Zbraně zabíjejí? Pomozte nám hlídat!
Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat
Tak jsem pred par dny oslavil prvni uspech, naprosto neznamy clovek mi na jednom foru hodil vzkaz, ze se pres podpis dostal ke Gun Facts a ze je to velmi zajimave cteni, ze dekuje
"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
Dual HK USP 9x19mm + Colt M4A2 5.56x45mm + PAR15/Dlask A3 .223Rem/5.56x45mm NATO, EOTech 512.A65/1
Dual HK USP 9x19mm + Colt M4A2 5.56x45mm + PAR15/Dlask A3 .223Rem/5.56x45mm NATO, EOTech 512.A65/1
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."
Tak jsem si prave zaregistroval domenu: guns-kill.com - na 5 let
Mam to na Ignumu (resp. na www.domena.cz).
Pokud nekdo vite, jak nastavit jejich SuperDNS zaznam tak, aby se to rovnou smerovalo na http://guns-kill.mujglock.com, napiste mi postup. Dik.
Dale pak navrhuju, aby odkaz na ceskou verzi stranek byl nejak vic videt.
Ve standardu tam mam tohle:
Název Typ Hodnota
--------------------------------------------
* A 217.31.49.238
@ A 217.31.49.238
mail CNAME mongol.core.ignum.cz.
pop3 CNAME mongol.core.ignum.cz.
smtp CNAME mongol.core.ignum.cz.
statistika CNAME statistika.ignum.cz.
statistika-aw CNAME awstats.ignum.cz.
statistika-smart CNAME statistika4.ignum.cz.
webmail CNAME webmail.ignum.cz.
@ MX:10 mail8.ignum.cz.
@ MX:20 mail2.ignum.cz.
@ NS ns1.ignum.com.
@ NS ns2.ignum.cz.
----------------------------------------------------------
Mam to na Ignumu (resp. na www.domena.cz).
Pokud nekdo vite, jak nastavit jejich SuperDNS zaznam tak, aby se to rovnou smerovalo na http://guns-kill.mujglock.com, napiste mi postup. Dik.
Dale pak navrhuju, aby odkaz na ceskou verzi stranek byl nejak vic videt.
Ve standardu tam mam tohle:
Název Typ Hodnota
--------------------------------------------
* A 217.31.49.238
@ A 217.31.49.238
mail CNAME mongol.core.ignum.cz.
pop3 CNAME mongol.core.ignum.cz.
smtp CNAME mongol.core.ignum.cz.
statistika CNAME statistika.ignum.cz.
statistika-aw CNAME awstats.ignum.cz.
statistika-smart CNAME statistika4.ignum.cz.
webmail CNAME webmail.ignum.cz.
@ MX:10 mail8.ignum.cz.
@ MX:20 mail2.ignum.cz.
@ NS ns1.ignum.com.
@ NS ns2.ignum.cz.
----------------------------------------------------------
Naposledy upravil(a) cmk dne stř 04.6.2008, 15:53, celkem upraveno 1 x.
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
cmk: Spravce Mujglocku ti musi na webserveru založit virtualhost s názvem tvojí domény. Ty pak akorát nastavíš v DNS Ačkový záznam přímo na IP adresu mujglocku. To je standardní postup.
Pak jsou ještě finty jako redirect, nebo zobrazení do iframu, ale řešení přes A records je nejčistější.
Pak jsou ještě finty jako redirect, nebo zobrazení do iframu, ale řešení přes A records je nejčistější.
Jsem jednoznačně pro zavedení povinného psychologického vyšetření ... humanistů.
Jo, tak to jsem si myslel spravne, ze * A zmenim na 193.86.238.16 - resp. tak uz jsem to udelal - ted je to na Certovi
Tak - a kdo se ujme tricek?
Resp. - maly pruzkum - kolik byste byly ochotni zaplatit za tricko s vyraznym napisem "www.guns-kill.com" a kolem toho nejaky keci v anglictine a cestine: "Help us control the guns !" a "Pomozte nam kontrolovat zbrane !" - to cele na zadech a vpredu jen nejaky maly logo - Lex? MujGlock? A maly napis www.guns-kill.com.
Pripadne nejaky jiny napad, jak by to melo vypadat?
Resp. - maly pruzkum - kolik byste byly ochotni zaplatit za tricko s vyraznym napisem "www.guns-kill.com" a kolem toho nejaky keci v anglictine a cestine: "Help us control the guns !" a "Pomozte nam kontrolovat zbrane !" - to cele na zadech a vpredu jen nejaky maly logo - Lex? MujGlock? A maly napis www.guns-kill.com.
Pripadne nejaky jiny napad, jak by to melo vypadat?
Potrebuju nejlepe pouze presmerovat DNS.
Abych si kvuli tomu zrizoval webhosting a na nem rozjel presmerovani na jiny stranky mi prijde trochu drbani pres hlavu.
Abych si kvuli tomu zrizoval webhosting a na nem rozjel presmerovani na jiny stranky mi prijde trochu drbani pres hlavu.
Esbe: a kam je to smerovane? Problemem je s hostingem totiz.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >