Re: Policie - zkušenosti, názory,...
a za to se nesmi pouzit DP ? jako sry ale meli ji umlatit teleskopama a porad to bude malo protoze ma v hlavne hodne vymrdano a skoda by ji nebyla
Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat
Zbraň: G17 gen 4, g43
Ano musi, kdyby jsi se denne setkaval s tolika zmrd co oni, choval ny ses stejne. Vem si treba ue by ji ty nohy nezafixovali a ona by jednoho u nich kopla do xichtu. Zbytecne zlomenej nos. Navic nikdy nevis co je to za magora a jestli treba nema nuz. Navic , zeny si preji emancipaci - tak se vsim vsudy.....cover72 píše:Takhle se musí na nebezpečnou pachatelku! Co kdyby chtěla policisty napadnout minisukní?!
To mi chlapi řekněte -- vážně jsou všichni příslušníci propadlí Univerzálnímu Výcviku natolik, že nejsou ani schopni, ani ochotni rozlišovat, s kým mají co do činění a ke každému včetně praštěných holek v sukni a blůze se chovají jako k tomu nejhoršímu násilnému pachateli?
Treba tady se postavim za ty policajty...cover72 píše:Takhle se musí na nebezpečnou pachatelku! Co kdyby chtěla policisty napadnout minisukní?!
To mi chlapi řekněte -- vážně jsou všichni příslušníci propadlí Univerzálnímu Výcviku natolik, že nejsou ani schopni, ani ochotni rozlišovat, s kým mají co do činění a ke každému včetně praštěných holek v sukni a blůze se chovají jako k tomu nejhoršímu násilnému pachateli?
"Na ni" mysleno jako na fotografii? Ja jen, ze na te babe vidim celkem 2, ti dva vzadu se evidentne venuji nekomu jinemu.cover72 píše:Ale prakticky do kozelce?! Proč? Jsou na ni 4 a ona ani nemá podpatky...
Zde se opravdu nejednalo o pasivní rezistenci...názor si udělejte sami, jak si dotyčná sedla na zem - já tam spíš vidím napadení policisty.cover72 píše:Pasivní resistence -- chtěla překážet pochodu Konvičkovců a proti Posvátné Policejní Výzvě, aby se klidila z cesty, si sedla na zem.
Zbraň: G17 gen 4, g43
vložím se do trochu starší diskuze - byť cover už svoje přiznal.zlobrik píše:Zde se opravdu nejednalo o pasivní rezistenci...názor si udělejte sami, jak si dotyčná sedla na zem - já tam spíš vidím napadení policisty.cover72 píše:Pasivní resistence -- chtěla překážet pochodu Konvičkovců a proti Posvátné Policejní Výzvě, aby se klidila z cesty, si sedla na zem.
Hned první video v článku: http://www.novinky.cz/domaci/373925-dem ... kanim.html