Tak jsem dneska zkusil presnost na 15m a ne s Glockem, ale se Shadowem...
Byl jsem si o poledni pauze zastrilet na terc "O krale strelecke revue"
Nejdriv jsem dal 10 nastrelnych, zjistil jsem, ze mi to chodi o 5cm nahoru a 1cm doprava.
Pak jsem pridelal prvni "ostry" terc utrzeny ze strelecke revue a nastrilel 10 ran... A ejhle - 97. Rikam si - no, to je slusny, to ani ostatni nebudu strilet a poslu tam tenhle.
Pak uz jsem naprosto v klidu povesil druhy a vystrilel do nej dalsich 10 ran... No... Nastesti na to mam svedka - cloveka, co je tu taky registrovany - povedlo se mi vystrilet do terce jednu obrovskiou diru v 10ce - nejhorsi zasah byl presne na care 9 a 10 (tzn. stred strely sel skrz caru) - jinak same desitky uvnitr cary.
To me trochu roztraslo - rikam si - zkusim to nastrilet nejak citelnejc - tohle bude vypadat podezrele a nebudou mi to verit (sam bych si to taky neveril, kdybych to nenastrilel a nemel svedka) a na 3. pokud uz jen 99, pricemz jedna desitka je tam tak tak a nebejt takovyho toho pruhlednyho s 9mm koleckem, tak bych si ji snad ani neuznal
Zaver: ano, 100 se nastrilet da - sice ne vzdy - je to trochu o stesti, ale jde to a kdyz to dokazu i ja (mirenku si strelim tak 3x do roka tak 50 ran), proc by to nedokazal nekdo jiny?
PS: terc Strelecke revue je v podstate oklestenej mezinarodni pistolak 50/20 - je pouzit jen cerny stred.