CRYWOLF - co s ním?
Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru
Zbraň: 3 kusy
Re: CRYWOLF - co s ním?
VIP exot fóra
Zbraň: CZ75 Compact,858,

tak si to shrneme snad přijde havran tn by řekl vic ..
Takže já jako obviněná strana vámi nemám šanci prokázat jakýmkoliv způsobem ,že se mýlite a že jsou vaše doměnky špatné... na srazu o mě nikdo nestojí,a idkyž jsem zde přiznal jak je to se mým chovaním doopravdy nemám tedy vuči vám žádnou možnost obhájit svou osobu svou důstojnost,čest a pověst je tomu tak?? čili přiznáváte se ,že zde na tomto foru zcela ignorujete jak presumci neviny tak i základní listinu práv a svobod???
popíráte snad že se jedná o stalking??? popíráte,že se jedná o šikanu??
Popíráte ,že jste se nespletli s mou inzercí,a napak tvrdíte tedy,že máte důkazy k tomu,že prodávám nebezpečné vraky,že jsem schopen někoho zastřelit ,že jsem gay a nechtěný ??
netušíte jak moc se těšim k soudu jestli mi něco letos přijde...to ani netušíte.... idkybych si měl vzít X pujček na pravniky obhajim alespon svou osobu když vám asi PROMINTE NETUŠIL JSEM ,ŽE MÉ CHOVÁNÍ BERETE VÁŽNĚ A JE MI TO LÍTO VÁM NESTAČÍ !
čau
protože jse smířen ,že tu neni nikdo normální který by mi dal prostor obhajit svou dobrotu svou čest tím,že bych chování předchozího charakteru zachoval a naopak normálně a věcně konverzoval a i třeba opravdu dojel na ten sraz !!!!!!!
hádám,že mi tu pan havran nedá tu šanci že by mne ušetřil toho litani po uřadech a že by mi dal šanci ukázat to co bych ukázal dávno avšak zabavnějši je provokace.... že ??
ok tak tedy dobrá no děkuji vám za pěkne leto a podzim

Důvod: Sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky! Porušení bodu 6 pravidel!
A ano, nestačí, žádný promiň tady vyřčený nebylo tak, aby ho člověk mohl brát vážně. Stejně tak si se neomluvil nikomu na "Upírech", nikomu, kohos okradl, natož mu nahradil škodu a o omluvě za tvé fyzické napadání, neřkuli odškodnění, nemluvě. Začíná ti klepat prdel strachy? To je dobře, mladej...
Prostoru jsi měl něco přes 300 stran, měl jsi prostor se tu s lidmi sejít osobně. Nic z toho jsi nevyužil.. Teď ti začíná klepingr, co?

VIP exot fóra

(Kurva Matěji to čumíš co všechno vím viď)
A jen tak mimochodem, někde se Tě možná bojej. A moc se jim nedivím. Ono mávat na někoho kvérem... to už je docela dost... zralý nejmíň na přestupek, ne-li na t.č. Ale tady??? Si děláš srandu? Tedy opět... Měl by ses se svým ZP naposled a co nejdřív "pomilovat"...
VIP exot fóra
budu muset porkazat že se nejednalo o evokování jakéhokoliv umysli ubližit ale pouze aplikaci černeho humoru bez vážnějšího významu to je tak asi vše nikdy jsem nikomu nenapsal že přijdu vytáhnu legalně drženy glock a zastřelim ho .....kdyby mě pak někdo udal ze strachu o život tak mi zp odeberou nuže tak to má být mě někdo pivodit strach o život jednam stejně
Pozor opět šíření nepravd a pomluv bohužel, založene na lživé výpovědu Jessie Nikoly
Nebyl jsem lečen z olsenek nebyl jsem nikdy lečen na nic .)) problém je však tenže jsem od 16do 23 byl členem několika for a FANS těchto hereček a v době dětství byla Ashley Olsen mou platonickou láskou ....
pokud tedy se s vámi nedohodnu mimosoudně a mimo pčr jdu toho musím...
obhajim co pujde sami uvidite jde o mou osobu
neni dovoleno používat fototerče realných osob ... zamiřit na něčí fotku automaticky neznamená vyhrožovani střelnou zbraní opět využíváš myšlenky že neznám zákon...ale studuju studuju v ponděi pravnik a musim vám dokazat že jsem normalni synek když vy mi prostor OSOBNÍHO SETKÁNÍ ČI OMLOUVY NEDÁÁÁÁTE !!!!
VIP exot fóra
proti nim n jedne koleji jede vlak a oni aby snižili střetnou rychlost na minimum v zájmu ochrany cestujících tak tlačí na brzdy do chvile střřetu i za cenu vlastní smrti..
Proto mi věř,že budu táhat do posledního úmoru........abych obhajil alespon nějakou čest kterou mám
Dovolím se tedy naposledy dotázat a prosím vzkažte tento dotaz Iniciatorovi havranovi
Je tedy nějaká šance na mou obhajobu,dostání druhé šance,smír s vámi s tím,že bych začal od nuly nebo ne a opravdu tim tedy projdeme?? je to dotaz v zajmu více lidí ale ano hlavně mého zájmu
CRYWOLF - co s ním?
A jsi ještě hloupější, než jsem si myslel, když věříš tomu, že stačí vychrlit pár narychlo splácaných omluv a vše bude zapomenuto.
Jsem nechtěl být až tak otevřený... Ale ano: Ne nemáš...
Druhou šanci? Nějak Ti unikaj počty... Tu jsi taky promrhal...
Tak člověk běžně bejvá členem i několika for najednou a problémy lidi nemaj.To jen ty a všude kam vlezeš,tady,Olsenky,upíři a buhví co ještě,páč si magor a dojedeš na to a už se to blíží.CRYWOLF píše: problém je však tenže jsem od 16do 23 byl členem několika for a FANS těchto hereček a v době dětství byla Ashley Olsen mou platonickou láskou ....
A správní soudnictví ti nepomuže,cajti ti vezmou zbroják,páč tě poslou na psychotesty a těma neprojdeš,pak už si nic nevydupeš,ani u soudu,respektive zbroják zpátky už určitě ne . . . .
Pokud ti tve chovani "s kvery" prijde vtipne, tak se obavam, ze tenhle styl "humoru" (jak to nazyvas ty) asi nikdo jiny nechape.
Na sraz si mel moznost prijet, mohl ses normalne prihlasit, dokonce i nekteri nabizeli, ze ti to zaplati. Nevyuzil si zadne moznosti. Pokud vim, s Bigglesem sis domluvil schuzku, kam si taky nedorazil.
Proc bys mel byt nyni uprednostnen, kdyz je sraz obsazen a jsou i dalsi zajemci, kteri by srazu rozhodne prinesli vice, nez ty?
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

VIP exot fóra
P.S. prosím někoho kompetentního aby mi polopaticky napsal sz co a jak rád si učast zaplatím nechci si věřit ,ale troufam si řict,že mnozí by ,,radi,, mne na sraze viděli.... osobně a prohodili alespon pár slov může být ???? znam akorát termin a misto ... předem děkuji všem
p.s. té dívce na kterou jsem na fotce miřil sdilime na sraze stejny hotel hodlám se ji omluvit.... byla to hloupost to vám za pravdu dám
CRYWOLF - co s ním?
To tvoje slavne "prozreni" je jen posrani z toho, ze by to tvoje chovani a urazeni vsech mohlo (a taky bude mit) mit nasledky.