Svetelne zbrane

Vubec si nedovedu predstavit ten vykon 350 lumenu, kdyz uvazim, ze podvesna svitilna Z5 LedWave ma kolem 65 lm a dokaze poradne oslnit.
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Debaty o různém příslušenství k pistolím GLOCK
Zbraň: GLOCK
Mám StreamLight M3ku (80-90 lum) a už ta snadno v noci oslní.Smith píše:Některé tam mají i 500 lumíkůAle vážně nevím, za ta prachy... jaký to může mít účinek?
![]()
![]()
![]()
Zbraň: GLOCK
Např. ty baterky, co sem dával S474N (350lum atd) mají stále určení jako taktické a prohledávací ...Salamoun píše:Ein moment,řeč je o světelných zbraních,ne o blikátkách![]()
![]()
![]()
Kdysi sovětští mužici zkoušeli zábleskovou munici,upozorňuji,že to znám pouze z naučné literatury,údajně při dopadu či dosažení apogea, měla střela způsobit oslepující mžikový záblesk,jak to mělo fungovat v principu mi není známo,ale warning pro střílejícího,ten tam byl
Jo, za velkou louží dělají zelené "ukazovátko" s výkonem 1W (nepřepsal jsem se) cena je tuším kolem 1000 USD, mě tak napadá, dobrá "rušička" policejních Lidarů, by ho to zrušilo nadobrovrabi píše:to satan: co se týká světelného výkonu, tak světlonety v autě na tom budou líp, nicméně nemají světlo tak soustředěné a tudíž nemohou tolik oslepit, musel by jsi světelný tok koncentrovat nějakou čočkou, jestli chceš někomu nutně vypalovat díru do sítnice kup si tohle http://www.conrad.cz/laserove-ukazovatk ... e+dp76949/ a lze koupit ještě výkonější samostatnou diodu s optikou