CZ 75 COMPACT SHADOW LINE
Zkušenosti s pistolemi značek CZ U.B., CZ Strakonice, ZVI nebo AlfaProj
7 příspěvků
• Stránka 1 z 1
Zdravím , tak už ji někdo máte ? Přemýšlím že ji pořídím .
Re: CZ 75 COMPACT SHADOW LINE
Má ji drahá polovička. Zatím nastříleno cca 800 SB a Alsa bez závady. Moje subjektivní pocity z několika desítek výstřelů: Dobře se drží ty hliníkové střenky se "zaříznou" do dlaně. Vyhovuje mi vyvážení - tím, že je kratší a tělo slitina, není tolik těžká na předek. Střílí přeněji než já. Mířidla velmi příjemná. Spoušť taky. Design se IMHO povedl. Akorát to holt na mě má moc venkovních hejbátek jako kohout a pojistka
Jinak to vypadá, že momentálně jsou v ČR vyprodané a další budou bůhví kdy. Hlavní část výroby jde do USA.

Jinak to vypadá, že momentálně jsou v ČR vyprodané a další budou bůhví kdy. Hlavní část výroby jde do USA.
Hehehe Katy provokuje:P
Jaaa? Fakta jsou fakta.
Nějak jsi opomněl do předchozího příspěvku napsat, že sis vyžádal na pořadateli osobní kontrolní souboj, a jak to dopadlo..
Nee vážně.. přiznávám, měla jsem výhodu, a minimálně poslední dva nejeli na plno. A samozřejmě Glock je skvělá zbraň. Ale tahle holt taky. 

OT: byl popper duel pod zatezi? 

Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
Nikoliv, jedinou zatez na svych zadech zazila na miste pouze pani Kubajzova

| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

7 příspěvků
• Stránka 1 z 1