Příspěvek
od Vranis » sob 20.10.2018, 18:48
Zdravim chlapi,
sice vidim, ze nejaky ten rok uz tu nove prispevky nie su, ale pevne dufam, ze niekto bude vediet poradit. Ako prve by som rad spomenul, ze urcite nie som ani zdaleka taky macher, ako ste vy a ako laik absolutne netusim, co mam robit. Glocka som si kupoval cisto z praktickych dovodov, kedy ma k tomu v zasade prinutili okolnosti, ale o tom na niekedy inokedy. Zbran som kupoval cca 6 rokov dozadu a odvtedy som vystrielal zopar tisic nabojov, naposledy asi 2 roky dozadu. Dnes po dlhsej dobe som chcel pistol rozobrat a trochu vycistit. Po miernom natiahnuti zaveru a stlaceni zamky zaveru mi vsak nejde dat zaver dole z pistole. Pistol som uz rozoberal viac krat, takze viem ako na to, ale tentokrat to proste nejde. Ked zaver stiahnem dozadu a stlacim spust, situacia sa zopakuje a jednoducho to nejde. Zaver vpredu presahuje max 1 cm (vid foto). Viete prosim niekto poradit, ci na to neexistuje nejaky trik? Ak by som s tym nic nevyriesil, existuje nejaky servis alebo nieco podobne, kde by mi s tym dokazali pomoct?
Dakujem za vsetky rady.
- Přílohy
-
[Přípona png byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]