CRYWOLF - co s ním?

Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru

Co s ním?

ban
91
22%
nechat si ho pro zpestření (i králové si drželi zrůdičky pro pobavení)
75
18%
ignorovat a nepřispívat
42
10%
snažit se ho zcivilizivat
9
2%
není majitelem ZP ani by být neměl
47
11%
je to blázen
58
14%
je to prudič (troll)
37
9%
IQ - 50 - 100b.
41
10%
IQ - 100 - 150b.
4
1%
IQ - nad 150b.
5
1%

Celkem hlasů: 409

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od Biggles » úte 26.5.2015, 19:30

Uvidíme, chlapče, uvidíme, kdo kde co ztratí...

Zbraň: 3 kusy

Příspěvek od Carloss » úte 26.5.2015, 19:35

Jistě, že se to prošetřuje... Ale obviněn nemusíš být vůbec z ničeho. Taky píšu zadržení nikoli odebrání. Uvědom si, jaká je situace v republice. Máme zde evidentní chování, které může správní orgán vyhodnotit a rozhodnout. Tak se prober, srovnej si fotky, které jsi Ty sám zveřejnil, co jsi o sobě sám napsal, co o Tobě vědí a napsali ti, co Tě znaj... To může trvat i jen několik hodin. Opakuji, nebezpečí z prodlení...
ČZ 85, ČZ 50, Walther PPK, NP22, Auto-Ordnance 1911A1 WWII, SIG P239, BARK9

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Zbraň: CZ75 Compact,858,

Příspěvek od CRYWOLF » úte 26.5.2015, 19:36

takže oki jen vyhrožuj :)

tak si to shrneme snad přijde havran tn by řekl vic ..

Takže já jako obviněná strana vámi nemám šanci prokázat jakýmkoliv způsobem ,že se mýlite a že jsou vaše doměnky špatné... na srazu o mě nikdo nestojí,a idkyž jsem zde přiznal jak je to se mým chovaním doopravdy nemám tedy vuči vám žádnou možnost obhájit svou osobu svou důstojnost,čest a pověst je tomu tak?? čili přiznáváte se ,že zde na tomto foru zcela ignorujete jak presumci neviny tak i základní listinu práv a svobod???
popíráte snad že se jedná o stalking??? popíráte,že se jedná o šikanu??
Popíráte ,že jste se nespletli s mou inzercí,a napak tvrdíte tedy,že máte důkazy k tomu,že prodávám nebezpečné vraky,že jsem schopen někoho zastřelit ,že jsem gay a nechtěný ??

netušíte jak moc se těšim k soudu jestli mi něco letos přijde...to ani netušíte.... idkybych si měl vzít X pujček na pravniky obhajim alespon svou osobu když vám asi PROMINTE NETUŠIL JSEM ,ŽE MÉ CHOVÁNÍ BERETE VÁŽNĚ A JE MI TO LÍTO VÁM NESTAČÍ !

čau

protože jse smířen ,že tu neni nikdo normální který by mi dal prostor obhajit svou dobrotu svou čest tím,že bych chování předchozího charakteru zachoval a naopak normálně a věcně konverzoval a i třeba opravdu dojel na ten sraz !!!!!!!

hádám,že mi tu pan havran nedá tu šanci že by mne ušetřil toho litani po uřadech a že by mi dal šanci ukázat to co bych ukázal dávno avšak zabavnějši je provokace.... že ??
ok tak tedy dobrá no děkuji vám za pěkne leto a podzim :) a Mrzi mě,jak to dopadlo,až ted jsem si uvědomil že lidé kolem mě mě mohou vzít víc vážně než bych si přál a chtěl..ani nebylo toto mým cílem to mi věřte a jak někdo tvrdí že mam strach z toho soudu apod..tak ano mám... znova opakujim v životě jsem neukradl oplatek v sámošce nikdy jsem se nemlatil na Stodolní a ani nepodváděl a napadal nemám jedinou pokutu a tedka?? tedka se musim bránit ze všech sil..... o všem už vi přátele i rodina aspon u nich mam oporu když tu se nenajde nikdo kdo by trošku byl i na me straně
Naposledy upravil(a) MujGLOCK.com dne úte 26.5.2015, 20:03, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky! Porušení bodu 6 pravidel!
Crywolf: Mýtus?Realita? Desinformace ? Vtip? kdoví...jedno je však jisté,CRYWOLF JE LEGENDA !!!

