Konverze K.P.O.S. G2
Debaty o různém příslušenství k pistolím GLOCK
Jedna konverze na prodej p-konverze-kpos-gen-2-od-fab-defense-na ... 10284.html
Nikdy není tak blbě, aby nemohlo bejt hůř.
Takze pri dnesnim strileni se mi "podarilo" vyrobit zavadu a to hned dvakrat. Pri strelbe doslo (nevim jak) k tomu, ze se uvolnil zajistovaci kolik, predni nosic ramu "vycvakl" a pri pohybu zaveru zasekl nabojnici. Podotykam, nemanipuloval jsem pri strelbe naprosto na konverzi s nicim. Osazena je jen svitilna. Zavada nastala dvakrat. Vzdy byl kolik povolen tak na 20stupnu ze zajistene polohy. Kontrmatka je nepovolena, stale ve stejnem miste. Svitilna je na opacne strane nez zajistovaci kolik. Konverze ma za sebou maximalne 2000 ran. Dnes strileno pouze AP v bezne prodavane vyrobe.
Ale zajímalo by mě jak to mohlo vycvaknout, když jí to drží i vzadu za bobřák, zkoušel jsem to doma všelijak vycvaknout silou a při zajštěném zadku se mi to nepodařilo.

Slyšel jsem od majitelů G1, že ta se musí znovu nastřelovat sice jen malinko rozdíl, ale musí se nestřelovat, tak by mě zajímala ta G2?

Pokud by bylo možno otestovat například na 10 metrů v sedě s oporou 5 ran pak vyndat a znovu nadat zbran a zase 5 ran na pistolák 50/20 byl bych rád a jinak jste s tím spokojeni...fotky nemáte...myslím jakto máte osazené? A nedře to plastovej rám glocku?
Jinak mi prijde, ze nastrel to drzi...
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
Zasunout, zacvaknout, zajistit dorazem sklopky, pak teprve aretovat a upevnit ten kolik v drazce ramu Glocku. Uz jsem si ram taky "oznackoval" vlastni zbrklosti ;-(
1. - 4. jsou vždy s vyndánín a zas tam dáním pistole (G17)

5. je i se sundánín a opětovnou montáží kolimátoru EXPS 3 (na stejnou pozici na railu).
Je to střílené v sedě s oporou o nestabilní školní lavici na 25m, takže soustřel není zrovna slavný, navíc je to moje nová laborace, kterou jsem potřeboval vyzkoušet (124 gn FMJ Limit; 5,4 gn BA9; OAL 29,7mm; SaB SP), na konci střelby jsem z tašky vyštrachal ještě 6 přebíjenek od AP a ty šly s cca 2/3 rozptylem.
Ještě bych se rovnou rád optal, jestli někdo neví jak dávkuje ten "lepší" prachovač od LEE, mám ten obyčejnej s tou nastavitelnou dírou a připadá mi to lehce nekonzistentní. Ale je to prach od prachu různý.
S.
Naposledy upravil(a) Soldier dne stř 04.9.2013, 19:21, celkem upraveno 4 x.
Ta poslední je i se sundáním kolimátoru (nezaznamenal jsem rozdíl, Eotech uvádí max. posun po opětovné montáži na stejnou pozici myslím 1 nebo 2 MOA.

Zbraň: Pardini GT-9
Zkusil bych víc přiškrtit kule.
Sám o konverzi dlouho uvažuji. Jak Vám to funguje třeba na 50m?
už jsem slyšel i názor že namísto konverze mám koupit UZI v ZS. Že mě konverze nebude prý bavit.
A myslíš, že těžké UZI v bídném stavu tě bavit bude? Nehledě na to, že otevřenej závěr ti na přesnosti taky nepřidá...
Záleží nač to chceš a jestli na to chceš eventuélně nějaké doplňky apod.
Zbraň: Pardini GT-9
kdybych nebyl přesvědčen o zalíbení v konverzi, ani bych se této debaty nezúčastnil. Osobně si myslm že uzi mi dá to samé co AK (které jsem už měl). Jen se chci přesvědčit že to i na 50m má cenu-
Naposledy upravil(a) Vasil dne ned 29.9.2013, 18:12, celkem upraveno 1 x.

Takze pokud to bude jen trenink