Umí zbraně rozesmát?
Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat ![]()
4 příspěvky
• Stránka 1 z 1
Zbraň: GLOCK
Koukám s manželkou v úterý na "Růžovku"a Dr.Švambera loupí v krámě "prachy"!Prodavač je při potyčce postřelen!Výstřel však nebyl slyšet.Ptám se manželky?Odpověď:Asi střílel "tlumenýma"
!Dobrý,ne?Zdravím.
V nouzi poznáš -Jericho FB!
Re: Umí zbraně rozesmát?
Leží mi takhle rozebraná zbraň na stole a v tom dojde kolega..vášnivý airsofťák..koukne na to a zcela vážně povídá "čoveče to je u těch ostrých zbraní zajímavé..taková malá pružina a takovej dostřel" 
Jsem jednoznačně pro zavedení povinného psychologického vyšetření ... humanistů.
Zbraň: GLOCK
Re: Umí zbraně rozesmát?
Skvělým zdrojem zbraňové zábavy jsou filmy.
Viz třeba zde
http://www.strelci.com/modules.php?name ... le&sid=161
Když pominu nekonečné zásobníky a naprázdno cvakající Glocky, tak jsem teď nedávno zaznamenal naprostou perlu. Bylo to v jednom dílu seriálu Profesionálové. Padouši se pohádali a jeden na druhého vytáhl zbraň a vyhrožoval že ho zastřelí..natáhl závěr a....
..a ten mu zůstal zachycenej vzadu
Ale to maníkovi vubec nevadilo..mířil a vyhrožoval dál...i se závěrem na záchytu...no komické
) Už jenom chybělo, aby takto vystřelil.
Ale bylo poznat při tom natažení, že to zachycení vzadu toho herce překvapilo..na pulvteřinu ztuhnul. Zřejmě nějaké ucho rekvizitář mu tam nedal sušilku.
Inu Holywood
Viz třeba zde
http://www.strelci.com/modules.php?name ... le&sid=161
Když pominu nekonečné zásobníky a naprázdno cvakající Glocky, tak jsem teď nedávno zaznamenal naprostou perlu. Bylo to v jednom dílu seriálu Profesionálové. Padouši se pohádali a jeden na druhého vytáhl zbraň a vyhrožoval že ho zastřelí..natáhl závěr a....
..a ten mu zůstal zachycenej vzadu
Ale bylo poznat při tom natažení, že to zachycení vzadu toho herce překvapilo..na pulvteřinu ztuhnul. Zřejmě nějaké ucho rekvizitář mu tam nedal sušilku.
Inu Holywood
Jsem jednoznačně pro zavedení povinného psychologického vyšetření ... humanistů.
4 příspěvky
• Stránka 1 z 1