Za sebe mohu dát zatím jen palec nahoru. Dodání do ČR z E-bay bylo poměrně rychlé ( šlo to DHL ). Bohužel jsem musel cvaknout CLO a DPH
Firma z USA k tomu nabízela i kydexový pouzdra. Tak jsem jedno vzal. Srovnatelný s naší produkcí ( RH nebo Huckfin ). Akorát nemá sweatguard a má plastový očka na opasek. Stejně si nechám časem udělat tady jiný. Mám problém, když nandám DPM systems ( čumí vpředu takovej bazmek-objímka co drží pružinu ), tak úplně nesedne do pouzdra. Chce to udělat přesně podle zbraně aby to sedlo jak pr..
na hrnec.
Svítilna jinak bez chybičky. Vynikající světlo na CQB. I venku to je dostatečný na tu vzdálenost, na kterou je tenhle prcek stavěnej ( myšleno G-26 ). Ovládání super. V brašně od 5,11 " 2-banger" se mi sama nerozsvěcí. Teda ještě se mi sama nerozsvítila. Nastřelení ukazovátka je snadné a drží nástřel i po delší době. Baterky jsou trošku dražší ( 1 ks = 110,-Kč a jsou tam dvě ), ale přece si tím nebudu svítit každej den na cestu domů
Zatím držej ty co byly v balení. Montáž byla bezproblémová a je to otázka chviličky. Imbusík je součástí balení.
Za mě jednoznačně mohu doporučit. S výrobky Streamlight a to i s jinýma TLRkama mám dlouhodobé zkušennosti z práce a za mě určitě 1*.