ja sam mam uz asi sest let Leatherman WAWE a jsem spokojen

Airsoft, vzduchovky, černý prach, praky, nože, slzáky a další
Hmm, s tím nemůžu než souhlasitLala píše:No nevim, ale muj Leatherman WAWE ma cepel opravdu velice malinkou (to neni ani na ukrojeni chleba) a myslim ze to tak bude i s tim novejsim, proto mam i Wenger s delsi cepeli. Zalezi opravdu na co to predevsim budes pouzivat.
Co je na tom divnýho? Já nosím spyderco enduru (univerzální 10cm čepel) a k tomu victorinox, ovšem nikoli nářaďovýAlistaire píše:... A nosit ssebou nůž s všeobecně použitelnou čepelí a zároveň nářaďovák (defakto jenom kvůli kombinačkám, zbytek častěji než jednou využitelného je na noži) mi přijde unapetitlich...
MarK píše:Podle udavanejch rozmeru bude mit cepel necelejch 7 a pul centimetru... To neni zrovna maceta, ale pouzitelny to je, je to tak o centak kratsi nez myho kapesniho noze (ackoli ani to neni extra macek).
Taky jsem měl dřív malej (resp. standardní velikosti) Venger, ale od doby co mám ten větší Victorinox mi ty čepele připadaj strašně malý a úzký. Ta 8,5cm mi teď přijde minimálně možná...M a r c e l píše:presne tak, muj kapesni nuz ma cepel 6,5 a vzdycky stacil, musel B-)))