Příspěvek od Biggles » úte 26.5.2015, 19:41

Co to meleš???

A ano, nestačí, žádný promiň tady vyřčený nebylo tak, aby ho člověk mohl brát vážně. Stejně tak si se neomluvil nikomu na "Upírech", nikomu, kohos okradl, natož mu nahradil škodu a o omluvě za tvé fyzické napadání, neřkuli odškodnění, nemluvě. Začíná ti klepat prdel strachy? To je dobře, mladej...

Příspěvek od Carloss » úte 26.5.2015, 19:45

Ty šance jsi měl.. Ne jednu, ale hafo... Nevyužil jsi je. Na sraz Tě tu kluci zvali a nabízeli cestu i zápisný. Ne jednou, ale mnohokráte Tě tu několik kluků někam zvalo, dokonce na domluvenou schůzku přišlo.. A Ty? Nic... Tedy opakuji, co jsi zasel, to sklidíš. A na zbytek: Ano popíráme, popíráme... popíráme.. ano, jsi nebezpečný...

Prostoru jsi měl něco přes 300 stran, měl jsi prostor se tu s lidmi sejít osobně. Nic z toho jsi nevyužil.. Teď ti začíná klepingr, co?

Příspěvek od Sailor » úte 26.5.2015, 19:46

A s kým se budeš soudit?ZP ti vezmou cajti,ne my a to na základě toho,že si magor gigantickejch rozměrú :lol:
Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning

Příspěvek od Carloss » úte 26.5.2015, 19:48

Sailore, to jsem mu poradil: Správní soud proti úřadu který vydal rozhodnutí ve správním řízení. To je tak všechno, co by mohl udělat.

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Příspěvek od CRYWOLF » úte 26.5.2015, 19:49

jasně mam obavy z soudnictví z policie apod.. Nikdy jsem ti nemusel procházet takže m asi chápeš.... Pozor pozor opět pozor JÁ NIKOHO NIKDY NEOKRADL opět doměnka !! dejte si na tohlr všichni dobrý pozor.... JÁ NIKOHO NEOKRADL takže křive obvinění co se týče upírů jedu na jejich sraz a admin je vyrozuměn ve vzkazech že se chci spřátelit a těm holkam omluvit protože se mi doneslo že některé se opravdu bojí to je něco co jsem nechtěl.. byla to sranda dokud jsem myslel že ony to taky berou s rezervou ted mě mrzí že se boji holky i vy...a toto sakra nebylo mym cilem takže ano netěšim se na oproužkovanou obálku ale musim do toho jit jde mi o čest me osoby chapeš to? synek který nikdy nikom neubližil (ano ano jessie sem fakt facku dal dneska bych se zachoval mnohem mirněji ) je to 4 roky zpět.. řvala že je super že mi umřela matka takže toho vubec nelituju ale dnes už bych se mirnil to ano ))))) a věř mi že kdybych dostal solidní ferový prostor od někoho odsud nejlepe i po osobnim setkani klidně se omluvím protože to posledni co sem chtěl je někomu ukrajet ze strachu jeho osobni čas tim že budeme litat po soudech a policii.....
Crywolf: Mýtus?Realita? Desinformace ? Vtip? kdoví...jedno je však jisté,CRYWOLF JE LEGENDA !!!

