Odchod AREYOU z fora
Termíny akcí k DRILLY.cz a obecná diskuse k nim
Re: Odchod AREYOU z fora
Dekuji za vysvetlenou, je jen ze jsi se dost casto vyjadroval jako "MY" a vlastne porad netusim ktery "MY" myslis
A já mám hysterické reakce na videa od Areyou , ten člověk je zralí na dr.Chocholouška ! Pokud psichiatr uvidí jeho videa nebo si přečte jeho komentáře na různých fórech , tak doopravdy budou chtít po všech psychotesty ! Střílet může jako Old Shetrhend , ale nic to nemění na jeho špatné reklamě pro ostatní střelce . I ten magor z UB uměl střílet .
kolego , buďte tak laskav (až Vás ta hysterie přejde) věnujte se trochu češtině
tolik hrubek na pár řádcích je pro mne traumatizující
tolik hrubek na pár řádcích je pro mne traumatizující
Hi, my name is Mike. I'm a Saigaholic
for Pitt : záleží na tom kdy jsem to My a v jaké souvislosti použil..
My může bejt ve všem, kromě AOTS..
My může bejt ve všem, kromě AOTS..
To je prave to co me v tom dela bordel:-)
bordel v tom máš bo si to nedáváš do souvislostí..do kontextu, musíš víc propojovat informace.. například víš že v bance asi cigára nekoupíš že jo.. ikdyby jsi oběhl 10 bank, ty cigára tam prostě neprodávají..ale zase je koupíš v trafice..v trafice ti zase nedají úvěr nebo hypotéku.. takhle jsem to názorně myslel..
No jo, jenze ty se tvaris a vystupujes jako nakupni centrum, tak se nedim ze mam bordel v tom jestli aktualne mluvis za banku, nebo za trafiku. Obcas me to prijde ze se tu bavime o cigaretach a ty jsi zrovna banka....
pitt:
Naposledy upravil(a) MujGLOCK.com dne úte 28.6.2016, 13:07, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Nepoužívejte citace předcházejícího příspěvku (viz bod 6 v pravidlech)
Důvod: Nepoužívejte citace předcházejícího příspěvku (viz bod 6 v pravidlech)
Pitt: rofl
Dotaz proč se nemůžou používat citace. Mě porát admin upozorňuje že bla bla viz bod 6. atp. Co to má za důvod ???
OT: Nemáš používat citaci toho, co je nad tvým příspěvkem. Protože je to naprosto zbytečné a nepřehledné. Citace je v pořádku, když reaguješ na něco, co je třeba na jiné stránce nebo prostě daleko.
zahlcování fora ? a nesmyslnost, když je příspěvek hned nad tím tvým ? ...
Pozor, mýlíte se! Nedávno jsem citoval příspěvek o několik příspěvků výše, aby bylo zřejmé, na který reaguji. Dostal jsem varování, neboť se tak jako tak jedná o předcházející příspěvek a tak to tady prý funguje. Tudíž ne jen těsně předcházející, ale jakýkoli předcházející!!!Takže "bacha na Švédy"
RB: jestli on to nebude predchazejici toho konkretniho uzivatele.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."
Nene, právě proto, že jich pak měl víc, tak jsem citoval. Na jeho poslední bych pouze odpověděl, tam by nebyl důvod citovat.
a v příštím dílu se vrátí už jako 008
Hi, my name is Mike. I'm a Saigaholic