Příspěvek
od Poli » stř 22.11.2006, 22:39
Momentálně dle mých zjištění garantovaná životnost žádné pistole u nás vyráběné - mimo ATC, není pod 10,000 výstřelů, nemluvím o tom, že většina starých CZ75 zvládá 25,000 ran. Pokud někdo dokáže za 2 roky tolik vystřílet, tak asi nepřemýšlí o Alfě. Většina lidí vystřílí ročně okolo 500-1,000 ran, z toho mi prostým výpočtem plyne, že životnost takové zbraně je min 10 let. Pánové, ruku na srdce, většina z vás tady zná pouze Glock a cokoli jiného prostě stojí za hovno, i kdyby se jednalo o SW, PARA, Beretta, STI a další světové značky. Kecy stylu, že za dva roky každou zbraň mimo mloka odstřílím, jsou naprosto scestné a zavádějící a o pisateli si člověk, který se trochu ve světě zbraní pohybuje, udělá obrázek. Alfa stojí nová necelých 12,000, za což se dá při troše štěstí koupit ojetý mlok, u kterého ale musím věřit, že má nalítáno tolik, kolik mi tvrdí majitel. Na vlastní oči jsem dokonce viděl mloka v .45 koupeného jako nového, který po zhruba 1,000 ranách továrním celopl. střelivem vypadal dost špatně (vůle uzamčení hlavně, vývrt, spolehlivost), jeho majitel už o této značce nechce ani slyšet.