Čím čistíte svého "miláška"?
Debata o pistolích GLOCK
Na Glocktalk to řešili dotazem do Smyrny (Glock US). O vlivu ostatních přípravků neodpověděli nic konkrétního, ale doporučili BreakFree CLP jako vhodný a neškodný pro G plasty. Já teda pro jistotu solvent dávám jen do hlavně. Ale mazadla by měla být OK. Asi bych se vyhnul také trychloretylénu a podobným sajrajtům. Ty většinou plasty moc nemilujou.
konkor, teď zkouším WD, vatové tyčinky, hadřík, kartáček na zuby, občas kousek špejle, sada pro čištění (3x kartáček), a bore snake. Lepší starost snad už neexistuje.
Ale došel jsem k závěru, že bore snake není moc dobrý na čištění (protáhnout před střelbou hlaveň to jo, ale nečekejte po tom dokonalé vyčištění). Dokonale vyčistí čistící sada za cca 150,-Kč.
Ale došel jsem k závěru, že bore snake není moc dobrý na čištění (protáhnout před střelbou hlaveň to jo, ale nečekejte po tom dokonalé vyčištění). Dokonale vyčistí čistící sada za cca 150,-Kč.
Pacifismus je NEMOC modEUrni doby.
veselka: proc protahujes BoreSnaka pred strelbou? Ja tedy protahuji zasadne po strelbe a nedovedu si predstavit, ze bych necim jeste hlaven lepe vycistil, vzdycky se leskne jako detska prdelka.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

satan: Jelikož hodně nosim a používám "otevřené" pouzdro, tak před střelbou mrknu do hlavně, a zkontroluji zda tam nejsou nečistoty. (Možná se budeš divit, ale každý kousek překrývajícího oblečení "nechá stopy". Takže boresnake beru na střelnici sebou a protáhnu před střelbou - někdy
.
Po střelbě se po protažení boresnakem vývrt leskne, ALE zkus vzít vatovou tyčinku a přejet lehce vnitřek náb.komory nebo hlavně a uvidíš tu špínu. A tuhle jemnou špínu boresnakem "nevymeteš"

Po střelbě se po protažení boresnakem vývrt leskne, ALE zkus vzít vatovou tyčinku a přejet lehce vnitřek náb.komory nebo hlavně a uvidíš tu špínu. A tuhle jemnou špínu boresnakem "nevymeteš"

Pacifismus je NEMOC modEUrni doby.
Ahoj kluci, potřebuji poradit. Kamarád se konečně rozhoupal a koupil si svojí první pistoli a to Glocka. Koupil jí od nějakýho kluka prý za docela dobrej peníz, ale ta zbraň je v děsnym stavu. Kamarádovi tvrdil, že Glock se prý čistit nemusí, že mu to říkali v prodejně, kde zbraň jako tehdy novou kupoval. Když jsem to dnes ráno viděl, málem jsem si sedl na zadek. Prosím poraďte něco, co zbaví nečištěnou hlaveň všech nečistot. Já používám Tetra Gun, ale na pravidelně čištěnou hlaveň. Tady asi moc nepomůže
Dík.

Meč a kříž tělo jedno jest.
Moje zbraně: GLOCK 17 3.gen. osazený TLR-1 HL, CZ 75, SA vz.58
Moje zbraně: GLOCK 17 3.gen. osazený TLR-1 HL, CZ 75, SA vz.58
glockmaniak: mám docela dobré zkušenosti s ParkerHale 009 - hodím hlaveň do tuby od šumivého vitamínu, doleju tímhle svinstvem a nechám na noc "odležet". Uvolňuje to měď i olovo. Dokonce to rozpouští i gumové rukavice, takže bacha 

STI Edge, Kimber Gold Match II, K100, Ruger LCP, Remington 870 Action Express, Vostok SM2 - pacifista od kosti!
Jen zopakuji, co uz se tu mnohokrat psalo - WD40 neni olej, ale vytesnovac vody...
(tim nerikam nic o tom, zda tim cistit, ci necistit, jak jej (ne)pouzivat ci jak je/neni dobry).
(tim nerikam nic o tom, zda tim cistit, ci necistit, jak jej (ne)pouzivat ci jak je/neni dobry).
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
Zbraň: GLOCK
Já taky nepoužívám WD40 na mazání,ale na prostříkání pistole.Nechám jí pak okapat do hadru do kterého všechny ty karbony a sračky natečou protože to super rozpouští a myje.Pak zbraň vysuším a namažu kluzný a pohyblivý části konkorem 101.A hlavně nepřemazávám.A nemám problém.No a vytěrák je snad jasnej.
Nejvíc na životě miluju tu rozmanitost - každý den mě nasere někdo jiný...