Walther PPS
Ostatní "plastové" pistole
Nepomůžou, pan Egner říkal, že je z němců nedostane.... bohužel :/
Re: Walther PPS
Zdravím,
tak jsem si taky udělal radost a koupil si v týdnu tohoto mého nového mazlíčka. Zatím nebyl čas ho vyzkoušet, ale v nejbližší době se na to chystám.
Moje nadšení z nové zbraně jen trochu maličičičičko kazí drobná kosmetická vada, které jsem si v prodejně bohužel nevšiml a zjistil ji až doma - na hrance kovu spodní části výhozního okénka je nepatraný ťukaneček. Nevím jestli z montáže (je přímo na úrovni konce vytahovače) nebo sem ťuklo něco, nebo někdo později. Je to sice nepatrná a téměř nepoznatelná kosmetická drobnost, bez vady na funkčnost, ale je to škoda, když je nová. Budu se s tím hold muset smířit
tak jsem si taky udělal radost a koupil si v týdnu tohoto mého nového mazlíčka. Zatím nebyl čas ho vyzkoušet, ale v nejbližší době se na to chystám.
Moje nadšení z nové zbraně jen trochu maličičičičko kazí drobná kosmetická vada, které jsem si v prodejně bohužel nevšiml a zjistil ji až doma - na hrance kovu spodní části výhozního okénka je nepatraný ťukaneček. Nevím jestli z montáže (je přímo na úrovni konce vytahovače) nebo sem ťuklo něco, nebo někdo později. Je to sice nepatrná a téměř nepoznatelná kosmetická drobnost, bez vady na funkčnost, ale je to škoda, když je nová. Budu se s tím hold muset smířit
Naposledy upravil(a) Dasn dne ned 11.8.2013, 15:16, celkem upraveno 1 x.
měl jsem ji tam taky, ale byla na té hrance pod vytahovačem....
Zbraň: Walther PPS
tak jsem se šel podívat a já to tam nemám,a nekupuj na něj pouzdro fobus odírá povrchovku závěru
Tak já zejtra nafotim ještě Falco
K tomu "záseku" na závěru mi to nedalo a napsal jsem mailem dotaz + foto dovozci do ČR. Sdělili, že fotky prý přeposlali k vyjádření výrobci do Ulmu a budou mě informovat. Tak jsem zvědavej
Při nějakém rapidním větším sedření černení z jakého-koli důvodu by v úvahu třeba mohlo přicházet :keza.tom píše:odírá povrchovku závěru
tak toje hnus velebnosti
Netvrdim, že je to zrovna moje vysněná kombinace a chtěl by to mít, ale pro mě jsou i horší. Ale jak se říká proti gustu....
Dasn: Prosím Tě, kde jsi koupil to pouzdro Blackhawk?
Spolu s mazlíkem - http://www.streleckyservis.cz/
mě se to vyleštění kvéru nošením právě docela líbí.
nosim ppsko v dastě a udělalo to tkovou hezkou patinku
nosim ppsko v dastě a udělalo to tkovou hezkou patinku
Lépe mlčet a být podezírán, že jsi hloupý, než promluvit a vyvrátit tím všechny pochybnosti - tak tím se bohužel moc často neřídim
groula
groula
Souhlas!!! Nosím PPS rok a něco v různých pouzdrech. Za tu dobu povrchová úprava vzala takříkajíc za své a získala právě tu patinu času. PPS je pistole na nošení a ne do vitríny. Mnohem více oceňuji spolehlivost zbraně s kterou jsem zatím neměl žádné problémy. Povrchoka je věc která podléhá času a hlavně používání u všech zbraní bez rozdílu značky. U PPS se mi nelíbí pouze jedna věc a to je složitá demontáž nad rámec běžné rozborky.
Zbraň: Walther PPQ
Zdravím,
Nevíte kde se dá v Praze tahle pistola osahat?
Dík
Nevíte kde se dá v Praze tahle pistola osahat?
Dík
Deringer: V práglu mám vedení společnosti, kam občas jedu. Tak až tam budu mít namířeno můžu ti dát vedět a máš šanci.
Je to na Hůrce.
Jinak o tom, že by ho někde měli nevim...
PS: vlastně já ho kupoval u Kentaura v Dejvicích, tak tam bych se pozeptal...
Je to na Hůrce.
Jinak o tom, že by ho někde měli nevim...
PS: vlastně já ho kupoval u Kentaura v Dejvicích, tak tam bych se pozeptal...
Lépe mlčet a být podezírán, že jsi hloupý, než promluvit a vyvrátit tím všechny pochybnosti - tak tím se bohužel moc často neřídim
groula
groula
Zbraň: Steyr S9-A1, PPK
4 Deringer.
Mají ho jak v Kentauru v Dejvicích, tak u Dejva na Opletalové. Mrkni na www.zbrane-dave.cz, mají ho tam v akci pro ozbrojené složky za 14.200,- Kč. Taky jsem o něm uvažoval, ale neseděl mi v ruce, tak jsem šel do Steyra.
Mají ho jak v Kentauru v Dejvicích, tak u Dejva na Opletalové. Mrkni na www.zbrane-dave.cz, mají ho tam v akci pro ozbrojené složky za 14.200,- Kč. Taky jsem o něm uvažoval, ale neseděl mi v ruce, tak jsem šel do Steyra.
Zbraň: Walther PPQ
Děkuji oběma. Zkusím tam po Novém roce mrknout.
Zdravim,tak velmi vazne uvazuju,ze bych ho v tomto tydnu koupil u Rehaka ve Trebove. Nejake tipy od vlastniku, na co si dat u teto pistole pozor?