Příspěvek od Sailor » úte 26.5.2015, 19:52

On do správního nepujde,tam by vyšlo najevo věcí . . . .včetně jeho problému s mozkem,páč je nedonošenej,jeho léčení ze závyslosti na Olsenkách . . . . všechny jeho internetový komunikace jak lidem vyhrožuje i se zbraní - To by bylo ZP of forever :lol: :lol:
(Kurva Matěji to čumíš co všechno vím viď)
Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning

Příspěvek od Carloss » úte 26.5.2015, 19:56

Čas i prostor jsi mě.... A to dokonce celkem nedávno. Velmi nedávno... Jen si to pročti, jak jsi reagoval...

A jen tak mimochodem, někde se Tě možná bojej. A moc se jim nedivím. Ono mávat na někoho kvérem... to už je docela dost... zralý nejmíň na přestupek, ne-li na t.č. Ale tady??? Si děláš srandu? Tedy opět... Měl by ses se svým ZP naposled a co nejdřív "pomilovat"...

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Příspěvek od CRYWOLF » úte 26.5.2015, 19:58

Ano ano budu zdůvodnotvat tu fotku jak miřim na uživatelku glockem na jeji fotku ano
budu muset porkazat že se nejednalo o evokování jakéhokoliv umysli ubližit ale pouze aplikaci černeho humoru bez vážnějšího významu to je tak asi vše nikdy jsem nikomu nenapsal že přijdu vytáhnu legalně drženy glock a zastřelim ho .....kdyby mě pak někdo udal ze strachu o život tak mi zp odeberou nuže tak to má být mě někdo pivodit strach o život jednam stejně

Pozor opět šíření nepravd a pomluv bohužel, založene na lživé výpovědu Jessie Nikoly

Nebyl jsem lečen z olsenek nebyl jsem nikdy lečen na nic .)) problém je však tenže jsem od 16do 23 byl členem několika for a FANS těchto hereček a v době dětství byla Ashley Olsen mou platonickou láskou ....

pokud tedy se s vámi nedohodnu mimosoudně a mimo pčr jdu toho musím...
obhajim co pujde sami uvidite jde o mou osobu

neni dovoleno používat fototerče realných osob ... zamiřit na něčí fotku automaticky neznamená vyhrožovani střelnou zbraní opět využíváš myšlenky že neznám zákon...ale studuju studuju v ponděi pravnik a musim vám dokazat že jsem normalni synek když vy mi prostor OSOBNÍHO SETKÁNÍ ČI OMLOUVY NEDÁÁÁÁTE !!!!

Příspěvek od Carloss » úte 26.5.2015, 20:01

Rozjetej vlak na fleku nezastavíš ani záchrannou brzdou... Čím težší, tím delší brzdná dráha... A teď si vem, jak sis jej naložil...

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Příspěvek od CRYWOLF » úte 26.5.2015, 20:04

VIŠ CO JSEM VŽDY OBDIVOVAL?? ODVAHU TĚCH STROJVEDOUCÍCH KDYŽ
proti nim n jedne koleji jede vlak a oni aby snižili střetnou rychlost na minimum v zájmu ochrany cestujících tak tlačí na brzdy do chvile střřetu i za cenu vlastní smrti..

Proto mi věř,že budu táhat do posledního úmoru........abych obhajil alespon nějakou čest kterou mám
Dovolím se tedy naposledy dotázat a prosím vzkažte tento dotaz Iniciatorovi havranovi

Je tedy nějaká šance na mou obhajobu,dostání druhé šance,smír s vámi s tím,že bych začal od nuly nebo ne a opravdu tim tedy projdeme?? je to dotaz v zajmu více lidí ale ano hlavně mého zájmu

Zbraň: GLOCK

CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od Merlin_CZ » úte 26.5.2015, 20:07

Nemáš žádnou čest. Jen si to namlouváš.

A jsi ještě hloupější, než jsem si myslel, když věříš tomu, že stačí vychrlit pár narychlo splácaných omluv a vše bude zapomenuto.
Naposledy upravil(a) Merlin_CZ dne úte 26.5.2015, 20:11, celkem upraveno 1 x.

