Malé ťuknutí ocenil majitel auta bodnutím nožem

Události o zbraních ve světě i u nás, trestné činy se zbraní, apod.

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Malé ťuknutí ocenil majitel auta bodnutím nožem

Příspěvek od S474N » čtv 17.5.2007, 9:51

Policie obvinila z pokusu o ublížení na zdraví 33letého muže z Prahy. O čtyři roky mladší řidič mu při otevírání dveří ťukl do jeho vozu. Majitel vozu mu začal nadávat, hrozit nožem, popral se s ním a nakonec ho bodl do stehna.
Policii na případ upozornili lékaři, kteří 29letého zraněného muže ošetřovali. Kriminalistům řekli, že si bodné zranění nemohl způsobit sám.

Mladík vypověděl, že ve čtvrtek nastupoval do svého vozu v Brunclíkově ulici v Praze 6.

"Při nastupování do vozidla ťukl dveřmi svého vozidla do dveří vedlejšího zaparkovaného automobilu. Vzápětí z něho vyběhl řidič a začal nepozorného kolegu častovat těmi nejhrubšími nadávkami. Odkudsi navíc vytáhl nůž a začal jeho použitím vyhrožovat," uvedla mluvčí pražské policie Iva Knolová.

Nakonec mladíka napadl několika údery pěstí a začala rvačka. Zápasící muži se octli uprostřed vozovky.

"Po několika výměnách úderů se snažil poškozený potyčku ukončit. V té chvíli ale útočník zcela nečekaně vytáhl nůž a zasadil své oběti ránu do oblasti stehna. Poté naskočil do svého automobilu a z místa události odjel," popsala závěr útoku mluvčí policie.

Napadený mladík si sám zavázal poraněnou nohu, aby nevykrvácel, a odjel do nemocnice. Tam ho lékaři museli operovat a zatím ho ještě nepropustili z léčení.

Útočníka včera dopadla policie. Skončil v cele a soud nyní rozhodne, zda zůstane ve vazbě.

Puvodni odkaz:
:arrow: http://zpravy.idnes.cz/male-tuknuti-oce ... _krimi_cen
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

Příspěvek od Andy » čtv 17.5.2007, 10:45

Jezis ti lide jsou uplny idioti... ale vopravdu.

Jenom si tam predstavte sebe... :roll:

VIP člen

Příspěvek od S474N » čtv 17.5.2007, 10:59

Andy: ted jde o to na jake strane *40*.

Obrázek

Příspěvek od Andy » čtv 17.5.2007, 11:10

No na obou zaroven nejlepe 8-)

Kdyz mi tukne do auta... vylezu a reknu mu at si dava pozor. Nebudu preci na nej rvat jako kokot. A nuz vyndavat uz vubec nebudu.

Kdyz tuknu ja do auta... a frajer tam sedi a kouka na me, ci dokonce vylejza... rovnez vylezu a omluvim se. Pokud na me vynda nuz, tak ho hold budu muset poprosit, aby ho polozil na zem a poodesel par metru. :-)

cmk

Příspěvek od cmk » čtv 17.5.2007, 11:35

Stalo se mi neco podobnyho v Otrokovicich, kdyz jsem tam byl na LOSu. Po zavodu jsem si odskocil do mesta koupit G26. Zaparkoval jsem pred zpatky pred strelnici. Otevrel jsem dvere a sahnul na sedadlo spolujezdce pro G26. Presto, ze byl pomerne jasny den s klidnym pocasim, zniceho nic prisel nejakej naraz vetru a samozrejme z ty blby strany - otevrelo to dvere, ktery se zastavily az o vedlejsi fabii ve ktery sedel nejakej manik... Mohl by do me bodat nozem, jak by chtel, pac krve by se ve me stejne nedorezal... Ale vystoupil, ja taky, asi 10x jsem se omluvil div jsem se neklanel az na zem... Vypadal hodne nastvane a nestastne :-(
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

VIP člen

Příspěvek od S474N » čtv 17.5.2007, 11:52

Me se bohuzel nikoho takto chytit nepodarilo, nicmene bud by me podepsal skodu a nebo bych volal PCR. Ono lak neni zadarmo a zvlast na tmavym laku jsou videt vsechny zobance.

