07.09.2007 - AVIM Praha - LOS LEX
Srazy, akce, závody či srandamače příznivců GLOCKu, případně oficiální závody.
Výsledky
(stránka ještě nefunguje 100%, tak omluvte případné nedostatky. nicméně seznam by měl být v pořádku)
(stránka ještě nefunguje 100%, tak omluvte případné nedostatky. nicméně seznam by měl být v pořádku)
Tak se nam uzavrel Pohar LOS 2007 - s temito vysledky:
Pistole:
--------
1. Zapletal Miroslav (500)
2. Maxa Jiří (474.54)
3. Korecký Jan (473.68)
4. Jareš Roman (462.35)
5. Strnad Ivo (461.66)
6. Adam Michal (441.51)
7. Haffner Roman (440.58)
8. Dadák Pavel (425.49)
9. Boháč Libor (411.97)
10. Petrucha Vojtěch (398.92)
Revolver:
-----------
Potůčková Ludmila (487.71)
Vyskočil Vadim (464.03)
Zajíček Miloslav (452.53)
Zalozni pistole:
-----------------
Šilar František (500)
Michovský Pavel (490.99)
Kotek Jiří (469.43)
Zalozni revolver:
-------------------
Holíková Ilona (482.99)
Voldřich František (480.99)
Faltýsek Pavel (360.24)
komplet tabulka na http://www.korecky.com/docs/poharlos2007.xls
Pistole:
--------
1. Zapletal Miroslav (500)
2. Maxa Jiří (474.54)
3. Korecký Jan (473.68)
4. Jareš Roman (462.35)
5. Strnad Ivo (461.66)
6. Adam Michal (441.51)
7. Haffner Roman (440.58)
8. Dadák Pavel (425.49)
9. Boháč Libor (411.97)
10. Petrucha Vojtěch (398.92)
Revolver:
-----------
Potůčková Ludmila (487.71)
Vyskočil Vadim (464.03)
Zajíček Miloslav (452.53)
Zalozni pistole:
-----------------
Šilar František (500)
Michovský Pavel (490.99)
Kotek Jiří (469.43)
Zalozni revolver:
-------------------
Holíková Ilona (482.99)
Voldřich František (480.99)
Faltýsek Pavel (360.24)
komplet tabulka na http://www.korecky.com/docs/poharlos2007.xls
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Statistika:
pocet strilejicich divizo-osob (kdo strilwl ve vice divizich, je tam vickrat):
PI - 243
RE - 25
ZPi - 27
ZRe - 13
-----------
Celkem - 308 lidi
pocet strilejicich divizo-osob (kdo strilwl ve vice divizich, je tam vickrat):
PI - 243
RE - 25
ZPi - 27
ZRe - 13
-----------
Celkem - 308 lidi
MarK píše:Výsledky
Tak nedostatky výrazné. Je zvláštní, že mi tam chybí zrovna dva nejlepší výsledky - 100%, 86,25 %. Takže jestli chceš něco uveřejňovat, tak bez chyb.

Jedna vec je funkcnost stranek jako takovych, jedna vec je, jaka jsou dostupna data - ke spouste zavodu nejsou nikde ke stazeni podrobne vysledky 

Provarenec: No, zvláštní že bych spletl hned dvě číslice
Na pořadí by to naštěstí vliv nemělo.
2coffee: Celkový žebříček poháru je vypočítáván automaticky z dostupných dat (když se koukneš na "Výsledky závodů", tak uvidíš, které závody tam jsou). Další bohužel nemám k dispozici. Mám je slíbené od TraToma, tak uvidím...
Seznamem v pořádku jsme myslel výsledky závodu na AVIMu. Žebříček poháru je "správně", ale ne aktuální

2coffee: Celkový žebříček poháru je vypočítáván automaticky z dostupných dat (když se koukneš na "Výsledky závodů", tak uvidíš, které závody tam jsou). Další bohužel nemám k dispozici. Mám je slíbené od TraToma, tak uvidím...
Seznamem v pořádku jsme myslel výsledky závodu na AVIMu. Žebříček poháru je "správně", ale ne aktuální

Páteční LOS byl můj první. Konečně jsem mohl vidět jak to chodí. Velice mě překvapila výtečná organizace. Díky za zkušenost. Jestli bude příležitost, rád se opět zůčastním. Napoprvé jsem z toho byl docela vyplesklej. Ale být tak 10 stages, zvyknu si
Nejvíc mě dostaly propozice, bylo toho na mě asi moc. Nějak jsem nezachytil, že v hospodě není náboj v komoře a tak jsem to cmk trochu zkomplikoval
a pak jsem si zapomněl nadrcnout
Ještě jednou díky a těším se příště na shledání
...jo a samozřejmě jste měli pravdu s tím, že je lepší do toho skočit po hlavě

