Vláďa píše:cmk : já měl závady hlavy dvě, a byl jsem o jedno místo za tebou....

a) mirenka - vychazelo to na 15 ran za asi 45 sekund, jestli si pamatuju - pipnul timer a ja zvyklej z EPP jsem strilel tu bajvoko 1 ranu za sekundu - takze jsem mel za asi 15 sekund dostrileno a rikam si - uz to musi pipnout... a nic ... a nic ... a nic ... vsichni porad strileli az mi to docvaklo - vysledek podle toho vypadal, v terci vsechno, ale misto zasahu nekde kolem 8 az 10 to bylo hezky čitelně po celym terci

b) otocny terce - sel jsem doprava. Tam byl terc-terc-terc-neterc-terc. Kdyz jsem to strilel zleva, pohoda- bumbum-bumbum-bumbum-nic-bumbum, kdyz jsem sel zprava: bumbum-bumbum-nic-bumbum-bumbum - jinymy slovy - 2x0 misto 2x9 (rekneme v prumeru) a k tomu 2x2x-9 - takze minus 54 bodu - ze 160 moznych

c) nakonec obranka - levou jsem sel na jistotu a skoncil jsem s dost pomalym casem, pravou jsem teda chtel probehnout, ale sel jsem do toho tak rychle, ze jsem netrefoval poppery
Ja vim - na KDYBY se nehraje, ale pri ty konstelaci a pri tom, jak to tam zVojtil kazdej druhej, tak kdybych to nezvojtil, mohl jsem i vyhrat.
Letos to podle me uz bude mnohem vetsi maso a vysledky se budou mnohem vic priblizovat - podobny chyby by me katapultovaly ne na 10., ale na 20. az 30. misto, jelikoz uz to lidi znaj, vsichni vedej, kde to podelali a daji si majzla, stejne, jako si ho dam ja.
Nehlede na to, ze vim o par lidech, kteri tam budou a kteri uz zacali s treninkem mirenky, kterou do te doby moc lidi motajicich se kolem LOSu a MG moc nestrilelo