Nůž k obraně
Airsoft, vzduchovky, černý prach, praky, nože, slzáky a další
Re: Nůž k obraně
a co takhle mit tohle: http://www.armed.cz/special-ops-m9-bayo ... 34-c-1321/ ...nasazene na brokne?
Ne, vazne, libi se mi a ta moznost dat ho jako bajonet na broknu taky neni od veci, na youtube jsou s tim pekny videa...napichnu meloun, rozstrelim meloun
Stouchnout s tim uprostred noci nezvaneho hosta v dome do briska, tak jediny co muze je vytahnout to zpatky...a to je pokracujici utok a pak teda nezbyva nez stisknout spoust...a nemuze rict, ze nedostal varovani resp, pak uz by asi nerekl vubec nic...
Ne, vazne, libi se mi a ta moznost dat ho jako bajonet na broknu taky neni od veci, na youtube jsou s tim pekny videa...napichnu meloun, rozstrelim meloun
Stouchnout s tim uprostred noci nezvaneho hosta v dome do briska, tak jediny co muze je vytahnout to zpatky...a to je pokracujici utok a pak teda nezbyva nez stisknout spoust...a nemuze rict, ze nedostal varovani resp, pak uz by asi nerekl vubec nic...
...nikdo nemá žádnou zkušenost, nebo aspoň názor ? - S&W Special Ops M9 Bayonet
...díky,
H.
...díky,
H.
Neprodlouží ti to zbytečně brokovnici, když se tím budeš doma bránit? Kromě toho, nevím, jak by na tohle koukaly OČTR
vzhledem k tomu, že mám dveře přímo naproti posteli, tak brokna opřená o zeď u hlavy(přes místnost od dveří) by se mi naopak prodloužila k mé spokojenosti, že bych přes tu postel dosáhnul bajonetem než by mě nějakej otrapa stihnul pošimrat na noze
na brokovnici a z ní zase dole je to raz dva, rád bych to využíval i jako nůž...bez brokny
na brokovnici a z ní zase dole je to raz dva, rád bych to využíval i jako nůž...bez brokny
Ale na druhou stranu... Neni frajerina nakrajet salam nozem nasazenym na brokovnici? Docela masakr ta pilka. Jestli projde dovnitr, tak ven pujde i s padouchovym obedem.
Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.
krajet salam nozem na brokovnici ...aby z toho salamu pak nebylo mlety pri nahodnem vystrelu ale na trenink prst mimo spoust asi dobry
Nicmene to resite stale neco jineho, nez jsem chtel...zajimal me nejaky nazor na ten konkretni nuz...material, zpracovani...atp. ?
Nicmene to resite stale neco jineho, nez jsem chtel...zajimal me nejaky nazor na ten konkretni nuz...material, zpracovani...atp. ?
nettik: Abych rekl pravdu, tak si misto tohohle za 1800,- radsi poridim overeny Glock knife za 800,-. Ale je pravda, ze ten na brokovnici nenasadim.
Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.
Ta ptakovina na hrbetu ostri je v pripade penetrace jedno obrovske minus,pokut opravdu hodlas bodnout,rozhodne jdi do neceho mene komercne zamereneho,dlouha uzka cepel a samozrejme nuz koncipovany jako FULLTANG.Proste tak jak ty skutecne bajonety byvaji reseny,fakt nic v rambo stilu,je to kram sice efektni na pohled (jak pro koho),ale nic moc v okamziku kdy bodas do svaloviny,rovnez by bylo jenom ku-prospechu,kdyby bylo ostri orientovane smerem nahoru.
Oderint,dum metuant.
Zbraň: P01
K Dundyovskemu stylu noseni na zadech.
Videl jsem typka, kteremu z pod batuzku koukala rukojet tanta a vesele si s tim pochodoval po centru mesta, aniz by to nekomu prislo jako neco zvlastniho, jelikoz batuzky ma ted kazdy druhy.
Clovek by rek, ze mezi zady a batohem si nesl jenom destnik, ale on to nebyl destnik, ale tsuka a na ni 30cm cepel a jedine co tomu koukalo ven byl prave jen ten kousek rejnociho drzatka.
