
K tomu fazolky a bagetky.
Doma jsem to hodil na panev, k tomu ty fazolky, horcicovou omacku a rozpecenou bagetu s trochou francouzske horcice.... Jeste ted jsem prejedenej
Sotva 20 minut prace a obed normalne pro 3 lidi... Nezbylo nic...
Re: Pořádná flákota na gril
Napsal: úte 20.8.2013, 13:46
od HV
cmk: Když fazolky tak na slanině - v LIDLu vezmi ten špalíček, ta plátková se připaluje a není to ono. Osol, opepři a až vypneš oheň, vymačkej na to pár stroužků česneku
Krkovici z LIDLa jsem vzal tenderizerem, osolil, namarinoval 1/2 hodinky ve směsi oleje, papriky, bazalky, pepře a česneku a pak s tím na gril
Re: Pořádná flákota na gril
Napsal: úte 20.8.2013, 13:56
od maja
Tohle, že je fórum o zbraních?
Re: Pořádná flákota na gril
Napsal: úte 20.8.2013, 14:03
od HV
...i fórum o sexu se jednou musí zvrhnout ve fórum o žrádle
Re: Pořádná flákota na gril
Napsal: úte 20.8.2013, 14:06
od Nikdo
Žraní je u LOSu nedílná součást sportovního výkonu. Do Opařan si beru nejmíň čtyři pořádně obložené housky (plus samozřejmě nakoupené občerstvení, sladké tyčinky, ovoce), co má člověk dělat 30-40 minut mezi jednotlivýma stříleníma?
Nebo v Otrokovicích: přijedu, odprezentuju se, dám guláš, odstřílím, dám druhý guláš, odstřílím druhý dvě stage, a na čekání na výsledky si objednám pizzu. Nejhorší jsou odpolední závody, kdy toto člověk absolvuje po běžném nedělním obědě doma
Re: Pořádná flákota na gril
Napsal: úte 20.8.2013, 14:07
od PatrikChrz
Teda mně se sbíhají sliny! Nechcete něco uspořádat? Pátek nebo víkend mám volný, nevím jestli by se objednávka masa stihla.
Jak jsem psal, místo (no, velmi malé
), bych poskytl
. Případně rád přijedu kamkoliv po Praze
.
Re: Pořádná flákota na gril
Napsal: úte 20.8.2013, 14:10
od S474N
Se mi libi, jak tu Patrik porad pise a pripomina mi to ten otrepany vtip:
Dobry den pane doktore, ja mam problem, ze me vsichni ignoruji...
Dalsi prosim!
Re: Pořádná flákota na gril
Napsal: úte 20.8.2013, 14:16
od cmk
HV: Nebyl cas nakladat - musel jsem to stihnout za dobu beznyho obeda v hospode
K tem fazolim - az si je budu delat k necemu mene protucnelemu a sussimu, udelam si je se slaninou.
Ale ke skoro 400g krkovice uz jen neco lehciho
Tady by ta slanina na sebe strhla moc chutovy pozornosti
A ja si chtel uzit to maso
Re: Pořádná flákota na gril
Napsal: úte 20.8.2013, 14:48
od HV
cmk: no tak to byl ale pořádnej oběd, to bych asi za 1/2 hoďky nedal
Re: Pořádná flákota na gril
Napsal: úte 20.8.2013, 15:23
od Harmitsch
HV: no však taky srovnej cmk a sebe
Re: Pořádná flákota na gril
Napsal: pát 11.10.2013, 15:13
od HV
Tak si dovolím spojit dvě témata obsažená v tomto vláknu - gril a LIDL. V úterý jsem koupil v LIDLu chlazená kachní prsa bez kosti s kůží. Baleno po cca 1/2 kg. Sůl, kmín a šup s tím na gril. Po cca 7 minutách si chvíli odpočinula a poté jsem je nakrájel přes vlákna. Uvnitř zůstala krásně růžová a štavnatá, kůže byla propečená do křupava a ještě mi zbylo 1/2 hrnečku kachního sádla z odkapávací misky (to mi bohužel manželka vyhodila
). Za cca 70,- jsme měli tři lidi boule za ušima - výborná večeře. Nyní tam mají chlazený steak z lososa (tuším 1/4 kg za 70,-). Toho už jsem také měl. Na gril také skvělá záležitost.
Re: Pořádná flákota na gril
Napsal: pát 11.10.2013, 15:23
od Nikdo
Lososa tam mají každý čtvrtek, tedy alespoň u nás. Losos s máslem a troškou nějakého koření, brambory nakrájet na plech (nebo tam nasypu hranolky) zapnout troubu, celkem asi 10 pohybů i s nakládáním na talíře a je oběd pro rodinu
Re: Pořádná flákota na gril
Napsal: sob 19.10.2013, 11:27
od E-Ryc
Mala motivacni pred obedem
Konecne jsem docestoval, tak jsem se dokopal k objednani grilu (maso cekalo v mrazaku). Musim teda rict, ze je vetsi (a tezsi) nez jsem cekal...
Prvni pokus byl trosku krvavejsi, nez jsem chtel, priste to tam necham o chvilku dyl...
[Přípona jpg byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]
Re: Pořádná flákota na gril
Napsal: pát 25.10.2013, 8:24
od HV
Pěkný pokus. Takový počin se musí pochválit
Pro inspiraci, všiml jsem si v LIDL letáku na příští týden, že budou mít zase vykostěná kachní prsa s kůží
Re: Pořádná flákota na gril
Napsal: pát 25.10.2013, 11:01
od rotwajlerdick
LOVECKY STEJK S DIVOCAKA
z odlezeleho,radne ocisteneho kusu divocaka-hrbetu ci kyty narezeme stejky.lehce naklepeme,narezeme.protahneme slaninkou.pokropime rumem naskladame do misky na sebe prikryjeme a nechame ulezet v lednici cca4hod.pote vyjmeme,posypeme pripravenou smnesi ze soli,jalovce a pepre.obalime v mouce.smazime na teflonove panvi s minimem oleje.do vypeku pridame hlavicky hribku.restujeme je do mneka.muzeme stavu lehce nastavit vyvarem,a lehce zahustime.zdobit muzeme zelenou petrzelkou.delal sem s bramborem.moooc dobre
Re: Pořádná flákota na gril
Napsal: pát 25.10.2013, 17:24
od S474N
Tak se musim pochlubit s hambacem, co jsem nedavno delal. Opravdu poctivej domaci.
[Přípona jpg byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]
Re: Pořádná flákota na gril
Napsal: pát 25.10.2013, 18:36
od Sailor
Pánové chystám se objednávat gril a nechám si od vás poradit,už tu byl solidní návrh na catlera,nějaké další návrhy?
S474N:No kdybych si pulku života nehlídal jídelníček,klidně bych takhle hřešil každej den,o tom žádná:-),dobrá práce
Re: Pořádná flákota na gril
Napsal: pát 25.10.2013, 21:40
od S474N
Re: Pořádná flákota na gril
Napsal: pát 25.10.2013, 21:52
od rotwajlerdick
tech30minut za to stoji