Srazy, akce, závody či srandamače příznivců GLOCKu, případně oficiální závody.
Jardax píše:Tomasi, dopln mi pls do vysledku posledni stage 9,5 a 8alfa. Mohl jsem se konecne jednou docela slusne umistit, kdyby mne NEKDO svevolne nevynechal z klasifikace. I kdyz jsem predem avizoval a NADALE to tak bez vyjimek bude, ze v Avimackych zavodech neexistuje neco jako mimo zavod jen z toho duvodu ze to dotycny stavel. Pochopili to vsichni? VSICHNI na Avimu budou hodnoceni, vcetne toho jednoho ci dvou kteri znaji tajnou stage, eventualne. Z prosteho duvodu - my co to obvykle stavime si to stejne bouchnem pomerne laxne protoze toho mame za cely vecer plny brejle. To ze mi to zrovna ted takhle slo je ona vsepotvrzujici vyjimka, od ted uz si zase ani neskrtnu, ale to je jedno - nehodlam (a to vcetne sama sebe) diskvalifikovat nekoho jen proto, ze obetuje cas a namahu aby zavod vubec byl. Takze i kdyz je to mozna jinde tradice, tady bude zase tradice ze jsou hodnoceni vsichni bez vyjimky. Tecka. Stiznosti na reditele zavodu. Jinak tradicne velke dily obvyklym pachatelum, kteri prilozili ruku k dilu. Co se tyce te 2. stage: Nikoho kdo se na tom podilel ani NENAPADLO ze by jednak nekdo bral prostredni sklep jako sklepy dva. Fakt ne, ani omylem. Kdyz koukam do stejneho prostoru, tak je irelevantni jestli z jednoho, dvou a nebo treba petapadesati ruznych mist, porad je to jeden prostor = jeden sklep = jedna koje = jeden terc (nebo skupina). Pokud mate nekdo jiny vyklad - je to vas problemTotez - vzhledem k umisteni - nikoho nenapadlo ze by snad mohl nekdo tu prvni koji zcela vlevo uplne minout, obzvlast kdyz terc v ni byl castecne videt. Ale jak je videt z vysledku, cirka polovina lidi to zcela ignorovala, a valna vetsina te druhe pulky neterc v klidu smazla
Este ze jsme (opet - zcela neplanovane, proste se to udelalo takhle a ne opacne) nedali doleva terc ... to by byl vetsi hukot.
cmk píše:- ono - pro realitu - jsou nejlepsi zadny preslapovy cary a zkuseny pohled rozhodciho (na tohle dojel Cofee v Celakovivich - v realu se kryl dobre - ale preslapl - opravnene se hadal, ale opravnene neuhadal) - jenze to by tech hadek bylo mnohem vic... Jasne - muze se nasadit pristup: "nelibi? tak si podej protest a muzes jet domu" - ale timhle zpusobem by se zase spousta lidi otravila ... Takze zase jsme jen u kompromisu...