Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 19.1.2018, 0:52



Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 70 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
 Vymena vratne pruziny zaveru u Gen4 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2011
Příspěvky: 747
Bydliště: Plzeňský kraj
Příspěvek Re: Vymena vratne pruziny zaveru u Gen4
hmm, koukam ze ten vyhazovac vypada jinak nez na moji G19 gen4... ja ho mam jakoby spicatej... ze zacatku jsem mival dost zadrzek ve vyhoznim okynku, ale asi to bylo pruzinou...ted mam odstrileno pres 1000 naboju (mozna 2tis.) a zrovna vcera prebijeny limity pres 100ks ani jeden problem...v nedeli na LOS taky zadnej problem, cca 80 ran. Jakou tam mam pruzinu jsem uz daval nekde na zacatku tohodle vlakna...


stř 23.11.2011, 11:32
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 03/2011
Příspěvky: 1304
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Vymena vratne pruziny zaveru u Gen4
nettik: Mam G19 Gen 4. Rok vyroby leden 2011 a na pruzine cislice 0-1-4.

A muj vyhazovac je taky spicaty a lehce zahnuty dovnitr...
Zavadu jsem zatim nemel ani jednu. Nastrileno ma zatim jen 420 tovarniho S&B, Fiocchi a Geco.

_________________
Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.


stř 23.11.2011, 11:54
Profil Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 07/2007
Příspěvky: 111
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Vymena vratne pruziny zaveru u Gen4
riskman píše:
NEMO: a ty už závady teda nemáš?

Zrovna dneska jsem byl zase strilet. Padlo 120 ks. Fiocchi 130grs. Bez jedineho problemu.

nettik: Vzdyt tu celou dobu pisu, ze MPI zacalo bezplatne vymenovat pruziny a vyhazovaky. Tohle je ten, za ktery meni vsechny starsi. :-)


Naposledy upravil MujGLOCK.com dne stř 23.11.2011, 20:47, celkově upraveno 1

Sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky!



stř 23.11.2011, 20:22
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2011
Příspěvky: 747
Bydliště: Plzeňský kraj
Příspěvek Re: Vymena vratne pruziny zaveru u Gen4
Nemo: no právě proto se divím...že nejen že mění pružinu, ale i vyhazovač... ?!
tzn. k čemu teda je Gen4, když ve finále vymění "skoro všechny" rozdíly a udělají z ní Gen3 ? :D to je mi nějaký difný :-P

kolaCZek: jop, tak to máme tu samou konfiguraci...mě už taky nezlobí...snad :-) ale chtělo pár set ran vystřílet...nebo možná jen naučet držet - měkkej úchop prej zádržky taky dělá, což bych ovšem předpokládal, že je budu mít spíš u střílení jednoruč...kor když střílím pravou, ale jinak jsem levák, takže jakoby slabá ruka... no nic, teď funguje, tak nic měnit nebudu...


Naposledy upravil MujGLOCK.com dne čtv 24.11.2011, 11:55, celkově upraveno 1

Sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky!



čtv 24.11.2011, 11:40
Profil

Registrován: 05/2007
Příspěvky: 354
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: Vymena vratne pruziny zaveru u Gen4
proti gen 3 je každé zlepšení krok zpět :mrgreen:

_________________
Kolik Glocků máš, tolikrát jsi člověkem.


pát 25.11.2011, 22:19
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2011
Příspěvky: 747
Bydliště: Plzeňský kraj
Příspěvek Re: Vymena vratne pruziny zaveru u Gen4
no, tak jak jsem avizoval ze nic menit nebudu, tak doslo ke zmene...diky zbroj. kurzu od Aegisu ted v patek v Praze byla hned na miste nabidnuta vymena pruziny a domecku, tak jsem upgradoval a nyni nese moje pruzina oznaceni 0-4-3 a vyhazovac uz neni spicaty.
Odzkouseno v Cekanicich pri nocnim LOSu bez jedine zavady...tak snad to tak uz zustane 8-)


ned 27.11.2011, 11:50
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 09/2009
Příspěvky: 992
Bydliště: Morava-sever
Příspěvek Re: Vymena vratne pruziny zaveru u Gen4
BTW kurz byl celkem šikovně organizovaný a přínosný. Akorát mi v jejich nabízeném sortimentu chběly stojiny, když se o nich tak mluvilo + něco na mazání a více triček Aegis. Ale jinak pohoda, jsou to dobří chlapi.


ned 27.11.2011, 23:20
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 03/2011
Příspěvky: 1304
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Vymena vratne pruziny zaveru u Gen4
Tak jsem to psychicky nevydrzel a napsal maila do MPI.
Odpoledne se mam stavit na bezplatnou vymenu... :banana:

EDIT: A je to... Behem par minutek vymeneno. A jeste jsem byl upozornen na pruzinku spouste, kterou jsem mel obracene. :)
Jsem zvedav, jak to bude litat.

EDIT2: Tak bud jsem od posledne genialne zlepsil uchop nebo je to opravdu pruzinou a domeckem. Driv jsem dostaval cca kazdou 30. hilznou do kebule. Ted vsechny krasne litaji doprava nahoru. (A tam se odrazeji od steny a skacou mi do prave kapsy u mikiny, potvory... :D )

_________________
Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.


Naposledy upravil kolaCZek dne čtv 08.12.2011, 16:31, celkově upraveno 1



pon 28.11.2011, 14:37
Profil Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 76
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: Vymena vratne pruziny zaveru u Gen4
Tak jsem se dnes zastavil u pana Pekaříka v Alfa-proj na Šumavské v Brně abych se případně domluvil na výměně vratné pružiny a vyhazovače u mé G19tky.K mému údivu jsem měl vše zhruba za 5 minut vyměněno,měl nových pružin i domečků plný pytlík (info pro další potencionální zákazníky na výměnu) napsal si výrobní číslo zbraně a moje jméno a bylo hotovo.Nejnovější číslo pružiny na G19 je levá0-pravá4-dole3 a vyhazovač je bez špičky. 8-) 8-)


čtv 08.12.2011, 16:08
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 20
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Vymena vratne pruziny zaveru u Gen4
Už jen čekám, až se budou u gen4 bezplatně vyměňovat rámy za gen3 :lol:

_________________
G26, V-AR 9x19, Benelli SuperNova


pon 12.12.2011, 11:51
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 70 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group, designed by STSoftware, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: XBMC KODI