Glock 29
Debata o pistolích GLOCK
9 příspěvků
• Stránka 1 z 1
Zbraň: GLOCK
Máte někdo zkušenost se střelbou z G29, nebo G20? Víte kde se dají sehnat náboje 10mm AUTO?
Dojmy jenom pozitivní - krásně to kope, čmoudí a ve tmě krásně blejská.
Když si ho jednou za čas vezmu na služební střelby, tak kolegové vždycky vyrobí spoustu třísek, když sebou po ráně z G 20 na pal postu jak na povel škubnou a šijou to do clon.
Ale je fakt, že papání je celkem mastný a pokud toho budeš chtít střílet hodně, tak se asi nevyhneš přebíjení. Nějaký hilzny budeš mít svoje a u Martínka jsou za +-6kč/ks - není to sice jako když to sesbíráš na střelnici, ale pořád lepší, než to kupovat za nějakejch 15 kč/ks. Já to mám na sebeobranu a střílím s tím jenom údržbu, páč se dostatečně vyřádím se služební 9mm. 8)

Špína se z ulic nejlíp vymetá olovem.
Zbraň: GLOCK
Díky za tipy. dost o něm uvažuju a myslím, že ten náboj není doceněný. N a vyblbnutí mám sice G17 ale jde mi o výkona ten zde opravdu je. A asi lepší než u .357SIG, kde je sice velká rychlost, ale lehká střela. jen nevím, proč je všude G29 zobrazovaný se zásobníkem bez botky, kterou má naopak G30 snad na všech fotkách. A protože mi G30 sedí a G29 asi bude identický rozměrově, tak o něm uvažuju. A snad nebude zpětný ráz tak hrozný, .454CASUL ani .50AE mi až tak nevadily, tak tady by se to asi taky ustálo.
To JONNY- asi jsem ti odeslal soukr. zprávu špatně, tak ti dám vědět takhle. Mám asi 400 nábojnic45ACP, chceš je? Všiml jsem si, že přebíjíš a asi by se ti hodily.
To JONNY- asi jsem ti odeslal soukr. zprávu špatně, tak ti dám vědět takhle. Mám asi 400 nábojnic45ACP, chceš je? Všiml jsem si, že přebíjíš a asi by se ti hodily.
9 příspěvků
• Stránka 1 z 1