Ještě jednou díky a těším se příště na shledání
...jo a samozřejmě jste měli pravdu s tím, že je lepší do toho skočit po hlavě

Pratele, kamaradi (i Vy ostatni)!
Jsem rad, ze jsem se po dlouuuhe dobe opet dostal na zavody a videl tu Vasi chasku, z nichz vetsina uz si me ani nepamatovala (ne ze by bylo o co stat).
Musim pochvalit, ale i pohanit
Pochvala za rychlost, perfektne to odsejpalo, stage pripraveny, libilo se mi to. Taky jsem rad, ze jsem to odstrilel v klidku a nenechal svy nohy bejt zas rychlejsi nez ruce - neminul jsem ani jednu Alfu a nenalovil zadnou proceduru, coz me setsakra tesi
Velky dik CeMKovi za upozorneni pri ukladani do pouzdra, pravda byla, ze jsem si nenadrcnutou krochnou (vsede) prejel pres haxnu, priznavam se. Spousta lidi to delala v ty situaci, kde po dostrileni kleceli za prekazkou a ukladali do pouzdra - ale to uz meli vybito, ze aaano. Tagze se kaju a budu se snazit - uz nikdy, byla to blbost a ani ukazkovej prst me neomlouva.
A ted ty negativa:
Mluvil jsem o tom hned po zavodu i s TraTomem. V propozicich bylo uvedeno doslova:
Terce jsou zretelne oznaceny nekterym z techto symbolu:
[Obrazek1] [Obrazek2] [Obrazek3] [Obrazek4]
Z toho logicky vyplyva, ze vse, co neni oznaceno nekterym z techto symbolu, je neterc.
-konec citatu.
U prvni(?) stage - ta s tema "hlavama" - se jasne reklo "je to explicitne receno v propozicich, maj vesty - chcete tam pridelat zbrane a vesty, kdyz jsou to jediny terce tady? Ne? Tak dobry."
Proti tomu nemam nejmensich namitek.
Ale na ty tajny (4?) nerekl pred samotnym startem nikdo ani popel (krom toho, jestli umim stojku, coz me dokonale vykolejilo)
a tedy platily psany propozice k situaci - z cehoz plyne, ze vsichni strileli dve baby. Ja vul se ty obrazky jeste bifloval, abych poznal v seru fen od krochny - neb jsem sklerotik - no a dopadlo to jak to dopadnout muselo:
Sest vterin cumim do tech (ne)tercu a rikam si - co je, kua? Kde jsou terce?
Tak jsem nakonec vykropil dve baby s pomyslenim, ze se prece nebudu hadat, kdyz to vsichni krome me pobrali
No nic, tak to je muj maly tichy protest (s mym vysledkem stejne nemelo cenu delat vlny)
- ale priste prosim zretelne oznacit (NE)TERCE nebo vymezit v propozicich, co je a neni terc.
Nekdo se nechal slyset ze prej "snad nejsou blby a budou vedet na co strilet"...
Tak ja rikam "jsou - vyznacte to jasne, nebo to aspon reknete".
Jsem rad, ze jsem se po dlouuuhe dobe opet dostal na zavody a videl tu Vasi chasku, z nichz vetsina uz si me ani nepamatovala (ne ze by bylo o co stat).
Musim pochvalit, ale i pohanit

Pochvala za rychlost, perfektne to odsejpalo, stage pripraveny, libilo se mi to. Taky jsem rad, ze jsem to odstrilel v klidku a nenechal svy nohy bejt zas rychlejsi nez ruce - neminul jsem ani jednu Alfu a nenalovil zadnou proceduru, coz me setsakra tesi

Velky dik CeMKovi za upozorneni pri ukladani do pouzdra, pravda byla, ze jsem si nenadrcnutou krochnou (vsede) prejel pres haxnu, priznavam se. Spousta lidi to delala v ty situaci, kde po dostrileni kleceli za prekazkou a ukladali do pouzdra - ale to uz meli vybito, ze aaano. Tagze se kaju a budu se snazit - uz nikdy, byla to blbost a ani ukazkovej prst me neomlouva.

A ted ty negativa:
Mluvil jsem o tom hned po zavodu i s TraTomem. V propozicich bylo uvedeno doslova:
Terce jsou zretelne oznaceny nekterym z techto symbolu:
[Obrazek1] [Obrazek2] [Obrazek3] [Obrazek4]
Z toho logicky vyplyva, ze vse, co neni oznaceno nekterym z techto symbolu, je neterc.
-konec citatu.
U prvni(?) stage - ta s tema "hlavama" - se jasne reklo "je to explicitne receno v propozicich, maj vesty - chcete tam pridelat zbrane a vesty, kdyz jsou to jediny terce tady? Ne? Tak dobry."
Proti tomu nemam nejmensich namitek.
Ale na ty tajny (4?) nerekl pred samotnym startem nikdo ani popel (krom toho, jestli umim stojku, coz me dokonale vykolejilo)

Sest vterin cumim do tech (ne)tercu a rikam si - co je, kua? Kde jsou terce?

