|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Andrej5
|
 Zaseknutá nová zbraň
Zdravim vsechny, moc vas prosim o radu. Zakoupil jsem si novy Glock 19, napaskoval jsem si 2 zasobniky a slo se na strelbu. Prvni zasobnik bez problemu. Pri vymene za druhy zasobnik se pri vraceni zaveru zpet zasekl naboj a neslo zaverem tam ani zpet, hlaven byla cca centimert poodhalena. Asi po minute jsem to pohyby zaverem tam i zpet nejak vylomcoval a opet zbran strilela. Otazka je, je to normalni u nove zbrane? Neni to duvod k reklamaci? Podotykam jsem zcela novacek mezi strelci a je to ma prvni zbran, takze zkusenosti nulove. Vsem dekuji za pripadne rady ci odpovedi, z pozdravem Andrej.
|
čtv 27.2.2014, 12:29 |
|
 |
pajapety
|
 Re: Prosim o radu
Jakym strelivem jsi strilel?
|
čtv 27.2.2014, 12:33 |
|
 |
fejfarz
|
Nekvalitní střelivo. Pokud není vyžehlené tak na něm může vzniknout boule a to se potom v hlavni sekne. Taky to může dělat nesprávná délka náboje pro tvoji zbraň a nebo tvar kulky. Určitě bych nehledal vadu na zbrani zvlášť u glocka.
_________________ CZ 75 TS
|
čtv 27.2.2014, 12:39 |
|
 |
HV
MujGLOCK fotograf
Registrován: 05/2007 Příspěvky: 1793 Bydliště: Praha 10 - Horní Měcholupy
|
Rozeber zbraň a otestuj zda se náboj vejde do komory. Tvar kulek si nekontroluj, není pro funkci rostlináře důležitý Jinak jsi mohl psát sem: http://forum.mujglock.com/glock-vady-a-zavady-t440.html
_________________ ...zbraně, mám zbraně
|
čtv 27.2.2014, 13:02 |
|
 |
Andrej5
|
 Re: Zaseknutá nová zbraň
S&B ale prebijeny. Dekuji vsem za odpoved.
|
pát 28.2.2014, 8:03 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|