Příspěvek od Carloss » úte 26.5.2015, 20:09

Otázkou je, jestlli Ty jsi strojvedoucí tohodle vlaku... A i těm stačí "praštit do hříbku" a zdrhnout... Víc už to brzdit prostě nebude... A když neutečou, jistě zahynou... U strojvůdců je to škoda... Když Ty v tomhle vlaku přijdeš o papíry, bude to pro tuhle společnost jedině přínosem.

Jsem nechtěl být až tak otevřený... Ale ano: Ne nemáš...

Druhou šanci? Nějak Ti unikaj počty... Tu jsi taky promrhal...
Naposledy upravil(a) Carloss dne úte 26.5.2015, 20:14, celkem upraveno 1 x.

Příspěvek od Sailor » úte 26.5.2015, 20:10

CRYWOLF píše: problém je však tenže jsem od 16do 23 byl členem několika for a FANS těchto hereček a v době dětství byla Ashley Olsen mou platonickou láskou ....
Tak člověk běžně bejvá členem i několika for najednou a problémy lidi nemaj.To jen ty a všude kam vlezeš,tady,Olsenky,upíři a buhví co ještě,páč si magor a dojedeš na to a už se to blíží.
A správní soudnictví ti nepomuže,cajti ti vezmou zbroják,páč tě poslou na psychotesty a těma neprojdeš,pak už si nic nevydupeš,ani u soudu,respektive zbroják zpátky už určitě ne . . . .

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » úte 26.5.2015, 20:12

CRYWOLF: v zajmu vsech slusnych strelcu je to, aby lidi jako ty nemeli papiry. Je to dostatecne jasne a srozumitelne?

Pokud ti tve chovani "s kvery" prijde vtipne, tak se obavam, ze tenhle styl "humoru" (jak to nazyvas ty) asi nikdo jiny nechape.

Na sraz si mel moznost prijet, mohl ses normalne prihlasit, dokonce i nekteri nabizeli, ze ti to zaplati. Nevyuzil si zadne moznosti. Pokud vim, s Bigglesem sis domluvil schuzku, kam si taky nedorazil.

Proc bys mel byt nyni uprednostnen, kdyz je sraz obsazen a jsou i dalsi zajemci, kteri by srazu rozhodne prinesli vice, nez ty?
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Příspěvek od CRYWOLF » úte 26.5.2015, 20:14

dobrá pokud to nepujde po dobrém a pokud nejsme lidé s morálkou a pokud nemohu dostat posledni šanci když jsem si uvědomil vážnost svého jednání s cilém jakého jsem dosáhnout nechtěl beru na vědomí a budu jen doufat,že psychotesty udělám.....

P.S. prosím někoho kompetentního aby mi polopaticky napsal sz co a jak rád si učast zaplatím nechci si věřit ,ale troufam si řict,že mnozí by ,,radi,, mne na sraze viděli.... osobně a prohodili alespon pár slov může být ???? znam akorát termin a misto ... předem děkuji všem

p.s. té dívce na kterou jsem na fotce miřil sdilime na sraze stejny hotel hodlám se ji omluvit.... byla to hloupost to vám za pravdu dám

Zbraň: GLOCK

CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od Merlin_CZ » úte 26.5.2015, 20:18

My lide s moralkou jsme. Ty ale ne.

To tvoje slavne "prozreni" je jen posrani z toho, ze by to tvoje chovani a urazeni vsech mohlo (a taky bude mit) mit nasledky.
Naposledy upravil(a) Merlin_CZ dne úte 26.5.2015, 20:20, celkem upraveno 1 x.

Příspěvek od Biggles » úte 26.5.2015, 20:19

Nejsme lidé s morálkou? Ano, pokud jsi v množině i ty, tak tenhle plurál nelze použít.

Zpět na „Exoti na fóru“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz