Příklad:
To si autor opravdu myslí, že stát se zajímá o každého kdo se snaží o získání operačně-taktických znalostí, jak sám píše? Z vlastní zkušenosti vím, že BISka se touto problematikou zajímá, ale to musí být člověk mnohem větší "koumák"... a policie? Ta je ráda, že zvládá šetřit nápad spáchané trestné činnosti a vyšetřovat podaná oznámení, zvláště to platí nyní, kdy je v polici podstav více než 5.000 lidí...Státu se totiž jakákoliv snaha vedoucí k získání operačně-taktických znalostí nelíbí, je nutné tedy být připraven na to, že se o vás začnou zajímat příslušné bezpečnostní složky.
Dále jsem nečetl, protože uvedené "dobré rady" nebudu potřebovat, páchat trestnou činnost nehodlám, naopak snažím se chovat jako dospělý, tj. slušně a odpovědně. Jsem přesvědčen o tom, že čtenáři tohoto fóra, kteří jsou držiteli ZP a nějakého miláčka, jsou na tom stejně jako já, tj. že si ZP nepořizovali k páchání trestné činnosti a držením zbraně si velmi dobře uvědomují právě zodpovědnost z toho plynoucí.
Na druhou stranu vím, že držení zbraně a páchání tr. činnosti nejde moc dohromady a čekalo by mě klepání na dveře beranidlem zásahové jednotky, předtím samozřejmě s výbuchem zásahové výbušky...