Zásobník s větší kapacitou pro G26
Debaty o různém příslušenství k pistolím GLOCK
8 příspěvků
• Stránka 1 z 1
Zbraň: CZ83
Potřeboval bych poradit od Glock matadorů. Chtěl bych si G26 vyzkoušet na místní verzi LOS/IPSC. Abych nebyl úplně znevýhodněn (stejně budu zas poslední:), potřeboval bych alespoň dva zásobníky na 15. Je potřeba k nim dokoupit redukci, nebo je lepší je nechat jen tak? Podobnou redukci jsem měl v ruce na XDM a tam to byl kroutící se hnus, to bych tam radši nic neměl. Pokud koupit redukci, tak jakou a kde? Nejlépe tak, abych mohl mít vše nejpozději do 14 dnů poštou doma. Děkuji za tipy!
Re: Zásobník s větší kapacitou pro G26
Žádnou redukci nepotřebuješ, prostě tam to šuple vrazíš a střílíš. Kdysi jsem takhle odstřílel závod s G26 a se zásobníkem na 30ran.
Nejhorší je smrt z vyplašení.
Myslel jsem takový ten mezikus, co se navléká na zásobník. Tak koupím dva 17 zásobníky a nebudu to řešit:)
Tenhle má kamarád, mám pocit že je pevný, žádná žvejkačka:
http://glockshop.cz/product_info.php?cP ... fcd3027fec
http://glockshop.cz/product_info.php?cP ... fcd3027fec
Zbraň: 9mm
redukciu by som nekupoval, zásobníky radšej G17 a hotovo.
s dlhšími zásobníkmi sa lepšie manipuluje a pri zasunutí do g26 je spodná hrana nižšie jak u g19 zásobníka takže netlačí do dlane.
redukciu som skúšal, prekážala mi pri prebíjaní keď sú v slabej ruke naraz dva zásobníky.
imho
s dlhšími zásobníkmi sa lepšie manipuluje a pri zasunutí do g26 je spodná hrana nižšie jak u g19 zásobníka takže netlačí do dlane.
redukciu som skúšal, prekážala mi pri prebíjaní keď sú v slabej ruke naraz dva zásobníky.
imho
Díky, tyhle postřehy jsem potřeboval, nemám známého Glockaře, u kterého bych to vyzkoušel.
Ještě se zeptám - mám originál zásobníky s botkou +2 a víc jak 11 tam bez násilí nedám. Je to normální? Ještě se rozhoduji, jestli koupit s tou botkou nebo bez.
Ještě se zeptám - mám originál zásobníky s botkou +2 a víc jak 11 tam bez násilí nedám. Je to normální? Ještě se rozhoduji, jestli koupit s tou botkou nebo bez.
To je asi moc novou pružinou. Až bude mít něco za sebou, dáš i 13.
Nikdy není tak blbě, aby nemohlo bejt hůř.
8 příspěvků
• Stránka 1 z 1