Právě jsem se vrátila z kurzu RL boj na velmi krátkou vzdálenost
a musim sem hned napsat poznatky.
Bylo to výborný, fakt skvělej den, sice jsem se toho ze začátku možná ne bála, ale měla trochu divnej pocit, že nevim, do čeho jdu a jaký to tam bude, tady po těch řečičkách s šikanou, buzerací a pod.
Ten, kdo to sem napsal, ať se podívá do slovníku, co to slovo znamená,
protože o nějaký šikaně, buzeraci, ba i nějakýho většího rejpání,
vůbec NEMŮŽE být řeč!
A jestli myslíte to, jak občas Radek toho kterého člověka vyhecuje, znervózní, dostane do nějakýho stavu "nepohody", tak ví přesně, proč to tak dělá a má to opravdu svuj důvod.
Já jsem tam dneska zažila dokonalej den, spoustu srandy, pěkně jsem se vyřádila - zúčastnění vědí, chichi
Moc ráda bych sem napsala pro ty, kdo třeba váhají se na ten či onen kurs Radka přihlásit, ať z toho vůbec nemaj "blbej" pocit a jdou do toho.
Určitě se tam z vás za ten den nestane někdo, kdo bude zvládat všechny praktiky sebeobrany a bude se umět ubránit jakékoliv nastalé situaci,
ale naučíte se tam spoustu ZAJÍMAVEJCH věcí a DOBREJCH rad, který když pak budete pravidelně trénovat a opakovat, opakovat, opakovat, vám nedejbože - nebo možná bohudík, můžou jednou zachránit život.
Já osobně teď budu "vymetat" všechny Radkovy kurzy a jakmile se bude opakovat speciálně tenhle, tak nebudu váhat ani vteřinu a přihlásim se na něj znovu!
RL, Jirmax: kluci, díky moc za dokonalej den, dobrý rady, výklad byl fakt srozumitelnej, názorně ukázanej, bylo to logický, jasný, pochopitelný.
Ještě moc moc děkuju Radkovi za půjčení svého "mazlika", pěkně jsem si zařádila a vystřílela do CMK pěknejch pár desítek kuliček, chichi, ale on mi to pak oplatil a taky jich do mně pár našil
Ještě teď mě bolej záda a zadeček