Videl jsem typka, kteremu z pod batuzku koukala rukojet tanta a vesele si s tim pochodoval po centru mesta, aniz by to nekomu prislo jako neco zvlastniho, jelikoz batuzky ma ted kazdy druhy.
Clovek by rek, ze mezi zady a batohem si nesl jenom destnik, ale on to nebyl destnik, ale tsuka a na ni 30cm cepel a jedine co tomu koukalo ven byl prave jen ten kousek rejnociho drzatka.
lo3k - tak zrovna originalni "rambo nože" jsou docela povedený, dost to pripomina bowie noz (tvar cepele) což už se mnohokrate osvědčilo i samotnym bowiem že je to vhodné i když osobně si nedovedu představit že bych to nosil.
teď nosím místo zavíráku rat3 a jsem dost spokojený, vůbec není vidět (zavírák v kapse je dost vidět navíc vytáhnout ho je občas problém) a odvede slušnou práci i při mazání chleba.
jinak by si měl každý uvědomit že je jedno kdo vytáhne nůž, ale vždycky při tom teče spousta krve. teleskop je o dost vhodnější a o dost jednodušší na zacházení
teď nosím místo zavíráku rat3 a jsem dost spokojený, vůbec není vidět (zavírák v kapse je dost vidět navíc vytáhnout ho je občas problém) a odvede slušnou práci i při mazání chleba.
jinak by si měl každý uvědomit že je jedno kdo vytáhne nůž, ale vždycky při tom teče spousta krve. teleskop je o dost vhodnější a o dost jednodušší na zacházení
My only worry about death is that my girl will sell my gear for what I SAID I paid for it...
http://www.facebook.com/severoceskygteam
http://www.facebook.com/severoceskygteam
A u soudu pak na nůž nekoukají oproti teleskopu moc shovívavě.
tý jo....vykopaná mrtvola ...tak to oživíme?
Tak jsem si udělal radost. Jak jsem ho viděl musel jsem ho mít. Gerber Strongarm Fixed Blade Coyote hladké ostří. Dělaj ho ještě v černý barvě a nebo se zubatym ostří. Mě se teda víc líbí hladké ostří vypadá si myslim líp. Jinak nůž je to pro více činností a jeho velikost je ideální. https://www.armed.cz/nuz-gerber-stronga ... /d-105079/
Trochu? Za kudlu z takovýho bláta je to těžkej úlet. Za tohle je Fallkniven, Kyzliar a spousta jiných doopravdických nožů. Ale proti gustu...
Havran pobavil. http://www.noze-nuz.com/nozirske_oceli/420HC.php Google dost pomůže vyzkoušej ho doporučuju než začnu hejtovat.
clovek nemusi nic zkouset, staci se podivat z ceho to je... kdyby byl za 500 tak mlcim, kdyby za litr tak meh who cares... ale 2300 rofl
G17gen4
Int1m1thy: Co se týká ceny ta je nehorázná nepopírám. Jinak se nůž pohybuje okolo 80 éček na amazonu a dokonce jsem ho někde našel i za 67 dolarů. Nebudu se přít jak malej Jarda o třídy oceli a která je lepší a jak a na co. 420HC je průměr ale jak říkám vycházel jsem z převážně pozitivních reakcí a testů které jsou i na youtube. A je 100% rozdíl mezi 420HC Made in China a 420HC Made in U.S.A. taky jsem to někde četl jsou tam rozdíly v teplotách při zpracování a pak to nemá vůbec dobré vlastnosti. Samozřejmě chápu i třeba to, že někdo má averzi vůči značce z předchozích špatných zkušeností. A pro mě osobně dostačující kvalita nehodlám s tím dělat zvěrstva viz některý testy na netu
Pepino díky za dovzdělání. Havran se nějakou dobu docela úspěšně živil jako metalurg, takže si troufne říct, že alespoň v těch základních třídách oceli se kapanecek orientuje. Havran nosí v kapse Spyderco (S30V) které střídá s jiným zavirakem (D2). Kdyby potkal Pepina dřív, neváhal by, vybodl se na nesmysly a pořídil kvalitu ve čtyřiadvacítce. No co už, chybama se člověk učí. Díky chlape!