Doporučte pouzdro
Debaty o různém příslušenství k pistolím GLOCK
Díky za radu, hledal jsem, nenašel jsem, proto se ptám zde.
Mazna uz je to krapatko passe, ale stejne sem hodim svoji zkusenost.sejman píše:Ja ted zacal takhle ve predu na appendix nosit Shielda a nemuzu si to vynachvalitjinak zkus napsat Do RHH vyrobi ti krasny owb pouzdro na to
Jeste jsem se chtel zeptat ja - mate nekdo zkusenost s pouzdrem Incog od Hayleyeho?
http://youtu.be/j1mvHZIQu7s
Nosim v nem G19 (bez mag caddy) uz pres rok a jsem nadmiru spokojen. Nikde nic netlaci, nikde nic necestuje, nepretaci se a drzi hezky u tela. Kver jde z nej krasne na cvaknuti, ale zaroven spolehlive drzi uvnitr. Sice za to chteji rachot a nez dorazi, tak si chvili pockas, ale stoji to za to.

Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.

To bude asi ono - pitomá "termoizolace"Bukowsky píše:... Když mám nad slepákem G26 a ohnu se, abych si zavázal boty, tak je to pokaždé slast...a to je ten zmetek výrazně kratší a u mě na dost termoizolace, do které se může ponořit

Navíc to tak asi bude...horší je,že s onou příčinou se kurevsky špatně válčí. Ono se řekne - nežrat....

Je fakt, že mít to na popruhu jako mačetu, problém je fuč.

Jinak co se tematu tyce, jak je tlustej (sirka materialu) ten incog prosim?

Glock 19, S&W M&P9 Shield, CZ 858, Uzkon TR-X

EDIT:
Takže dávám pár fotek toho holsteru na G42 od K.M.Saddlery. Rozhodně nelituju toho, že jsem vybral model, kde se dá triko nebo košile zastrčit mezi holster a kalhoty. Jen mi trochu vadí, že je kvér za pasem tak utopený (obr. 3) a hůř se tasí. Klip tak mohl být na holsteru našitý trochu níže, resp. klidně kratší. Dalo by se to předělat, nicméně pro skryté nošení je tohle akorát. Rozhodně není za pasem tak utopený, jako třeba při použití clipdraw pro G42.
Zbraň: G19

jestli dobře vidím, tak tohle pouzdro je "Tuckable"?
Líbí se mi.
Na kolik vyšlo,jestli se mohu zeptat.
Líbilo by se mi na G19.

Řepa: jestli to znamená, že se dá nosit košile či tričko mezi kalhotami a pouzdrem, tak ano. Stojí 999,- +150 pošta. A počítám, že na G19 bude mít pan Zlý kopyto taky.
Pouzdro vypadá super taky by se mi líbilo na Springfield XDM

Nebyl už někdo v Praze v prodejně police-shopu okouknout nová pouzdra od Dasty, typ DLS? Celkem se mi líbí, chtěl bych ho jako univerzální pouzdro pro LOS/IPSC/amatérské KVZ a samozřejmě tak na střelnici. Ne na skryté nošení, bude pro CZ Shadow.
Zbraň: GLOCK 17
myslí že tohle puzdro je to pravé na LOS?

A že je na hovno reholstering? Ano, je

No a na všechny ostatní situace klasický, na zakázku dělaný kydex, nepoznal jsem nic lepšího - sice odírá povrchovku, to je pravda, ale funguje, jak má...A pokud někoho trápí povrchová úprava, šup s tím na výstavku

Proc by nebylo? Toto neni uz to s uzamcenim zbrane pres hmatnik, ale zbran by se z nej mela vyndat pouhym tahem.HENRY píše:myslí že tohle puzdro je to pravé na LOS?
Jinak o kydexu od RHH take uvazuji, jen jsem chtel mit jeste nejakou alternativu. Chci jedno pouzdro na vse (vse co jsem popsal) a vse chci provozovat na rekreacni urovni, proto nekoukam na profi vybaveni za nekolik tisic.
Edit: Konkrétně se jedná o toto pouzdro: http://dasta.cz/docs/iwa_dls.pdf
Zbraň: GLOCK 17
https://www.youtube.com/watch?v=afVHU79ABcg to by mně hamba fackovala tvrdit že tohle je skryté nošení? ale třeba se myslím nemyslím to špatně jen na to mám asi jiný pohled.
tak to pouzdro vypadá dobře na IPSC a KVZ dobrý ale na ten los?? aby to nebylo jak pán na videu
Tak to se omlouvám, nepochopil jsem kvůli čemu byla vítka (myslel jsem že kvůli zámku). Tak u mě je LOS třeba 2-3 závody za rok podle času. Právě proto bych chtěl vědět, jak poudro vypadá, určitě bych ani na těch pár závodech nechtěl vypadat takhle. Holt si budu muset udělat čas a zajet se tam někdy podívat a vyzkoušet ho, abych věděl jak moc odstává od těla.