Příspěvek
od Carloss » pon 24.9.2012, 23:29
Mlátíš ženský, podplácíš (podle mě blud). Já když dělal psycho, dal jsem za normální hodinové sezení litr. Na úplatek 500,- be se každý normální člověk vys*al. Zejména politicky aktivní. Leč... zavařit to dalšímu člověku.. na to seš machr. Nejspíš jediné, na co machr fakt jsi.
Ona ta pokora, o které tu mnoho z nás píše neznamená to tupé sypání si popela na hlavě (i když na spousty lidí to zabírá). Pokora znamená především pohled na sebe samotného. Pokora není ohnutí zad před ostatnímy, byť diskutéry na MG... Pokora je uvědomění si své nicotnosti ve vesmíru. Uvědomění si toho, že jako jedinec jsem pouhou součástí všeho kolem sebe. Uvědomění si toho, že cokoli učiním má vliv na okolí a já nejsem od okolí izolován, tedy pak se tento vliv projeví i na mě samotném. A právě k tomu jsi tady dospěl. Cokoli jsi udělal se Ti vrací.
Dej najevo tu pokoru, přijmi to za co Tě tu všichni mají za své... Pouč se z toho... Nesnaž se to vyvracet, neřku-li to agresivně odvracet (to už totiž nemá smyslu, po tom, co tu předvádíš). Na přijetí toho, jak Tě tu lidé vnímají začni něco stavět. Ne na tom, jak se vidíš Ty sám, ale na tom, jak Tě vnímá okolí. Protože o to snad jde.
ČZ 85, ČZ 50, Walther PPK, NP22, Auto-Ordnance 1911A1 WWII, SIG P239, BARK9