|
|
|
Zbraně zabíjejí? Pomozte nám hlídat!
| Autor |
Zpráva |
|
S474N
VIP člen
|
 Re: Zbraně zabíjejí? Pomozte nám hlídat!
WarPig: nejde o alpinismus, ale ucelem te stranky je, aby lide pochopili onu nadsazku a _zejmena_ si stahli ten PDF dokument. Jestli to tam preblikava po 5 nebo 10 sekundach ci jestli ma pozadi ruzovou ci zelenou barvu neni az tak dulezite. Uz chapeme?
_________________ | MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."
|
| úte 17.1.2012, 12:48 |
|
 |
|
kolaCZek
|
S474N: Ja nepsal, ze to neplni ucel. Je to velice dobry napad. A je uplne jedno, jestli nekde opravdu lezi kver nebo je to jen fotka. A jestli se cisilko s prave sledujicimi navysuje pri refreshi uz je uuuplne putna... 
_________________ Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.
|
| úte 17.1.2012, 13:05 |
|
 |
|
kolaCZek
|
Tak jsem dneska zase chvilku koukal, jestli nam G19 na http://zbrane-zabijeji.mujglock.com/ nepacha nejake nasilnosti... A vsiml jsem si zajimave veci. Jak by mohla pachat zlo, kdyz neni nabita?  Nebylo by lepsi strcit ji aspon jednou vcelkou do zasobniku? To uz by ji mohlo motivovat k nasilnostem. 
_________________ Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.
|
| stř 07.3.2012, 9:10 |
|
 |
|
S474N
VIP člen
|
kolaCZek: to ses dival spatne. Jedine co neni, tak natazena. Ale naboj v komore klidne muze byt  .
_________________ | MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."
|
| stř 07.3.2012, 9:21 |
|
 |
|
kolaCZek
|
S474N: Zachyt zaveru je jednoznacne tlacen prazdym zasobnikem nahoru, mily Watsone.  A skladat Glocka s ostrou v komore muze jenom Adam. 
|
| stř 07.3.2012, 9:25 |
|
 |
|
maja
|
Přece zbraně zabíjejí. O nábojích v té větě není ani slovo 
|
| stř 07.3.2012, 9:41 |
|
|