No nic, tak to je muj maly tichy protest (s mym vysledkem stejne nemelo cenu delat vlny)

Nekdo se nechal slyset ze prej "snad nejsou blby a budou vedet na co strilet"...
Tak ja rikam "jsou - vyznacte to jasne, nebo to aspon reknete".
Starosta
-- Si vis pacem, para bellum --
-- Si vis pacem, para bellum --
Starosta:
Ad1)
Situace 2 - střelba na hlavy
Máš pravdu, že formálně by tam ty rekvizity být měly. Nicméně předpokládám, že když řeknu, že oba papíry jsou terče a oba se střílí pouze do hlavy, tak je to jasné.
Kromě toho jsem se ptal, jestli má někdo zájem je přilepit a nikdo nechtěl.
Tady s Tebou souhlas.
Ad 2)
Tajná
Máš pravdu, pokud jsou v propozicích uvedeny 4 symboly zbraní, měly by být použity na terčích.
Tady došlo k opaku. Jardax označil neterče a vše ostatní byly terče.
To je jediná, dle mého názoru formální, vada v celém závodě.
Vzniklo to tak, že propozice jsem psal já, přičemž já i Jardax jsme měli připravenou svojí variantu tajné.
Pro Jardaxovu jednodušší variantu jsme se rozhodli až na konec kvůli počtu závodníků.
Proti pravidlům to není, ale chyba to je.
Sypu si popel na hlavu a Jardu bouchnu do koulí.
Jinak jsem se závodem jako organizátor spokojen. Přestože situace byly technicky jednoduché, až primitivní, závod to byl napínavý až do konce.
A když mi MEL nadšeně sděloval, že zaregistroval 53 lidí, tak mě v první chvíli polil studený pot...
Nakonec se to zvládlo dokonce ještě dříve, než jak běžně končíme ve 30 lidech.
Prostě se musím pochválit sám, když se k tomu nikdo z vás nemá.
Holoto nevděčná!
Ad1)
Situace 2 - střelba na hlavy
Máš pravdu, že formálně by tam ty rekvizity být měly. Nicméně předpokládám, že když řeknu, že oba papíry jsou terče a oba se střílí pouze do hlavy, tak je to jasné.
Kromě toho jsem se ptal, jestli má někdo zájem je přilepit a nikdo nechtěl.
Tady s Tebou souhlas.
Ad 2)
Tajná
Máš pravdu, pokud jsou v propozicích uvedeny 4 symboly zbraní, měly by být použity na terčích.
Tady došlo k opaku. Jardax označil neterče a vše ostatní byly terče.
To je jediná, dle mého názoru formální, vada v celém závodě.
Vzniklo to tak, že propozice jsem psal já, přičemž já i Jardax jsme měli připravenou svojí variantu tajné.
Pro Jardaxovu jednodušší variantu jsme se rozhodli až na konec kvůli počtu závodníků.
Proti pravidlům to není, ale chyba to je.
Sypu si popel na hlavu a Jardu bouchnu do koulí.
Jinak jsem se závodem jako organizátor spokojen. Přestože situace byly technicky jednoduché, až primitivní, závod to byl napínavý až do konce.
A když mi MEL nadšeně sděloval, že zaregistroval 53 lidí, tak mě v první chvíli polil studený pot...

Nakonec se to zvládlo dokonce ještě dříve, než jak běžně končíme ve 30 lidech.
Prostě se musím pochválit sám, když se k tomu nikdo z vás nemá.
Holoto nevděčná!
Nejsou rozdíly mezi bílými, černými, velkými a malými, tlustými a hubenými.
Lidé se dělí jen na dvě kategorie. Na blbce a idioty.
gen. G. Patton
Lidé se dělí jen na dvě kategorie. Na blbce a idioty.
gen. G. Patton
Ja jsem se jen utvrdil v tom, ze cim mene poradam, tim lepe strilim.
Tentokrat jsem jen pomahal stavet a piskal jednicku (pet-lahev) kterou jsem si odstrilel hned jako prvni a pak se uz jen venoval svemu zavodeni a ejhle - hned se zadarilo...
Apeluji tedy na lidi - cim vic organizatoru bude, tim to vsichni budou mit jednodussi...
Tentokrat jsem jen pomahal stavet a piskal jednicku (pet-lahev) kterou jsem si odstrilel hned jako prvni a pak se uz jen venoval svemu zavodeni a ejhle - hned se zadarilo...
Apeluji tedy na lidi - cim vic organizatoru bude, tim to vsichni budou mit jednodussi...