Příspěvek
od Missak » sob 05.8.2006, 18:51
S474N: Tissot - dobrá kvalita za dobrou cenu. Já mám jen ty PRS200, ale to bylo to, co jsem chtěl, žádné multifunční hodiny. Ty tvoje, to je už jiná třída.
Ještě bych dodal tolik. Každý rozumný člověk vleze dobrovolně jen tam, kam chce. Jelikož majitelé zbraní a ZP podle mého soudu by měli být v rámci možností rozumní, tak nevidím důvod, proč by se členem MG stal někdo, koho G prudí. Já bych se také necpal do klubu revolverářů, jelikož mě tento typ zbraně neoslovil (nic proti, ale prostě mi to nic neříká). Také nepolezu u mobilů do klubu S-E, když mám rád Nokie. Ale MG je nejen o G ale o zbraních a střílení obecně. A hlavně je to asi jediný podobný klub, jak už bylo napsáno, bohužel. Bylo bych jich potřeba více, ale aby pokud možno alespoň částečně spolupracovaly a mohly zatlačit i na ty nahoře a mít možnost ovlivnit i zákony o zbraních a kolem nich. Jenže to je bohužel problém celého našeho státu, že zákony tvoří lidi, kteří o danné problematice většinou nic neví. Ale staré pravidlo (snad Žižkovo?) praví - v jednotě je síla. Proto je potřeba se sjednotit, ne?