Obrázek

cmk

Příspěvek od cmk » čtv 17.5.2007, 12:01

Tak kdyz vezmu, ze me se takhle podarilo za svuj zivot nestastne tuknout 1 auto a me je otukali snad vsechny, tak to jeste neni tak spatny skore... Nejvic me mrzela 3 dny stara Fabka :-(
Tady v tech Otrokovicich to byla rana jak blazen a co jsme to tak prohlizeli, tak to nakonec pujde rozlestit - barva se neustipla...
Tak me tak napadlo - bud jsou dnesni laky tak kvalitni a nebo kdyz me nekdo rachnul do dveri, tak to musela bejt jeste vetsi rana a to uz fakt muselo bejt naschval...
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Zbraň: G19

Příspěvek od JAKLA » čtv 17.5.2007, 15:18

To sa stáva, ale keby vytiahol nôž a vyhrážal by sa mi (vyhrážať by sa ani nemusel, tasenie noža za tejto situácii by bol dost pádny argument) tak by som sa snažil dostať do auta a ak by sa nedalo tak slušne poprosiť aby pustil nôž a ľahol si tvárou na zem - a to buď dobrovolne alebo by som mu dopomohol "argumentom".
Raz sa mi stalo ze ma jeden týpek chcel ťahať z auta, ale ked som mu povedal že nech si to rozmyslí, lebo budem jednať podľa zákona o NO a mal som ruku vo vrecku (držal som kaser :) ) tak si to rozmyslel a "vychladol".

cmk

Příspěvek od cmk » čtv 17.5.2007, 15:23

Jo jo - na podobnou vec tu mame i dalsiho odbornika, ktery sedel v aute kdyz kolem nej slo tvrdy jadro fanousku Baniku (tim nechci narazet jen na ne, ono se takhle chova asi kazdy tvrdy jadro) - chlapka o kus dal z auta vytahli a zrovna v kamaradskym nepokecali, takze kdyz prisli k mnou zminovanemu, tak vytahl v aute Glocka, pripravil tak, aby byl videt, prisel prvni z fanousku, kouknul do auta, bez reci zamaval na ostatni a sli dal... Necham na danem cloveku, at k tomu rekne vic, chce-li...

Uvazoval jsem nad tim, zda-li treba v tu chvili nebylo zahodno vybehnout z auta situaci poresit, ale proti bande ozralejch agresivnich by to mohlo bejt kontraproduktivni.

Zbraň: G19

Příspěvek od JAKLA » čtv 17.5.2007, 15:39

Moja sitácia bola trosku iná, totiž ako som sa pozdejšie dozvedel tak chlapík bol frajer. Vtedy bol sám ja som bol s kamošom. Dáke náradie na hranie baseballu som nosil (nosím) zo sebou (a nejedná sa o loptičku ani o chrániče 8-) ) v aute takže to bola slušne podaná informácia že ak neprestane dostane poriadne cez p**u :) . A preto že mu išlo len o frajerinu z titulu "ja som starší a ty si sopliak" tak sa na to vykašlal.

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od provarenec » čtv 17.5.2007, 18:11

CMK: Pěkně a pravdivě podáno.

Jen bych chtěl dodat, že bych napadenému šel samozřejmě pomoci, ale musel jsem jistit kamarádku, která tu dobu byla v obchodě. V té ulici byly ještě další 2 potyčky (spíš strkanice), takže jsem měl dost starostí ochránit ji.

Abych stačil zachránit napadeného než ona zaplatí, musel bych tu situaci řešit po LOSácku - 2 alfy pro každého :twisted: Při 4-5 terčích by se to časově určitě stihlo, jen ta dohra... Policii by asi nestačilo jen podepsat scoresheet :lol:
Glock 26, CZ 858 Tactical, Glock 17, Mossberg A590, Glock 27

Příspěvek od Andy » čtv 17.5.2007, 20:16

ale stacilo.... ale tech let co bys vyfas :oha:

Zpět na „Černá kronika“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz