Pokud by čistě náhodou někoho zajímal můj názor, tak si dovolím v pár bodech:
- střílení mi osobně nechybělo, i když chápu jiné, že by mohlo alespoň chvíli být
- program zvolený dobře a myslím, že mnozí z nás by se klidně do Březové ještě rádi znovu podívali, rozšířili si obzory o návštěvu vodní elektrárny Dalešice a nebo třeba i využili možnost prohlídky přehrady z paluby lodi. Program byl vhodný pro dospělé, ale i děti si našli své a myslím, že příště (pokud nějaké bude) rádi uvidíme i jiné, slušně vychované potomky z řad příznivců fóra a MujGLOCku.
Tímto děkuji organizačnímu týmu ve složení čert a Mareček za tu největší část práce, kterou přispěli ke zdárnému průběhu plánovaných aktivit.
- děkuji tímto také Katy za to, že nečekala až někdo něco třeba vymyslí a nestěžovala si, že by se mohlo něco dělat, ale sama věnovala čas na přípravu kvízu a přispěla k příjemnému strávení sobotního večera. Příště, pokud bude možnost, klidně můžeme zkusit nějaké to impro-divadlo třeba

- jinak moje Jašinka se s váma bando dobře bavila a pokud bude čas, možnost atd. třeba příští rok pojede znovu (a třeba už i s Iphonem

)
Doufám, že jste všichni dorazili v pořádku do svých domovů, rád vás zase někdy uvidím

S někým jsem se osobně nerozloučil (myslím Kubajzovi), tak se omlouvám
Vzhledem k novým zkušenostem se zřejmě program srazu rozšíří o 1 den...
Chvíle pro dramatickou pauzu.........................................................................
Čtvrtek: večer příjezd, ubytování, videa..
Pátek: střelnice + odpolední vzdělávací část (simulace, medik apod.) - pronájem v ceně, občerstvení v režii účastníků
Sobota: rodinný program - Březová, vycházka obora, koně, parník.. společenský večer na penzionu - nějaké aktivity v ceně, občerstvení v režii účastníků
Neděle: vzdělávací část 2 (elektrárna apod.) a odjezd domů - aktivity v ceně srazu..
Přednostně určeno pro lidi, kteří pojedou na celý prodloužený víkend, protože nebudeme plýtvat čas a nervy s tím řešit ubytování po jedné noci.. Maximálně možnost pro pár vybraných, kteří nepotřebují nutně být na střelnici dojet až v pátek odpoledne...
Je to zatím pouze pár mých myšlenek inspirovaných tím, co jsem zaslechl během srazu.
Doplnění, názory atd.. Dle následného vyjádření admina buď tady nebo v členské sekci.. uvidíme..
EDIT 16.5.: Tak jsem o tom přes noc ještě přemýšlel a asi to není nejlepší nápad, pokud by chtěli přijet lidi i s dětmi. V pátek je tahat ze školy je blbý.. A někdo nemůže mít třeba volno, i když den dovolené obětovaný svému koníčku a kamarádům, to nikoho nezabije.
Jenže do 1 a půl dne (sobota a neděle dopoledne) se moc programu nevtěstná, aby to bylo od všeho něco..
Takže očekávám názory, nápady - od lidí co byli na minulých srazech, od těch z letošního a třeba i od těch co by s námi jeli rádi na budoucí..